Kære læser.

Jeg ved ikke med dig, men når vejret er så lækkert og varmt, som det har været de sidste par dage, så orker jeg ikke altid at have super meget make-up på. På de her dage, vil jeg bare gerne lige friskes lidt op, og se præsentabel ud. Ikke noget tung makeup, som alligevel bare smelter af 5 minutter efter, at jeg er trådt ud af døren. Og fordi, at jeg har det sådan, er det vigtigt at finde de rigtige beautyprodukter til sommeren.

Det skal være nogle beautyprodukter, som virker i den varme, som vi er midt i på denne årstid.

Du får her 5 produkter, som du altid kan finde i min taske om sommeren.

Dette er beautyprodukter til at friske op med i løbet af dagen, som er nemme at påføre uden et spejl, og som ikke fylder for meget.

Pudderdåserne.dk – “Alt-I-Èn Beskyttelse”

Dette er en dagcreme med SPF 40 og en let farve i. Farven giver ikke meget dækning, men man får alligevel en lidt mere jævn hudtone ved brug. Grunden til, at jeg elsker det her produkt om sommeren, er, at den er perfekt til at toppe SPF’en op med i løbet af dagen. Ansigtet er et af de mest udsatte steder. Og det her produkt er suuuuper hertil. Det er ikke fedtet, fungerer godt under makeup, og kan faktisk også lægges over makeup (hvis man altså ikke har vildt meget på). Så det her står klart øverst på min liste, når vi snakker beautyprodukter til sommeren.

Normalpris: 244,95 kr. 

Kan ofte findes på tilbud til under 200 kr.

Beautyprodukter til sommeren

Tjek prisen her

Matas Solstift SPF 30

Så ikke makeup, men stadig en nødvendighed for mig. Den er så lille, at jeg altid kan klemme den ned i håndtasken. Jeg bruger den på toppen af ørerne, på læberne og henover næsen, hvilket er de typiske steder, man bliver solbrændt først.

Normalpris: 34,95 kr. 

Kan ofte findes på tilbud til under 30 kr.

Beautyprodukter til sommeren

Tjek prisen her

Maybelline Fit Me Pressed Powder

Min hud er egentlig tør, men meget solcreme på og masser af varme udefra kan jeg også godt blive lidt shiny i T-zonen. Denne her pudder er perfekt at have med på farten, fordi den har en lille puff med, som man kan bruge til at påføre med. Selve pudderen gør hvad den skal. Den matterer og giver en smule dækning.
Og nej, min er ikke ligefrem ‘blog-værdig’, men den er altså used and abused.

Læs også: Hvad vil Nicci Welsh komme i beautytasken, hvis hun kun må vælge 5 produkter? Find hendes sommerfavoritter her.

Normalpris: 70,00 kr.

Kan ofte findes på tilbud til under 60 kr.

Maybelline Pressed Powder

Tjek prisen her

Mario Badescu Facial Spray

Jeg elsker det her produkt! Så lækkert, så forfriskende og så velduftende! Okay, så jeg har rent faktisk ikke så stor en spray med rundt i tasken. Jeg hælder det over på en lille 40 ml. spray, jeg har, så den passer perfekt til at have med på farten.
Selve produktet opfrisker huden, hjælper med at makeup’en ser mindre pudret ud og føles meget beroligende og afkølende. Den kommer desuden i flere forskellige dufte, men min yndlings er ‘Rose Water’. Dog kan du ikke finde produktet på de klassiske shops som f.eks. Matas og Nicehair. Men prøv at google dig frem til en udbyder, som har dem hjemme.

Prislejet er ganske rimeligt og ligger til omkring 100 kr.

Beautyprodukter til sommeren

NYX Butter Gloss ‘Maple Blondie’

Så snart det bliver sommer, så begynder jeg at foretrække lækre, juicy, glossy læber fremfor matte. Nej, de holder ikke så længe som læbestifter, men det forsvinder laaangt pænere fra læberne (man får ikke den der lækre ring af restprodukt). Desuden er de super nemme at påføre på farten, fordi de ikke behøver at ligge perfekt som en læbestift. ‘Maple Blondie’ er en smuk pink coral-farve, som virkelig giver en fantastisk glød til ansigtet. Jeg løb igennem en hel én sidste sommer, og jeg tror også det kommer til at ske igen. Du kan få de lækre Butter Gloss farver i mange varianter. Prøv at se hos Nicehair for det store udvalg.

Normalpris: 59,00 kr. 

Beautyprodukter til sommeren

Se udvalget her

Læs også: Sådan får du sommerklare fødder.

Tak fordi, at du læste med. Er du totalt klar til sommeren endnu engang? Og hvad er dine yndlings beautyprodukter til sommeren til at smide i tasken om sommeren?

Ciao Bellas
Laura

DEL
Forrige indlægHudorme: Denne pincet er et MUST-HAVE
Næste indlægGUIDE: Sådan får du babybløde ben
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR