Cossy er et fabelagtigt brand, som vi på redaktionen virkelig har forelsket os i, og nu skal du høre hvorfor. Hos Cossy får du eksklusive produkter, DER VIRKER, til fair priser med korte ingredienslister. De fleste af Cossy’s produkter er tilmed veganske – faktisk er alle produkterne lavet på naturlige råvare, der plejer og beskytter din hud og hår. Whats not to love?

Det fede ved Cossy er, at alle deres produkter er Unisex og derfor både henvender sig til kvinder og mænd. Noget andet absolut fantastisk er at Cossy er danskproduceret. Vi ELSKER, når vi bruger vores penge på at støtte danske virksomheder. Og når vi samtidig får lækre produkter, så slår vi jo to fluer med et smæk!

Fællesnævneren for Cossy’s produkter er fugt, fugt og atter fugt. Din hud har brug for fugt, uanset om du skal bekæmpe akne eller alderstegn. Dit hår har brug for fugt, uanset om du døjer med fedtet -eller tørt hår. Du finder derfor både produkter til ung og ædre hud, samt produkter der kan anvendes af alle.

Shop Cossy: Naturlige og sunde hudplejeprodukter

Cossy er et brand under Cosmos Co., som laver 100 % rene produkter. De er blandt andet kendt for deres argan olie og ansigtsmasker. Derfor er Cossy lavet på mange af de lækre råvare, som der bliver produceret på deres egen farm i Marokko. De fleste af produkterne fra Cossy er meget milde, (men stadig effektive) og de kan anvendes af alle hudtyper, inkl dig der har sensitiv eller følsom hud.

Hos Cossy finder du et hav af forskellige milde dog effektive produkter til hår, krops -og ansigtspleje. Du kan få fingrene i alle deres produkter på deres webshop, hvor du også kan læse nærmere om det enkelte produkt. Det smarte er, at du kan vælge at købe sæt med produkter, der med fordel kan anvendes sammen, og spare gode penge!

Gå til Cossy webshop her

Cossy

Naturlig hårpleje

Du kan vælge i mellem 3 forskellige shampoo og balsam med forskellige egenskaber, men som alle sammen giver håret fugt og pleje. De kan enten købes sætvis eller enkeltstående, så du selv kan mikse og matche. Derudover finder du også ren arganolie til at pleje håret og en saltvandspray, som du kan bruge til at style dit hår efter vask.

Naturlig ansigtspleje

Cossy byder også på en række produkter til at pleje den sarte hud i ansigtet. Af renseprodukter kan du få en mild miceller water, en effektiv eye-makeup remover og en mildtskummende men dybderensende ansigtsvask, der er god mod tilstoppede porer og akne.

Af daglige plejeprodukter kan du vælge mellem to forskellige dagcremer, natcremer, en fugtgivende og opstrammende eye-gel samt to forskellige kombinerede dag og natcremer (young skin og anti age).

Cossy byder også på en A-vitamin ansigtsmaske, der både er til ung og ældre hud, da den både modvirker akne samt virker fugtgivende og opstrammende. Du finder også den lækreste blødgørende lip-balm, der fugter dine læber og gør dem babybløde.

Naturlig kropspleje

Til kroppen kan du vælge mellem en let og fugtgivende bodylotion og en federe og rigere bodybalm til extra tørstig hud. Derudover kan du også få en repair cream lavet på arganolie, som er velegnet til tørre albuer, hård hud, tørre pletter på kroppen, tør hovedbund mv. Dette er i sandhed et wonder-produkt.

Sidst men ikke mindst byder Cossy også på en lækker og fugtig håndcreme, en fed og plejende hand balm samt en fugtgivende og nærende fodcreme, der giver liv til trætte fødder og tørre hænder.

Læs vores anmeldelse på: Cossy håndcreme her

Hvorfor vælge produkter fra Cossy?

  1. Cossy er et danskproduceret brand uden lange ingredienslister.
  2. Produkterne er lavet på naturlige ingredienser fra deres egen farm i Marokko.
  3. Alle produkterne er uden parabener, farvestoffer og alle, på nær shampoo og conditioner, er også parfumefri.
  4. Du finder både produkter til ung og aknepræget hud samt ældre hud, der har brug for en masse fugt.
  5. Alle produkterne er unisex og kan både anvendes af kvinder og mænd.
  6. Produkterne koster ikke det hvide ud af øjenene, og du kan endda spare penge ved at købe sætvis.

Cossy får en kæmpe “tommel op” herfra, og vi opfordre ALLE til at prøve dette fantastiske danske brand.

Forrige indlægCossy håndcreme: Trænger hurtigt ind og virker effektivt
Næste indlægHairlust anmeldelse
Mit navn er Maria, og jeg er en 26-årige content-nørd, der har en passion for makeup, hudpleje, sundhed, musik, natur, styrketræning, yoga og psykologi - emner du normalt ikke forbinder med hinanden, men som går under min selfmade kategori "The good life of Maria." Jeg har en profil inden for E-handel og marketing og skriver anmeldelser og guides ud fra mine egne personlige holdninger, fordi jeg brænder for at hjælpe og inspirere andre mennesker med mine skriblerier. Når jeg udvælger de produkter, der får en plads i mit liv, gør jeg det ud fra 3 forskellige krav: 1. De skal virke. 2. De skal ikke indeholde en masse crap. 3. De skal være til at betale - hey, man er vel Nordjyde. Når du læser med hos mig, får du letspiselige indlæg skrevet af en kvinde med begge ben plantet solidt på jorden.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR