Australian Bodycare: Min personlige oplevelse

Her hos MyGlamClub tester og anmelder vi forskellige beautybrands. Dog har vi særligt fokus på hudplejeprodukter. Jeg (Mette) blev derfor ellevild, da Direktøren for Salg & Marketing hos Australian Bodycare, hurtigt hoppede med på min idé om, at jeg skulle teste deres produkter.

Lad mig starte med at slå fast; vi har at gøre med en virksomhed, som på Trustpilot har en score på 4,9 med 4.500 anmeldelser. Mine forventninger var altså fra start TÅRNHØJE, tør jeg godt sige.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg skal her også her skrive, at dette er et reklameindlæg. MEN jeg har ikke fået penge for dette. Dog har jeg fået lov at prøve produkterne gratis af Australian Bodycare. Jeg vil dog være helt ærlig i denne anmeldelse, som vi altid er herinde på siden. Nu havde jeg bare hørt så meget om mærket. Derfor er det min tur til at prøve.

Australian bodycare tea tree oil: Hvorfor virker olien?

Australian BodycareInden jeg går i gang med min anmeldelse, så vil jeg lige slå et slag for, hvad det er, som gør Australian Bodycare så godt. Der er nemlig en enkelt ting, som får Australian Bodycare til at skille sig ud fra konkurrenterne. Ligesom der hos Rudolph Care er acai proppet i de mange cremer, så har du også i dette brand en form for superkraft. Nemlig en olie, som er super effektiv.

Produkterne fra Australian Bodycare er bygget op omkring den australske Tea Tree Oil, som i århundreder (helt tilbage fra De australske Aboriginals tid) har været kendt som en superkraft i naturen. Kort fortalt, så har man i mange, mange år vidst, at denne olie har bakteriehæmmende egenskaber og særligt virkningsfuld på hudlidelser.

Fordi så mange oplever gode resultater med Australian Bodycare, er, at dette virkelig er nogle produkter, som går ind og gør en forskel for din hud. Her er serierne baseret på den høje kvalitet af den 100% naturlige og aktive ingrediens, Tea Tree Oil.

Har du problemhud? Bumser? Tør og irriteret hud? Svampeinfektioner? Klør du i dine sår? Insektstik? For at skære det ud i pap: Her har du en ingrediens, som med sine svampe og bakteriedræbende egenskaber, kan gå ind og hjælpe huden med at genoprette sin naturlige bakterieflora og overflade igen.

10 gode grunde: Derfor er Tea Tree Oil effektivt

*Opsummeret fra det amerikanske medie Healthline

 1. God til hånddesinfektion
 2. God mod insekter
 3. Kan bruges som naturlig deodorant
 4. God mod mindre rifter og hudafskrabninger
 5. Booster sårheling
 6. Hjælper mod acne
 7. Hjælper mod neglesvamp
 8. Hjælper mod inflammation
 9. God mod skæl
 10. Afhjælper psoriasis og hård hud på fødder

Test af hudplejeserie: Den ultimative Australian Bodycare Ansigtspakke – 5 produkter mod bumser, uren hud og hudorme

Den første ting, som jeg vil skrive om her, er den ultimative ansigtspakke.

Hvorfor var dette relevant for mig?

Grunden til at jeg tog fat i Australian Bodycare, var, at jeg kort forinden havde gennemgået en stressende periode med flytning, jobskifte og usikkerheder på den front. Derfor sov jeg dårligt om natten, fik spist for meget sukker, og når jeg er stresset, kan jeg også komme til at klø mig for meget i min hud. Det er virkelig en dårlig vane, som jeg er ved at skaffe mig af med. Kender du også til dette? Jeg læste et sted på nettet om, at når man piller sig i huden, så skal det ses som en form for aflastning, hvis man nu er presset.

Så gør du også dette (og det giver nemlig dårlig hud) så skal du måske kigge lidt indad. Få ro på igen og ret op på din hverdagssituation. Med andre ord: Ret op og STOP med at pille dig i ansigtet, hvis dette er tilfældet mod din dårlige hud.

Anyways. Jeg havde i denne periode virkelig brug for at prøve noget nyt til min hud. Trine fra Redaktionen har tidligere testet Danish Skin Care som også bare VIRKER. Men Danish Skin Care er altså i den lidt dyrere ende. Derfor tænkte jeg, at jeg måtte finde et lidt billigere alternativ. Ergo: Australian Bodycare.

Australian Bodycare

SE MERE HER

GUIDE HERUNDER TIL BRUG AF AUSTRALIAN BODYCARE ANSIGTSPAKKE. DU SKAL GØRE DETTE MORGEN & AFTEN. HUSK AT FJERNE MAKEUP FØRST.💦 (VI HAR LÅNT EN VIDEO HERUNDER, SOM VISER RESULTATERNE).

Australian Bodycare Face Wash

Step 1: Vask ansigtet

Hver morgen og aften bruger du Australian Bodycare Face Wash til ansigtet. Allerførst skal du sørge for at vaske dine hænder godt, så du ikke får bakterier på hænderne under processen. En god ting er at have en masse vaskeklude liggende på din toilethylde. Du kan egentligt bare købe en masse hos Jysk og så mærket Øko-Tex. Hvis ikke du gider dette, og at vaske dem jævnligt, så virker almindelige vatrondeller også helt fint.

Jeg tager egentligt bare Face Wash på håndfladerne, og med lunkent vand, så skummer jeg det lige lidt op. Det skummer slet ikke, men den gennemsigtige masse skal gerne lige blive hvid. Så smører du det i cirkler godt rundt i ansigtet. Slut af med at tørre det af med dine vaskeklude eller vatrondeller.

Australian Face Wash går ind og fjerner overskydende fedt fra hudens porer. Den er meget mild og har en ret klinisk duft. Den skal man lige vænne sig til efter min mening.😊

Australian Bodycare Skintonic

Step 2: Brug Face Tonic til at rense effektivt

Lige efter, at du har anvendt din Face Wash, så tager du en vatrondel (her virker vaskeklud ikke) og påfører Tonic. Så renser du ansigtet endeligt. HUSK: Du skal køre bevægelserne OP mod panden. Hvis du altid kører i bevægelser ned, så får du ikke strammet huden op. Du gør denne øvelse hver eneste dag, og derfor, betyder det rent faktisk noget på den lange bane.

Australian Skin Tonic renser huden meget effektivt og går helt ned i porerne, så du får det sidste snavs med.

Australian Bodycare Face Cream

Step 3: Brug den beskyttende creme

Nu har du brugt din Face Wash og din Face Tonic og så skal du slutte af med den fede creme: Australian Bodycare Face Cream. Jeg blev personligt meget overrasket over, hvor fed denne creme er. Det betyder heldigvis ikke, at den går din og fedter din hud til. Men det betyder såmænd bare, at du skal bruge mindre af den hver gang. Det forklarer også hvorfor, at denne tube er noget mindre end både Face Wash og Face Tonic.

Du skal bruge det der svarer til en fingerspids creme. Det dækker faktisk hele ansigtet. Smør det rundt i dejlige, bløde bevægelser. Du kan altid kombinere påførelsen af ansigtscreme med en lille opstrammende ansigtsmassage.

Australian Face Creme vedligeholder hudens naturlige balance og giver en fantastisk antibaktreriel overflade.

Australian Bodycare

SE MERE HER

Australian Bodycare Spot Stick (MEGA GOD)

Brug Spot Stick mod bumser

Med i ansigtspakken, der får du også et par andre produkter med, som ikke nødvendigvis indgår i din daglige pleje. Det der indgår i din daglige rutine er jo: Face Wash, Face Tonic & Face Cream.

Men Australian Bodycare Spot Stick er lavet til, når du har en bums på vej eller skal bekæmpe bumser, rifter og/eller andre urenheder. Jeg kan godt finde på at bruge den, hvis jeg kan mærke en bums på vej, men for mit vedkommende, skulle den bruges til at FJERNE et par bumser og små sår.

Denne brugte jeg faktisk i en periode morgen og aften – og så hvis jeg tilfældigvis var ude på toilettet ved lejlighed. Så i starten tror jeg, at jeg brugte den 4 gange om dagen indtil mine spots var væk. Det svier lidt ved påførelse (især hvis du har presset/pillet ved bumser og lignende); men det giver mig også en fornemmelse af, at det må virke.

Og virke det gør den 100%. Den tog alle mine små urenheder og bumser. Derudover så kæmper jeg stadig med en lidt større urenhed, som egentligt så småt er på vej væk. Men det tror jeg ikke kun skyldtes Spot Stick men snarere hele sættet, som jeg bruger morgen og aften.

Du kan nemt lige have din Spot Stick med i tasken eller på tur.

Australian Bodycare Face Mask

Brug Face Mask 1-2 gange om ugen

Så kommer vi til det sidste produkt i den samlede pakke; nemlig Face masken. Den er totalt genial. Og den virker. MEN den gør også en anelse ondt at påføre og svier lidt ved brug.

Selve Masken har lidt korn i, og derfor, kan du med fordel masere den rundt i ansigtet, så den også eksfolierer ansigtet. Her kan du bruge et par skrubbehandsker, men ellers bruger jeg bare mine hænder, som er vasket godt inden. Denne Face Mask er ret virkningsfuld, så sørg for at massere blidt. Masken går ind og fjerner de døde hudceller, og det er også derfor, at du kun må bruge den maks 1-2 gange om ugen.

Australian Bodycare Face Mask indeholder sandeltræ-nøddeskaller, og det er dem, der nænsomt fjerner døde hudceller og stimulerer huden til at gå ind og lave naturlig fornyelse igen.

Australian Bodycare

SE MERE HER

Mere information om ansigtspakken

Hvordan lugter Australian Bodycare?

Jeg kan egentligt ikke sige meget negativt om dette mærke. Dog er der en lidt sjov duft i produkterne. For mig at se, så er det noget du kan vænne dig til. Det er ikke roser og syntetisk i duften. Omvendt dufter det som noget, der ville blive brugt på et professionelt spa. Jeg tror, at det er olien, som har den kliniske duft. Bare rolig, du vænner dig til den, og jeg føler næsten, at jeg går på hjemmespa, når jeg tager dem i brug morgen og aften.

Se mere på deres hjemmeside her.

Hvor mange ml. er der i flaskerne? 

Der er stort set 100 ml. i dem alle (og det gør, at det virkelig holder i lang tid). Der er dog lidt mindre indhold i cremen. Men det skyldtes også, at den holder i lang tid på grund af konsistensen.

 • Face Mask: 100 ml.
 • Face Wash: 100 ml.
 • Face Tonic: 150 ml.
 • Face Cream: 50 ml.
 • Spot Stick: 9 ml.

Australian bodycare tilbud?

Jeg har desværre ikke set sættet på tilbud endnu på ander webshops. Udvalgte influencers kører indimellem med nogle kampagner. Men det kan være svært at holde styr på. Et godt tip er at ønsker du at få rabat på dit første sæt fra Australian Bodycare, så skal du faktisk bare skrive dig op til deres nyhedsbrev.

Det giver 20% rabat på første bestilling, hvis du gør dette. 

Når du har modtaget mailen med din kode, kan du egentligt bare gå direkte ind på webshoppen igen og foretage dit køb af den virkningsfulde pakke med alle 5 hudplejeprodukter. Prisen er i forvejen fair: 499,00 DKK.

Australian bodycare rabatkode?

Som allerede nævnt, så kan du få en rabatkode med 20% på dit første køb ved at gå til deres nyhedsbrev.

Husk dog på, at når du har lavet første bestilling, så har du brugt din rabatkode allerede. Dog vil jeg sige, at til prisen, så er det ikke noget, som ruinerer budgettet til hverdagsplejeprodukter. Jeg har nu brugt mit sæt i 3 uger, og der er MASSER tilbage. F.eks. hjælper det, at du ikke bruger særlig meget creme, fordi den er så fed i konsistensen (uden at fedte) og så er de andre tuber ret store med op til 100 ml.

Jeg vil tro, at du skal købe et nyt sæt med 2-3 måneders mellemrum. Sættet er ret vanedannende, fordi det virker. Og grunden til, at vi har skrevet om det her på siden, er af den grund. Vi anbefaler KUN produkter, som gør en forskel i hverdagen. Der er nemlig så mange produkter derude, at det bliver forvirrende ellers. God shoppinglyst fra os.

Australian Bodycare Trustpilot

Som allerede nævnt: 

Australian Bodycare har på Trustpilot en score på 4,9 med 4.500 anmeldelser.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Udtalelser lånt fra Trustpilot:

“Fuldt ud tilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐ Overskuelig shop, rigtig gode priser, hurtig levering og SÅ lækre produkter der meget hurtigt hjalp mig og min hud 😍❤️ ja og så var der en lille gave med, det elsker jeg bare 😉🌿🙏”

“Total god oplevelse. Hurtig levering og dejligt med prøver og lille gave med i kassen.”

“Jeg har købt forskellige produkter fra Australien Bodycare og er ikke bare tilfreds men også imponeret over effekten. For en gangs skyld er der tale om produkter der lever op til det de lover og prisen er endda ikke høj. Jeg er fan og vil udvide med flere produkter fra ABC.”

Australian Bodycare

FIND PAKKEN HER

Det var alt fra os i denne omgang. PS. Fik jeg nævnt, at når du bestiller hos dem, så får du et par små prøver & gaver med på andre ting fra deres webshop?


Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

3 KOMMENTARER

EFTERLAD EN KOMMENTAR