Heeeey guuuuys! I dag skal vi finde frem til de bedste beautyprodukter på min toilethylde.

Kender I de der produkter, som man simpelthent ikke kan leve uden? I ved; jeres super-duper-aller-vigtigste must-haves. De bedste beautyprodukter overhovedet. Jeg tænkte jeg lige ville fortælle jer om 5 af mine yndlingsprodukter som jeg har købt igen og igen og igen og igen… okay, you get the point.

Og hvad er egentligt bedre end en personlig anbefaling af de bedste beautyprodukter. Der er simpelthen SÅ meget på markedet efterhånden. Derfor håber jeg, at det kommer til at hjælpe dig med mine anbefalinger herunder.

De bedste beautyprodukter

Bastiste Dry Shampoo Original

En klassiker uden lige! Alle med langt hår har prøvet den situation, hvor man har 5 minutter, inden man skal ud af døren og ens hår er fedtet og ligner €*#”!€/! – well, bastiste har reddet mig så mange gange på den front. Jeg har desuden mørkt hår, men oplever ikke de der hvide pletter i håret, som nogle tørshampoo’er kan give. Den er effektiv, dufter ikke forfærdeligt (jeg er ret sensitiv over for kraftigt dufte), og den er billig. Win-win.

Batiste

Tjek prisen her

Maybelline Instant Anti-Age Eraser Concealer

En eller anden dag er der nogen som skal forklare mig, hvorfor navne på kosmetikprodukter skal være så kamplange??? Anyways, hvis længde på navnet er lige med, hvor godt et produkt er, så er det i det her tilfælde meget passende. Jeg har været igennem en milliard tuber af de her concealere, og jeg elsker den. Medium dækning, naturlig finish, og nu har de endda lavet endnu flere farver, så man kan få en der passer, uanset om man har en tan eller er vinterbleg.

Maybelline Concealer

Tjek prisen her

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Det her produkt får lige et extra shout out lige pt., fordi det her i sommervarmen virkelig redder min makeup. En setting spray er en flydende væske med et højt indhold af udtørrende alkohol. Det lyder måske ikke super lækkert, men pointen er at man sprøjter det i et fint og meget tyndt lag, henover makeuppen. Spray’en laver en tynd ‘hinde’ over makeup’en og tørrer den ned, og på den måde øges holdbarheden.
Den “udtørrende” effekt er så lille at man højst sandsynligt ikke ligger mærke til det. Jeg har tør hud og har aldrig haft problemer.

Vi har ikke fundet produktet på en dansk, kendt webshop. Du kan muligvis finde den hos Magasin.

Urban Decay All Nighter Setting Spray

Pudderdåserne “Alt I En Salve”

Verdens bedste læbepomade. Det er nok den nemmeste måde at beskrive det her produkt på. Det indeholder en lille smule salicsylsyre som har en eksfolierende effekt. Derfor fugter den ikke bare læberne, den hjælper faktisk med at peele de tørre flager af. Jeg er en tør pige (lol) – tørt hår, tør hud, tørre læber. Men efter jeg skiftede til den her læbepomade har jeg ikke haft problemer med selv de matteste af matte læbestifter.

Pudderdåserne

Tjek prisen her

Garnier Skin Active Micellar

Jeg har prøvet alle de dyre micellar waters, og ærlig talt så kan jeg ikke se eller mærke forskel på dem også den her fra Garnier til 45 kroner. Den gør sit job så super effektivt og jeg bruger den hver aften til at fjerne min øjenmakeup. Jeg fugter bare 2 vatrondeller og presser dem blidt over øjnene i ca. 30 sekunder, også er det meste makeup og snavs blevet opløst. Neeeeemt!

Garnier Rensevand

Tjek prisen her

 

Har du nogle produkter, som du køber igen og igen? Fortæl mig om dem i kommentarerne, så jeg kan prøve dem. Meningen med vores side, er netop, at finde få men gode produkter, som bare virker, og som er favoritter. På den måde, bliver det ikke en jungle at finde rundt ude på de mange beautyhylder.

Anna, som er ambassadør på siden, har f.eks. anbefalet en specifik mascara, som er en af hendes favoritter. Læs anmeldelsen af hendes Maybelline mascara – Angel Push Up.

DEL
Forrige indlægGLAMTREND: Banana Bright Eye Creme
Næste indlægOrigins Drink Up Intensive Overnight Mask
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR