I denne anmeldelse, ser vi nærmere på noget, som virkelig er blevet eftertragtet de senere år. Nemlig brug af kosmetiske behandlinger.

Og hvorfor så dette?

Vi er blevet mere travle mennesker, og i takt med, at vores hverdag forandrer sig, er vi stadig lige så forfængelige, som vi altid har været. Især os kvinder. Vi går op i at se godt ud, og så skal det være nemt. Permanente løsninger er derfor blevet et hit, og det gør altså bare vores hverdag en helt del nemmere.

Hvor meget tid bruger vi ikke på at barbere os og vokse ben eksempelvis.

CeriX klinik fordele & guide

Hvad er Cerix?

CeriX er en speciallægeklinik og privathospital, som tilbyder alt fra kosmetiske injektions- og laserbehandlinger til plasikkirugi. Vi vil dog ikke se meget nærmere på det sidste, men i denne guide, forholde os til den første del; nemlig kosmetiske injektions- og laserbehandlinger.

Grunden til, at vi her hos MyGlamClub har fået øjnene op for CeriX, er, at de har super gode anmeldelser på forskellige medier som Facebook og Trustpilot. Det vi skriver om herinde, skal som udgangspunkt være godt anmeldt, før det giver mening for os at reklamere for det.

Overordnet set kan du få en del forskellige behandlinger hos CeriX, som allerede nævnt. Hos CeriX kan du få udført alt fra rynkebehandlinger med botox/vistabel, kropskirugi, ansigtskirugi, brystkirugi, volume og sculpturing med resylane, opstramning og skulpturering, permanent fedtreduktion uden kirugi, permanent hårfjerning, karfjernelse, pigmentfjernelse, PCO behanglinger, reduktion af ar og strækmærker samt hudforyngelse.

Det er vigtigt at sige, at du selv bestemmer hvilken behandling, som du vil benytte dig af. Vi anbefaler ikke andre over udvalgte.

Det vi vil se nærmere på i vores anmeldelse af CeriX er de mindre behandlinger, som kan gøre livet nemmere, hvis vi har nogle småirritationer over f.eks. hår på benene, uønsket skægvækst og strækmærker. Det er mere almindelige “problemer” så at sige, og det kræver ikke så store beslutninger, som vil du kaste dig over decideret kirugi.

Cerix priser

Inden du kaster dig over diverse behandlinger, skal du selvfølgelig være klar over, at priserne kan variere meget. Du kan finde en oversigt over deres priser her, og så booke en tid online på deres side eller tilmelde dig nyhedsbrevet, for at holde øje med, hvad der sker hos CeriX.

Priserne er meget rimelige, og det er også det, som anmeldelserne lyder på Trustpilot. De behandlinger, som er mindre, som f.eks. karsprængninger, pigmentfjerning og hårfjerning ligger fra 500 kr. og opefter.

CeriX København

CeriX Odense

CeriX Aalborg

CeriX Hellerup Privathospital

Cerix Esbjerg

CeriX Frederiksberg

CeriX Vedbæk

CertiX Trustpilot

SHARE
Previous articleTips og Tricks: Undgå nedsmeltning
Next articleShape Tape vs. Conceal & Define
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEAVE A REPLY