Jeg elsker elsker æææælsker læbestift. Jeg ville gå med det hver evigt eneste dag, hvis jeg kunne. Der er dog lige det med læbestift, at når du drikker og spiser så ryger det edderbankeme hurtigt af. Det er jeg anti-fan af. Jeg gider simpelthen ikke gå rundt hele dagen, og tjekke min læbestift i spejlet. For hvad hvis den er røget af? Hvad hvis den bløder? hvad hvis jeg kun har løbestift på i kanten? Har jeg det på tænderne? Nej tak! Det er lige præcis den slags spørgsmål jeg ikke gider at stille mig selv. Men så kom min redning. Liquid Lipstick. Jeg kan tydeligt huske, da jeg første gang så en liquid lipstick. Det var, som så meget andet, et produkt der blev introduceret til mig på Youtube.com Via RachhLoves. Jeg kan desværre ikke huske, hvilken video det var, men jeg er sikker på, at den stadig ligger på Youtube.com.

Jeg blev straks forelsket i tanken om en liquid lipstick. En læbestift, der er på hele dagen, og først kommer af, når du vil? ja tak, mange tak. Jeg kunne endelig have rød læbestift på uden bekymringer. Min eneste bekymring var, at den ville fremhæve mine tørre læber. Men fordi jeg bare skulle have en liquid lipstick, så måtte jeg jo finde ud af, hvordan jeg kom flagerne på læberne til livs…

Sådan får du pæne læber under din læbestift!

Læbepomade

Til at starte med, skal du sørge for at dine læber er fugtede godt. Dette vil gøre trin 2 så meget nemmere. Find din yndlings læbepomade frem, og smør på dine læber. Hvis dine læber er bløde, kan flagerne og den døde hud, nemmere skrubbes af. Jeg har 40 forskellige læbepomader (jeg tror helt ærligt ikke, at jeg overdriver) så jeg har masser af vælge imellem.

Få den hud af

Og nej, du skal ikke hive og rive. Dum idé. Rigtig dum idé. Du risikerer at rive for meget af, og samtidigt rive hud af, der ikke er tørt. Du kan derfor blive efterladt med et sår, og det gør ærlig talt ondt. Eller også er jeg bare pjevset. Du kan få den døde hud af på 2 forskellige måder.

Tandbørste

Find en hård tandbørste. Det vil sige en tandbørste, der har en børstehoved med hårde hår. Nu skal du så begynde at børste dine læber. Ligesom du ville børste tænder, skal du bare lukke munden, og børste dine læber med cirkulære bevægelser. Det kan godt være lidt hårdt for dine læber, så de vil nok hæve lidt, og blive røde, men det går hurtigt i sig selv igen.

Læbeskrub

Hvis du ikke er med på ideen med en tandbørste, kan du altid lave din egen læbeskrub. Det eneste du skal bruge er lidt sukker, og lidt olie (oliven, kokos. Bare den du har ved hånden) bland lidt sammen, og begynd at skrubbe på dine læber. Igen med cirkulære bevægelser. Dette er lidt blidere ved læberne. Dog synes jeg en tandbørste er mere effektiv.

Jeg bruger for det meste en tandbørste, da jeg kan have meget tørre læber. Hvis jeg har meget tørre læber, kan jeg dog godt lide at kombinere de to. Så putter jeg lidt af skrubben på læberne, og børster samtidigt mine læber med en tandbørste.

Endnu mere fugt!

Fordi du lige har eksfolieret dine læber, er det en god idé med en pause. Jeg putter derfor læbepomade på igen, for at give mine læber fugt igen. Jeg kan godt lide, at sidde med læbepomade, mens jeg lægger min makeup. På den måde kan mine læber suge fugt til sig, inden jeg skal have læbestiften på. Husk at tørre det overskydende af, da liquid lipstick ikke reagerer godt sammen med læbepomade. Læbepomade (og lipgloss) modvirker liquid lipsticks egenskaber, og den vil ikke blive mat, som den skal. De fleste liquid lipstick er matte, og de vil måske tørre dine læber ud. Du kan derfor vælge at bruge en primer til dine læber. Personligt er jeg ikke fan af primer til læberne. Måske har jeg bare ikke fundet en god endnu, men jeg synes ikke, at det gør den store forskel om jeg har det på eller ej.

Den perfekte påføring

Fordi liquid lipstick er mat, er det bedst, hvis du påfører det, så du har skarpe kanter. Til det kan du enten bruge en lipliner eller en læbepensel, så du får den flotteste påføring. Jeg har ikke en lipliner der matcher alle mine liquid lipstick, derfor bruger jeg altid bare en læbepensel. Tag noget af dine liquid lipstick på din pensel og påfør i yderkanten af dine læber. Med en læbepensel har du også mere kontrol over, hvor læbestiften bliver påført. Nu skal du bare fylde læberne ud med læbestiften, og du er efterladt med smukke læber.

Hvilken slags læbestift er jeres yndlings? Matte, blanke, fra tube eller liquid lipstick?

Tak for denne gang.

Anna.

 

Forrige indlægMGCbook #9: Anna Kroier
Næste indlægGLAMTREND: Avéne Thermal Water
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR