Parfumer er noget helt specielt! Og at finde den helt rigtige duft til dig selv, er ikke altid let! Nogle elsker at have mange dufte, mens andre har nogle få favoritter. Personligt elsker jeg at have én eller to parfumer af gangen, som virkelig kendetegner mig og min personlige duft. Jeg har derfor samlet 3 af mine absolut yndlingsparfumer igennem tiden til jer!

Marc Jacobs – Daisy

KØB DEN HER: Marc Jacobs – Daisy

Lige fra første gang jeg duftede denne parfume var jeg solgt! Den er frisk og piget – og så er den rimelig unik. Duften minder meget om blomster med en lille frugtagtigt undertone. Eller unik i den forstand at duften er speciel, men det er efterhånden blevet en parfume der hitter blandt mange. Jeg har før undersøgt mange af de andre Marc Jacobs parfumer, men uden held med at finde en der er i nærheden af lige så god. Det har vitterligt været min hverdags parfume i mange år. Nu er jeg dog gået over til en anden, men ved specielle lejligheder så er det stadig en stor favorit! Prisen er ikke ligefrem billig, men jeg vil sige at min 75 mL har holdt mig i snart 5 år! Derudover så vil jeg sige at duften ikke nødvendigvis holder hele dagen.

Du kan købe parfumen i 75 eller 125 mL for henholdsvis 575 kr og 810 kr på Matas.dk lige HER

parfumer

KØB HER

The Body Shop – Vanilla Eau De Toilette

Her har jeg en absolut favorit af mine! Personligt så ELSKER jeg duften af vanilje, også selvom det til tider kan være ret tungt. Jeg vil derfor nok antage at dette er en af de tungere parfumer af slagsen. Men det kendetegner også ret godt min smag. Jeg ved at mange holder af meget friske og lette parfumer, men her foretrækker jeg ofte en unik og lidt tungere duft. Men denne parfume eller Eau De Toilette som det så fint hedder, har jeg brugt siden altid nærmest. Den er ufattelig billig, og så holder den utroligt længe! Jeg synes personligt det er en af de parfumer jeg har brugt, som har holdt igennem dagen. En klart storfavorit hos mig!

Du kan købe parfumen for 125 kr i 30 mL på Thebodyshop.dk

parfumer

Van Cleef & Arpels – Orchidee Vanilla

Til slut vil jeg lige præsentere en ny tilflytter til parfume samlingen. Som sagt tidligere så elsker jeg vanilje og måske de lidt tungere parfumer. Men netop derfor har jeg været på udkig efter en parfume som ikke var helt så tung og kraftig i det. Og jeg må indrømme at jeg er helt forelsket i denne parfume. Jeg får alt hvad der hører med til vanilje i denne parfume og mere til! Derudover så har parfumen en fantastisk undertone af citrus og andre frugtagtige toner. Men netop dette gør noget helt unikt, således at parfumen virker meget lettere i det. Jeg er blæst helt bagover af den! Derudover så holder den også en god rum tid i løbet af dagen. Desværre er parfumen igen lidt i den dyre ende, faktisk en af de dyreste parfumer jeg nogensinde har købt.

Du kan købe parfumen for 995 kr i 75 mL hos Magasin.dk

parfumer

 

Kærlige hilsner

Trine Engelund

Næste indlægEmbryolisse Lait Creme: Det BEDSTE “alt-i-et” produkt
Mit navn er Trine og personligt elsker jeg at udtrykke mig igennem min makeup, min tøjstil og alt hvad der ellers hører til. Derudover så betyder personlig velvære utroligt meget for mig. I mine anmeldelser vil du opleve, at jeg er hudløs ærlig, og at kun de bedste produkter er gode nok.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR