*Indeholder reklamelinks*

Så er vi kommet til det andet indlæg i vores #glamtrend serie. Her kigger vi nærmere på accessories, som du bare må eje lige nu. Vores indlæg i denne kategori er nøje udvalgt, så det også er metoder og produkter, du kan have mange år ude i fremtiden. I dag skal vi se på det store insta-fænomen; nemlig Curl Ribbon. Det smukke silke/satin produkt, som får dit hår til at bue i smukke krøller over natten.

Curl Ribbon er metoden du må prøve i dit lange hår

Curl Ribbon har, som det engelske navn betegner, noget at gøre med krøller. Det er nemlig blevet meget trendy at sætte et håraccessory i sit hår over natten for at få smukke krøller frem dagen efter. Du påsætter produktet (vist herunder) henover hovedet og snor så håret på hver side. Herefter fastgør du håret med små elastikker til det tages ud igen. Du behøver ikke gøre det i vådt hår.😉

Curl Ribbon kan bruges i forskellige hårlængder og typer og kan styles på forskellige måder. Det er dog for mange nemmest at påsætte det i langt hår. Egentligt er det bare at komme i gang og derfor har vi fundet produktet til dig til en billig pris og en nem guide her i videoen (vi ejer ikke denne video).

Her kan du købe et Curl Ribbon til en god pris i smukt satin

 

Forrige indlægNilens Jord Mascara: Dette er redaktionens favorit
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR