*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Dette er mit første indlæg på MGC, og jeg har virkelig glædet mig. Derfor har jeg selvfølgelig også tænkt en del over, hvilket produkt, som jeg skulle anmelde som det allerførste. I min biografi herinde, kan du læse, at jeg er fan af beautyprodukter (selvsalgt), men jeg er nu allermest fan af beautyprodukter, som virker. Jeg vil hellere have få, gode, ting på min toilethylde, end et hav af produkter, som bare står der for at fylde pladsen ud, og ikke virker optimalt.

Min første anmeldelse skal derfor omhandle et af mine absolut yndlingsprodukter, nemlig den ret kendte creme – Embryolisse Lait Creme. Jeg fandt den i første omgang selv ved at besøge NiceHair i Kolding, men du kan sagtens købe den hos Matas.dk.

Embryolisse Lait Creme: Produktet med de mange muligheder

Det jeg manglede, da jeg var på jagt efter en ny creme, var en creme, som kunne mere end  bare én ting. Jeg fik derfor ret kyndig vejledning hos NiceHair, da jeg var i butikken for at finde netop sådan et produkt. Da jeg spurgte ekspedienten, var hun med det samme klar over, hvad jeg skulle købe. Produktet her, har funktioner som: dag og natcreme, rensecreme, fugtmaske, rødmen og kan kurere små skrammer. Jeg må dog indrømme, at lige som rensecreme, der er den ikke super effektiv. Jeg bruger normalt en god makeupfjerner og en skintonic, og så bruger jeg cremen her efterfølgende. Her kan man bare rense ansigtet af med en fugtig vatrondel og lidt creme på – eller helt bruge cremen som ansigtscreme.

Prisen

Jeg synes prisen er mere end rimelig. Jeg har brugt min creme på 75 ml. på 3 måneder. Og et godt råd vil være, at når du presser noget ud af tuben, så gør det på en smartere måde end mig. Det er et aluminium etui (kalder du det vidst), og der er det bedst at presse cremen ud oppefra og ned. På den måde får du alt med.

Jeg håber du kunne lide min anmeldelse. Dette er klart et produkt, som jeg ALTID har i mit sortiment. Måske du skulle prøve det samme?

KH Mette

Embryolisse Lait Creme

Forrige indlæg3 af mine absolut yndlings parfumer
Næste indlægFedtet hår – Her er løsningen!
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

1 KOMMENTAR

EFTERLAD EN KOMMENTAR