Elsker du beauty, makeup, behandlinger og wellness? Og vil du gerne være med til at give nemme og konkrete råd til andre kvinder? Ja, så kan du blive tester hos MGC. Der er tale om en sjov fritidsaktivitet, hvor du vil få sendt beautyprodukter med posten. Disse produkter eller behandlinger skal du så skal skrive en guide eller anmeldelse af. Herunder kan du læse, hvad der skal til – anmeld beautyprodukter allerede i dag! 😍

Anmeld beautyprodukter fast eller engang imellem

Hvis du egentligt bare er god til at skrive og elsker at prøve nye produkter, så kan du hurtigt få noget at lave hos os. De anmeldelser vi har her på siden er som oftest testet af redaktionen. Men vi kunne også godt tænke os at få flere ombord. I og med det bare er en sjov ekstra ting, så kan du både få lov til at skrive fast hos os eller også bare engangimellem. Ja, måske bare 1-2 indlæg i alt og så er det nok.

Det vigtigste er, at du synes skønhed er sjovt og har lyst til rent faktisk at guide og hjælpe andre til at træffe de rette valg.

Anmeld beautyprodukter: Sådan kommer du i kontakt med os

For at komme i gang skal du bare skrive en kort introduktion af dig selv, hvilke skønhedsmærker der er dine favoritter og så sende en mail på: info@myglamclub.dk. Husk at mærke mailen med “anmelder hos MGC”. Herefter tager vi fat i dig uanset hvad, og så kan vi sammen finde ud af, om der er et match.

For at se, hvad det kræver, kan du læse nogle af vores andre anmeldelser. Her har vi haft indlæg fra Anne og Trine, som ikke længere blogger hos os, men stadig elsker beauty. B.la. har de lavet vores guide til “sommerklare fødder” og “Danish Skin Care Anmeldelse”. Begge indlæg, og især det sidste, har virkelig guidet mange til at prøve nogle effektive produkter, som bare virker.

Du kan også bare blogge om beauty generelt

Hvis ikke du vil skrive omkring produkter, så kan du også bare joine universet og tilbyde dine gode råd. Det kan også være, at du har din egen beautyblog og ønsker at bruge vores univers til at promovere denne på samme tid med, at du skriver for at inspirere andre kvinder.

Uanset hvad, så glæder vi os ihvertfald til at høre fra dig.🌸

Anmeld beautyprodukter


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR