Kære læser – velkommen til anmeldelsen på Cossy håndcreme.

Vores hænder udsættes for meget i løbet af en dag. I disse tider er den største synder håndsprit, som er hårdt for vores hænder. Men faktisk udtørrer vi vores hud, hver gang vi vasker hænder. Derudover har sol, vind og vejr også en tendens til at udtørre både hud og neglebånd. Hvis du drømmer om babybløde hænder og stærke negle, bliver du derfor nødt til at smøre dine hænder ind i fugtighedscreme. Men hvilken en skal du vælge?

Vores 3 krav til en god håndcreme:

 1. Den skal tørre hurtigt ind.
 2. Den skal ikke fedte.
 3. Den skal fugte og blødgøre både hænder og neglebånd.

Hart du hørt om brandet Cossy?

Cossy udspiller sig af brandet Cosmos Co. (læs: Co. står for cosmetics), som producerer lækre produkter med naturlige ingredienser. Cosmos Co. er blandt andet kendt for deres argonolie og lermasker produceret på naturens egne råvare. Disse råvarer anvendes også i mange af produkterne fra Cossy, hvilket selvfølgelig er delicious!

3 hurtige om Cossy

 • Cossy produkterne kan anvendes af børn, kvinder og mænd.
 • Cossy byder på cremer, shampoo, balsam og kosmetik lavet af naturlige råvare.
 • Cossy ejes af Cosmos Co. som er kendt for at benytte ingredienser fra deres egen farm i Marokko.

Cossy håndcreme

Cossy håndcreme anmeldelse

Maria fra redaktionen fortæller:

“Jeg har de sidste 5 år+ været på jagt efter den perfekte håndcreme. Det vil sige, at jeg har prøvet rigtig mange forskellige brands og også flere forskellige cremer fra samme brand. Faktisk har jeg aldrig været så tilfreds med en håndcreme, at jeg har købt den samme to gange.. Indtil nu! Jeg er blevet fuldstændig besat af Cossy håndcreme af flere grunde. Den største grund er, at den tørrer lynhurtigt ind. SAMTIDIG med at den ikke fedter overhovedet. MEN STADIG gør mine hænder silkebløde!

Cossy håndcremen har en neutral lugt, der minder mig om en creme, som min farmor havde stående fremme på badeværelset. Lidt nostalgi skader aldrig! Det er et kæmpe WIN i min bog, at den både er vegansk og produceret på gode ingredienser. Jeg har døjet rigtig meget med tør hud omkring neglene og flossede neglebånd. Uden p** er mine hænder og negle finere, end de nogensinde har været – og jeg har endda kun brugt cremen dagligt i et par uger. Det er da resultater, der vil noget!

Sidst men ikke mindst, er Cossy håndcreme også pæn at kigge på. Jeg er vild med det lille hvide outfit med sølv detaljer og det vigtige skrift med sort. Jeg burde næsten anskaffe mig flere bøtter, da jeg flytter den mellem mit soveværelse, min stue og mit badeværelse – og ingen af stederne føler jeg, at den roder eller ser malplaceret ud. Jeg vil anbefale den til alle, men især de mennesker, der hader følelsen af at have creme på hænderne. For den tørrer faktisk så hurtigt ind, at du ikke når at gå amok!”

Cossy håndcreme detaljer:

 • Unisex produkt
 • 100% vegansk
 • Ikke tilsat perfume – neutral lagt
 • 100 ml. produkt
 • Også velegnet til sensitiv hud

Læs mere om Cossy håndcreme her

Derfor er Cossy håndcreme fuldstændig fantastisk:
 1. DEN TØRRE HURTIGT IND OG FEDTER IKKE.
 2. DEN SER BÅDE EKSKLUSIV UD OG FØLES OGSÅ SÅDAN.
 3. DEN GENNEMFUGTER OG SKABER RESULTATER PÅ FÅ UGER.
 4. DEN KAN BRUGES AF ALLE – OGSÅ DEM MED SENSETIV HUD.
 5. DEN ER 100% VEGANSK OG IKKE TILSAT PERFUME.

Tak fordi du læste med!

Forrige indlægMGCbook #13: Muna Barrow
Næste indlægCossy: Naturlige og sunde hudplejeprodukter
Mit navn er Maria, og jeg er en 26-årige content-nørd, der har en passion for makeup, hudpleje, sundhed, musik, natur, styrketræning, yoga og psykologi - emner du normalt ikke forbinder med hinanden, men som går under min selfmade kategori "The good life of Maria." Jeg har en profil inden for E-handel og marketing og skriver anmeldelser og guides ud fra mine egne personlige holdninger, fordi jeg brænder for at hjælpe og inspirere andre mennesker med mine skriblerier. Når jeg udvælger de produkter, der får en plads i mit liv, gør jeg det ud fra 3 forskellige krav: 1. De skal virke. 2. De skal ikke indeholde en masse crap. 3. De skal være til at betale - hey, man er vel Nordjyde. Når du læser med hos mig, får du letspiselige indlæg skrevet af en kvinde med begge ben plantet solidt på jorden.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR