De sidste par dage har jeg brugt på at teste denne smukke palette, og jeg må sige, at jeg er imponeret – bortset fra et par skønhedsfejl. Specielt farvesammensætning var noget, som fik mine kreative safter til at flyde.. (kan man godt bruge den frase på dansk?).

Huda Beauty Desert Dusk Palette

Huda Beauty Desert Dusk Palette

Flere detaljer om Huda Beauty Desert Dusk Palette

Desert Dusk er en palette med 18 øjenskygger i. Der er 8 matte, 6 “pressed-pearls”, 3 duo-chrome toppers og 1 glitter.

Matte

De matte er cremede og semi i pigmenteringen, men kan godt have lidt tendens til at “fade”, når man blender dem – dette oplever jeg dog ikke, når jeg har en øjenskyggeprimer under. De kan sagtens bygges op, og er nemme at tone ud. Man skal bare være forberedt på, at de kræver lidt arbejde, hvis man vil have et virkeligt intenst look.

“Pressed-pearls”

Formlen på “pressed-pearls” eller shimmer øjenskyggerne var, sammenlignet med dem som var i Huda Beauty Rose Gold paletten, at de var væsentligt nemmere at arbejde med. God farvemætning og virkelig nemme at blende. Mit største issue i paletten var faktisk, at jeg ikke oplevede vildt god holdbarhed på shimmer øjenskyggerne – ca. 6 timer med en primer under. Dette kunne dog afhjælpes med at bruge en glitterglue under, og så var der ingen problemer med holdbarheden.

Due-chrome

Duo-chrome topperne bliver anbefalet af Huda til at blive brugt over andre øjenskygger, og altså ikke for sig selv. Derfor har disse en lidt “tyndere” tekstur, når man rører ved dem, og de føles ikke lige så kompakte, som de andre. De er utroligt smukke at se på, og jeg synes man fik mest ud af dem ved at bruge dem med en fugtig, flad syntetisk børste.

Glitter

Glitteren der er med – “Cosmo” – er jo gudesmuk. Mit issue med denne var så bare, at ifølge Huda Beauty, er det en “Ready-to-wear” glitter. Og det er det på ingen måde. Hvis man ikke bruger en eller anden form for “klister” (læs: glitterglue) under den, så sidder den ingenlunde fast, og drysser ud over det hele. En skøn glitter, men man skal være villig til at gøre grundarbejdet for at få den til at sidde fast.

Min samlede mening om paletten

Sammenholdt synes jeg det er en skøn palette, men god mulighed for variation i de looks man kan lave med dem. Man skal klart være til varme toner, og måske være opsat på at bruge lidt tid på at bygge op og tone ud. Men hvis man er det, er det klart en palette, der har en plads i enhver samling.

Karakterer

Pigmentering: 8/10

Holdbarhed: 6,5/10

Anvendelighed: 7/10

Farvesammensætning: 10/10

Ciao Bella

Laura

DEL
Forrige indlæg3 grunde til, at din foundation caker
Næste indlægMaybelline Fit Me Luminous foundation
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR