Danish Skin Care anmeldelse (opdateret 2021)

Hej kære læser.

Trine her. Og her kommer min absolut gennemførte Danish Skin Care anmeldelse.

Uren hud er noget, som utroligt mange mennesker lider under. Ja, vi skal elske os selv som vi er. Men det er bare lidt ekstra lækkert at have en hud, der ikke driller og som er flot, lækker og smidig. At have uren hud kan virkelig give dig dårlig selvtillid.

Jeg kender det selv alt for godt. Det der med ikke at gå uden for døren, fordi bumsen på næsen bare ikke vil forsvinde. Men frygt ej! Jeg vil gerne dele MIN hemmelighed med dig. Hudløst ærligt vil jeg fortælle om, hvordan jeg (næsten) blev bumsefri.

Danish Skin Care anmeldelse

Dette er virkelig et brand, som er dedikeret til at give dig bedre, lækrere, smukkere og problemfri hud. Brandet er stormet frem i hudplejebranchen, og bliver rost på alle tænkelige medier. Hele Danmarks beauty-verden er blæst bagover af produkterne, og selv i udlandet er produktet stormet frem.

Du kan nok høre, at jeg uden tvivl er rimeligt imponeret over produktets anmeldelser.

Danish Skin Care er desuden et rimeligt dyrt mærke (som jeg kommer ind på senere), så derfor måtte jeg sikre mig at mine penge ikke ville være spildt. Derfor googlede jeg nettet tyndt efter anmeldelser, og jeg blev virkelig bekræftet i rygterne. Langt de fleste har haft succes med produkterne.

Hovedargumenterne fra firmaets side er:

 • Produkter uden parfume, som ikke bidrager til irritation af din hud
 • Økologiske og naturlige produkter
 • Effektiv behandling af bumser, som også forebygger fremtidige urenheder.
 • De holder selvtilliden og skønheden i tæt kontekst med en problemfri hud og…
 • Så lover de at levere et produkt som bare VIRKER

Du kan altså virkelig mærke selvtilliden i brandingen af dette produkt. Jeg kunne næsten ikke holde begejstringen nede, men jeg må indrømme, at jeg stadig forholdte mig en smule skeptisk. Det er jo næsten for godt til at være sandt, mirakelkuren mod uren hud?

Skal du prøve: KØB DANISH SKINCARE HER.

Produktet kan ikke gøre det alene

Udover, at Danish Skin Care er utroligt gode til at tale deres sag for deres produkter, synes jeg også de er gode til at fortælle at produkterne ikke kan klare sagen alene.

Hvis du signer op til deres nyhedsmails, får du adgang til en masse videoer og tekster fyldt med gode tips. De smider om sig med gode råd om kost, der hjælper, og meget andet du kan gøre for at få en pænere hud. UDOVER selvfølgelig at bruge deres produkter. Min Danish Skin Care anmeldelse er måske god. Men det er intet i forhold til, hvor gode de selv er til at forklare om produkternes effektivitet.

Deres hovedpointer er egentligt:

 • Drik rigeligt med vand. Gerne op til 2 liter om dagen
 • Spis fornuftigt og undgå for meget sukker og fedt
 • Sørg for at få al den søvn, du har brug for
 • Dyrk regelmæssig motion og tag regelmæssige bade

Og alt det er der jo som sådan ikke noget revolutionerende i. Jeg vil nok mere kalde det ren og skær fornuft. Men det er nu meget fint, at du får alt dette med. Danish Skin Care gør bare rigtig meget ud af ikke KUN at være deres produkter. De snakker meget om skønhed, sundhed og livsglæde – og det er super rart.

Der findes desuden adskillige artikler inde på Danish Skin care, hvor du kan læse om deres ingredienser, opstart og meget mere! Desuden har jeg oplevet en utrolig god kundeservice (der er gode anmeldelser af dem på Trustpilot). De vil altid hjælpe, og hvis du har spørgsmål til produkterne, svarer de altid hurtigt og grundigt!

KØB DANISH SKINCARE HER: PRODUKTERNE

Hvilke produkter findes der?

Nu hvor jeg har snakket en del om firmaet bag disse åbenbare geniale produkter, så er det tid til at kigge lidt på produkterne.

Danish Skin Care promoverer et fuldendt hudplejesæt, som findes i normal størrelse, men også i en mindre størrelse. Du kan også købe de forskellige produkter hver for sig, men det kan egentligt pengemæssigt godt betale sig at købe hele sættet på én gang. Det er vigtigt lige at være opmærksom på, at når du køber produkterne, kan du vælge normal til fedtet hud eller normal til tør hud.

