Beautybokse er den helt store trend på abonnementsmarkedet. Du kender måske allerede koncepter som: Ladybox og Goodiebox? Det er beautybokse, som du modtager med nyt indhold hver måned. Disse bokse er fyldt med lækre skønhedsprodukter inden for blandt andet hudpleje, makeup og hår styling. Læs her nærmere om beautyboksene på abonnement, og hvorfor det er ren selvforkælelse til dig.

Vi ser nærmere på beautybokse og andre abonnementstendenser

Tip: Find personlig guide til beautybokse: Ladybox anmeldelse

Fordi der er så mange spændende udgaver af beautybokse på abonnementsmarkedet, har vi valgt at sætte lidt mere fokus på et udvalgt koncept, som vi tror meget på og synes godt om. Faktisk har Medina lige investeret i virksomheden og dens seje team – så her er altså et koncept, der er kommet for at blive og hvor du får noget for pengene.

Du kan også hoppe direkte til >> Ladybox egen hjemmeside og se nærmere på deres lækre bokse.

Hvorfor er beautybokse på abonnement blevet så populære?

Det startede tilbage i 2012, da Goodiebox lancerede den første beautyboks på abonnement i Danmark. I dag er der kommet mange flere virksomheder til med hver deres udgaver af de populære bokse. Men hvorfor er beautyboksene blevet så populære? Jo ser du. Mange af de forskellige fraser, som virksomhederne bruger i deres marketing, er faktisk også nogle af grundene til, at selvforkælelse på abonnement er blevet så populært.

1. Månedlig selvforkælelse

Vi har alle sammen en masse, vi skal nå. I mellem skole/arbejde, fritidsinteresser, sociale begivenheder, motion og pligter, er det nemt at komme til at glemme sig selv. Men når du hver måned automatisk modtager en box fyldt med lækre produkter, bliver du mindet om at tage en lille pause fra hverdagen og huske selvforkælelsen. Boksene er nemlig fyldt med lækre produkter til at forkæle dig og din hud indefra og ud og shine dit ydre.

2. Nye produkter og brands

Når du selv er ude og shoppe, har du højt sandsynligt en tendens til at vælge de produkter og mærker, som du kender i forvejen. For findes der noget værre, end t betale dyre domme for et produkt, som ender med ikke at fungere for dig. Men med en beautyboks på abonnement får du mulighed for at prøve en masse nye og ukendte produkter for billige penge. På denne måde finder du nye favoritter til badeværelsesskabet og makeupskuffen.

3. Store besparelser

Fælles for alle beautyboks udbyderne er, at du sparer rigtig mange penge ved at tilmelde dig et abonnement. Fordi virksomhederne køber produkterne til indkøbspris og får en solid mængderabat, har de nemlig mulighed for at give dig ekstra værdi for pengene. Hvis du selv gik ud og shoppede det samme indhold, som du modtager i din box, ville du hurtigt komme til at betale det dobbelte eller mere. What’s not to love!

4. Nye tips & tricks

Hvis du er lidt af en beauty-nørd, vil du højst sandsyndligt synes, at det er en spændende mulighed at være en del af et beauty-fællesskab, hvor kosmetik, hudpleje og velvære er i centrum. Du får nye tips og tricks til dine hudpleje- og makeup rutine og vil altid været opdateret på de nyeste trends og tendenser. Desuden giver mange af udbyderne dig instrukser til, hvordan du bruger produkterne enten via en brochure eller videoer online.

5. Happiness in a box

De fleste af os ELSKER at modtage gaver. Fødselsdagsgaver. Julegaver. Bare-fordi-gaver. En beautyboks er din gave til dig selv – fra dig til dig. Prøv at forestille dig hvor fedt det ville være hver måned at modtage en gave fyldt med spændende og ukendt indhold! Når du er en af de heldige modtager på de populære beautybokse, vil det hver måned føles som om, at du får en velfortjent fødselsdagsgave. Ja tak.

6. Forkæl en en holder af 

Har du også svært ved at finde ud af, hvad du skal give din veninde eller mor i gave? Så har vi en et godt forslag til dig. Hos flere af beautyboks udbyderne er det faktisk muligt at give et beauty-abonnement som gave. Der kan oftes vælge mellem at give 3, 6, 9 eller 12 måneders abonnement væk til fordelagtige priser. På den måde kan du give forkælelsen videre. Det er da kærlighed.

Hvad gør jeg, hvis jeg får produkter, som ikke fungerer for mig i min beautyboks?

Der er ingen garanti for, at alt indholdet i din beautyboks hver måned er noget for dig. I det tilfælde at du får et eller flere produkter, som ikke er noget for dig, har du primært tre muligheder:

Giv produkterne væk i gave 

Du kan enten vælge at give de produkter, som du ikke vil have væk i bare-fordi-gaver. Eller du kan vælge at samle flere produkter sammen over tid og give dem væk i fødselsdags/julegave. På den måde har du altid en hurtigt og nem værtindegave, fødselsdagsgave eller julegave liggende. One woman’s trash is another woman’s treasure!

Sælg produktet på Facebook Market Place

Sæt produktet til salg på Facebook til produktets oprindelige pris. Hvis ikke prisen står oplyst, kan du Google dig frem til salgsprisen på andre sider og sætte din pris derefter. Derudover har nogle virksomheder, f.eks. Goodiebox en Facebook gruppe, hvor det er muligt for medlemmer at bytte produkterne internt.

Send din beautyboks tilbage

Hvis din boks udelukkende er fyldt med produkter, som ikke er noget for dig, kan du også vælge at sende boksen tilbage op til 14 dage efter, at du har modtaget den. Herefter vælger du selv, om du ønsker at stoppe dit abonnement for good eller stadig ønsker at modtage en ny boks måneden efter.

Der er med andre ord ingen risiko, når du prøver de populære beautybokse.

Test en beautyboks

De fleste udbydere har “ingen binding” på et medlemskab, hvilket giver dig mulighed for at teste konceptet af, inden du beslutter dig for, om du skal være fast medlem. Dette vil sige, at selvom beautyboksene er en abonnementstjeneste, kan du sagtens bare bestille en boks og melde dig ud igen, når du har modtaget din boks. (OBS: Læs medlemsbetingelserne hos den enkelte virksomhed for at være sikker på, at de ingen binding har for at gøre dette). På den måde kan du prøve de forskellige koncepter og finde din favorit, før du bliver fast medlem.

Det var alt for denne gang. Kærlighed fra Redaktionen her hos Myglamclub.

DEL
Forrige indlægHairlust anmeldelse
Næste indlægLadybox – Alt det skønne til os kvinder
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR