Anmeldelse: Essence Øjenskyggepaletter

Ahola! Og undskyld mit fravær – eksaminer, I ved…

Billige øjenskyggepaletter til begynderen!

Anyways, jeg fandt de her suuuuper billige øjenskyggepaletter fra Essence i Føtex her den anden dag, og ærligt talt, var 34 kroner for billigt til ikke at teste.
Essence er et mærke, der virkelig interesserer mig. Det er jo helt enormt billigt, og bliver ikke engang produceret i Kina. Næ nej, sørme ikke om det bliver lavet i Italien.Essence Øjenskyggepaletter

Jeg har før prøvet et par produkter fra Essence, blandt andet deres ‘Lash Princess Mascara’ som faktisk er en af mine yndlings. Har også haft held med en læbestift, og en flydende øjenskygge. Jeg havde dog aldrig prøvet nogle af deres pudderøjenskygger før.

LÆS OGSÅ: #MGCmakeup – Trine Engelund

Jeg købte 2 af disse paletter – “In love with rose 02” og “Mermaid 03”. Der er dog 4 paletter i kollektionen, de 2 andre var mere smokey og varmtonede i det, men interesserede mig dog ikke lige så meget. De koster som sagt 34 kroner pr styk, og man får 7 gram produkt per palette.

Indpakning:

Okay, så indpakning er måske ikke ligefrem noget, der signalerer luksus. De ser, og føles, billige. Men altså, til 34 kroner, har jeg ikke de store krav. De er måske bare ikke lige dem, jeg har stående fremme på mit bord.

Pigmentering:

Meh… Det er faktisk det bedste ord til at beskrive dem. Det er altså ikke her du får crazy pigmentering i ét swipe. Glem det. Til gengæld kan man sagtens bygge dem lidt op, og man får også helt klart mere pigment med, når man bruger en finger, frem for en børste. Men helt ærligt, så gør det måske heller ikke noget. De er perfekte til et fint hverdagslook, og “Mermaid” er perfekt til at udforske farver, uden man skal være bange for, at det bliver for meget. Ikke alt behøver at være 100% farvemættet.

Essence Øjenskyggepaletter

Applikation:

Okay, i og med de ikke er verdens mest pigmenterede skygger, skal der også arbejdes lidt mere for at bygge skyggerne op til den intensitet jeg ønsker. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting – der er mindre sandsynlighed for at f**** up, men det tager selvsagt lidt længere tid. De kan også godt have lidt tendens til at tone ud i ingenting, og med det, mener jeg, at hvis man blender “for meget” forsvinder pigmentet lidt.
Et godt tip, når du arbejder med disse skygger, er også at lave dine øjne før din base makeup. De drysser ufatteligt meget. Det gør egentligt ikke mig så meget, men jeg ved, det er en dealbreaker for nogle

.Essence Øjenskyggepaletter

Holdbarhed:

Det er faktisk her jeg havde de største issues. Det er ikke fordi de sætter sig i min øjenlågsfold eller på anden måde kager, men pigmentet falmer i løbet af dagen. Jeg havde måske 4-5 timer, hvor det så fint ud, også derefter begynder det at forsvinde stille og roligt (og ja, jeg bruger en øjenskyggeprimer!). Det forsvinder på en pæn måde, men er bare ikke lige så intenst, som da jeg oprindeligt lagde det, og jeg er altså typen, der godt kan lide fuld knald på 😉

KØB OGSÅ: Slankethe fra DM Skincare

Do you need them?

Jeg vil helt klart anbefale de her øjenskyggepaletter til begyndere, og folk, som måske arbejder i et mere konservativt miljø. De er super fine, men jeg er personligt fan af mere dramatiske looks, og det er simpelthen for meget arbejde at opnå det med disse. Men altså come on, til 34 kroner kan du jo selv gå ned og teste dem!

Smid gerne en kommentar med dine yndlingsprodukter fra Essence, så jeg ved, hvad jeg skal have fingrene i næste gang!

Ciao peeps.
Laura

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   MGC
   Register New Account
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0