Jeg vil nu tage dig igennem hver af produkterne og fortælle lidt om, hvad der gør produktet unikt. Det er i princippet meningen, at produkterne skal bruges sammen, for at have den bedste effekt – men de kan sagtens bruges hver for sig.

Clean Skin Face Wash

KØB DEN HER: Clean Skin Face Wash

Det første produkt, jeg vil snakke lidt om, er deres Clean Skin Face Wash, som er det første produkt i sættes du skal bruge. Det er en sæbe til ansigtet, som effektivt renser og fjerner al makeup. Faktisk er det ofte denne, jeg løber tør for først, netop fordi den er effektiv og bliver brugt ofte. Clean Skin Face Wash skal bruges som det første om aftenen og om morgenen.

Sæben dufter egentligt ikke rigtigt af noget, nok som følge af, at den ikke indeholder noget parfume. Men det sætter jeg nu egentligt rimelig meget pris på, når det er noget, der skal pleje min hud.

Produktet lover:

 • Udtørrer ikke huden
 • Fjerner effektivt makeup
 • Renser dybdegående
 • Efterlader huden fugtet
Sådan bruger du den

Massér langsomt sæben ind i huden med fingrene. Massér gerne ekstra godt i flere sekunder, hvis du har meget makeup på. Vask ansigtet med lunket vand, og dup det med et håndklæde. Nemmere bliver det ikke!

Produktet indeholder

Til effektivt at fjerne skidt, snavs, olie og hudfedt fra huden, bruges den hudvenlige og svanemærkegodkendte “Sodium Laureth Sulfate”, som forkortet hedder SLS – ikke at forveksle med den skadelige Sodium Lauryl Sulfate.

PRIS: 187,00 kr

Danish Skin Care

SE MERE

Perfect Skin Power Treat

KØB DEN HER: Perfect Skin Power Treat

Det næste trin i hudplejeserien er Perfect Skin Power Treat. Dette er en slags serum/toner, som du bruger efter du har vasket ansigtet. Denne serum er super frisk, og har faktisk en smule duft. Den er med til at tone din hud, og virkelig dybderense og arbejder med huden indefra. Det kan virkelig mærkes på huden, når den påføres. Du skal ikke være bange, hvis du oplever den svier lidt eller prikker i huden. Det er egentligt ganske normalt, og er ofte, hvis du har et lille sår eller andet. Det er virkelig dette produkt jeg føler der har ændret min hud!

Produktet lover:

 • Bekæmper effektivt hudproblemer
 • Udtørrer ikke huden
 • Tilstopper ikke hudens porrer
 • Lover problemfri, ensartet hud.
Sådan bruger du den

Egentligt bruger mange den ved at påføre den på en vatrondel og fordele den i ansigtet. Men jeg føler, at på denne måde, taber du en del produkt. Så jeg kan bedst lide at bruge mine fingre og plaske ansigtet ind i denne serum.

Produktet indeholder

Perfect Skin Power Treat er fyldt med både Salisylsyre (BHA), B3-vitamin (Niacinamide), Allantoin, Aloe Vera og Kamille

PRIS: 347,00 kr

Danish Skin Care

FIND DEN HER

Perfect Skin Moisturizer

KØB DEN HER: Perfect Skin Moisturizer

Det næste og sidste trin i hudplejeserien til om aftenen er Perfect Skin Moisturizer, som er en fugtgivende creme. Den sørger for at fugte din hud til hele natten, og går dybdegående ind og arbejder med din hud i samarbejde med alle de andre produkter. Cremen er meget neutral i duften. Jeg føler alligevel, der skal en del produkt til, hvis du har en smule tør hud – og det er ikke den mest fugtgivende creme der findes. Cremen er tyk og du kan virkelig mærke, du har taget den på. Men den virker!

Produktet lover:

 • Reparerer og plejer huden
 • God og effektiv natcreme
 • Fedter ikke huden
 • Styrker din hud til næste dag
Sådan bruger du den

Fordel cremen i hele ansigtet efter brug af Perfect Skin Power Treat. Mængden du skal bruge, svarer nok til lidt under en valnød. Det kommer selvfølgelig an på din hudtype. Massér cremen ind og lad dens magi virke over natten.

Produktet indeholder

Denne beroligende og effektivt behandlende natcreme er fyldt med B3-vitamin (Niacinamide), A-vitamin (Retinyl Palmitate), C-vitamin, E-vitamin, B5-vitamin, Hyaluronsyre, Aloe Vera, Agurk, Havtorn, Kamille, Grøn te og Allantoin.

PRIS: 247,00 kr

Danish Skin Care

KØB HER

Perfect Skin Day Protector

KØB DEN HER: Perfect Skin Day Protector

Sidste produkt i sættet er beregnet til om dagen. Om morgenen vasker du også dit ansigt med Clean Skin Face Wash, hvorefter du bruger Perfect Skin Day Protector. Produktet er lidt ligesom en dagcreme. Cremen er fyldt med plejende ingredienser, som skal hjælpe med at holde din hud frisk og lækker igennem dagen. Den fungerer også super godt under makeup. Lidt ligesom med Perfect Skin Moisturizer er den dog ret tyk i det. Jeg bryder mig egentligt ikke om følelsen af at have den på huden. Jeg føler ikke helt at den fugter min hud mega meget, men jeg elsker dog alt, hvad den gør for min hud. Den indeholder desuden SPF som beskytter din hud mod solens stråler.

Produktet lover:

 • Beskytter din hud mod solens stråler
 • Sørger for at passe på din hud hele dagen
 • Fedter ikke og trænger hurtigt ind
Sådan bruger du den

Fordel et godt lag creme i hele ansigtet og massér det ud, efter du har vasket dit ansigt. Sørg for at lade cremen trænge ind, før du påfører makeup – og så er du klar til dagen!

Produktet indeholder

Denne skønne dagcreme er fyldt med både A-vitamin (Retinyl Palmitate), Aloe Vera, Grøn te, Havtorn, Kamille, Agurk, B5-vitamin, E-vitamin og Allantoin

PRIS: 247,00 kr

Danish Skin Care

KØB HER

Danish Skin Care BIG BOX

Hvis du ønsker at prøve, eller købe, alle produkterne på én gang efter at have læst denne Danish Skin Care anmeldelse, så indeholder denne box alle produkterne samlet for sig.

Her får du både Clean Skin Face Wash, Perfect Skin Moisturizer, Perfect Skin Day Protector, Perfect Skin Power Treat og en Lip Care. Du kan også få sættet i en mini version, som også er billigere – hvis du blot ønsker at prøve det af. Med i sættet får du jo nok som bemærket, også en super god læbepomade.

Derudover er der med alle produkterne en vejledning til, hvordan du bruger produkterne korrekt, og meget mere information om dem.

Danish Skin Care BIG BOX koster 1.166,00 kr (på tilbud jævnligt til 978 kr.) og købes her: BIG BOX

Danish Skin Care MINI sæt koster 495 kr og købes her: MINI sæt

Gaveæske

Min oplevelse med Danish Skin Care

Til slut vil jeg lige snakke lidt om min personlige oplevelse med Danish Skin Care. Jeg har før brugt virkelig mange penge på alle mulige forskellige renseprodukter. Ansigtsmasker. Peeling masker. Og alt muligt andet mærkeligt. Min hud har aldrig været MEGA slem, men jeg har stadig synes, at de urenheder jeg fik var irriterende.

Ved et P-pille skifte slog min hud dog helt ud. Og her mærkede jeg virkelig, at min selvtillid fuldstændig faldt. Selvom jeg er glad for makeup, så er makeup ikke noget jeg gider gå med hver dag. Det føler jeg kun er en belastning. Derfor længdes jeg efter ikke nødvendigvis at dække mit ansigt med en “Full-coverage-foundation”.

I min søgen på en løsning, fandt jeg Danish Skin Care. Sammen med endnu et P-pille skifte og produkterne endte jeg med at få en pænere hud. Med i denne anmeldelse vil jeg sige, at du skal ikke forvente en mirakelkur. Produkterne virker VIRKELIG, men det tager tid, og de skal have lov til at virke. Jeg får stadig bumser i ansigtet, men min livsstil og kost giver heller ikke min hud de bedste forudsætninger, og det er ikke altid, at jeg er mega god til at bruge produkterne hele tiden.

Men de har virket. Og det er jeg overbevist om, at de også vil for dig! Tak fordi du læser med og tak fordi du læste denne Danish Skin Care anmeldelse.

De bedste hilsner

Trine

Psst… tænker du at prøve noget ligende dette brand og det, som det kan, så kan du også se efter Australian Bodycare. Læs vores fyldestgørende guide og test her: Australian Bodycare Anmeldelse.

Forrige indlægHudorme: Denne pincet er et MUST-HAVE
Næste indlægAustralian Bodycare Anmeldelse
Mit navn er Trine og personligt elsker jeg at udtrykke mig igennem min makeup, min tøjstil og alt hvad der ellers hører til. Derudover så betyder personlig velvære utroligt meget for mig. I mine anmeldelser vil du opleve, at jeg er hudløs ærlig, og at kun de bedste produkter er gode nok.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

7 KOMMENTARER

EFTERLAD EN KOMMENTAR