Wet n’ Wild MegaLast Liquid

Liquid lipstick er kommet for at blive – og jeg elsker dem ærlig talt! Jeg er stor fan af tanken om en læbestift der ikke smitter af og ikke skal genpåføres hver 2. time.

Desværre stiller jeg store krav til flydende læbestifter. Jeg har kronisk tørre læber, og selvom jeg fugter, eksfolierer og fugter noget mere så er det virkelig svært at komme til livs. Derfor går jeg efter flydende læbestifter som ikke tørrer helt ind og får mine læber til at ligne en indtørret sveske. Not a cute look, vel?

En behagelig læbestift?

Med Wet n’ Wild’s Catsuit Liquid lipstick får jeg  en (BILLIG!) flydende læbestift som er behagelig at have på – den er tør, ja. Men hvis du kan finde mig en flydende læbestift som ikke er tør, så send mig endeligt navnet på den! Forskellen på den her, og nogle andre flydende læbestifter jeg har prøvet er, at den tørrer helt ned til en mat finish, men den tørrer ikke mine læber yderligere ud. Nogle flydende læbestifter føles som om de suger de få dråber fugt ud af mine læber, og efterlader dem lige så tørre og ru som Sahara.

Wet n' Wild MegaLast Liquid

Hvordan er indpakningen?

Indpakningen på Wet n’ Wild MegaLast Liquid er en glas flaske med en applikator der minder lidt om Jeffree Stars liquid lipsticks. Jeg er vild med denne type applikator da det føles som om den omslutter hele læben. Sammen med en jævn pigmentering, gør det at man kan påføre læbestiften i én jævn bevægelse og få et flot jævnt lag uden grimme plamager.
Dog vil jeg sige at hvis du har tynde læber kan applikatoren måske føles en smule stor.

Wet n' Wild MegaLast Liquid

Holdbarheden er i top! Jeg testede farven “Give me Mocha” en hel dag – og den holder sgu! Den efterlod inden mærker på mit kaffekrus og jeg kunne sagtens snacke og spise lettere måltider uden den blev nedbrudt. Den kom dog til kort da jeg til aftensmad indtog en fedtet burger. Oh well. Olie nedbryder flydende læbestifter og denne var ingen undtagelse. Desværre kunne jeg ikke bare påføre mere oven på den bagefter. Jeg var nødt til at fjerne resten af farven helt og påføre på ny, ellers klumpede den og blev ubehagelig.

Tænk over farverne!

Min store anke ved Wet n’ Wild MegaLast Liquid er farveudvalget – det er begrænset i Danmark, og de mørkere farver performer ikke så godt som de røde og nude farver. Men man kan jo ikke få det hele.

Alt i alt får dette produkt et stort ‘thumbs up’ herfra. Du kan købe dem i Normal til 55 kroner (tror jeg) og på luxplus til 35 (husk her betaler man for et månedligt medlemsskab!).
Det var alt for nu

Ciao bella!

Better than sex

SHARE
Previous articleToo Faced Better Than Sex – Mascara
Next articleFredagsfif: Lav din egen lipscrub!
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEAVE A REPLY