*Indeholder reklamelinks*

Sommeren står over os – er du også klar til at angribe stranden med dine sommerklare fødder?

Jeg er skyldig i at glemme min hud om vinteren. Ansigtet tager jeg mig altid af, men mine fødder bliver glemt under alle hyggesokkerne og de store støvler. Derfor har jeg også tendens til meget tør hud på fødderne. Når vejret så slår fuldstændigt om, sådan som det har gjort i år, så skal fødderne slippes ud af støvlerne og ind i sandalerne.

Derfor har mine fødder brug for intensiv pleje.

Sommerklare fødder har vi alle brug for

En ad grundene til, at jeg ikke tager mig så godt af mine fødder er, at jeg generelt ikke kan lide at putte creme på fødderne. Ikke på grund af cremen i sig selv, men fordi jeg bliver lidt fanget.

Jeg hader at skulle gå, når jeg har creme på fødderne. Der sætter sig støv, og andet godt fra gulvet, fast på fødderne, og tanken om at slæbe det med i seng – ellers, nej tak.

Jeg skal derfor tage creme på, når jeg sidder i sengen. Tanken om ikke at kunne vaske hænder efter, at jeg har rørt ved mine fødder, har også afholdt mig fra netop den løsning. MEN, det er en løsning jeg bliver nødt til at forlige mig med, og jeg er begyndt ikke at hade det. Jeg kan stadig ikke lide det, men det er enten dét eller tørre fødder.

Når jeg nu er så dårlig til at pleje mine fødder i vinterhalvåret, må jeg gang i hele rutinen, når sommeren nærmer sig.

Min guide til sommerlækre fødder

Inden jeg planter mine fødder i en balje, prøver jeg at skrubbe så mange døde hudceller af som overhoved muligt. Jeg er personligt ikke meget for at bruge en fodfil. Jeg synes ikke, at en fodfil virker bedre end en bodyscrub, og så skal jeg bruge længere tid med en fodfil end en bodyscrub. Hvorfor bruge 10 minutter med en fodfil, når jeg kan få samme resultater med en bodyscrub og halvere tiden?

En bodyscrub vil ikke fjerne din hårde hud, men den vil fjerne det skidt og møg, du måske har siddende i revnerne, i den hårde hud.

Når du bruger en bodyscrub på dine fødder, skal du ikke kun skrubbe nedenunder foden. Husk også at skrubbe oversiden af foden (det er trods alt det man ser), og mellem tæerne. Glem heller ikke at skrubbe omkring neglene.

Læs også: Sådan laver du din egen bodyscrub

1. Tag et fodbad

Så er vi kommet til fodbadet. Jeg kan en sjælden gang i mellem lide at tage et fodbad. Det er ikke som sådan en ting jeg nyder, men det er et vigtigt skridt i processen – især mod de sommerklare fødder. Jeg bruger en fodbadesalt fra Matas. Her sidder jeg så i 10-15 minutter, og venter på, at mine fødder er blødt op. Når jeg jeg tørret mine fødder (kun så de ikke er våde, de skal værre fugtige, ellers virker næste skridt ikke), skrubber jeg dem igen, men denne gang uden bodyscrub. Det vil sige jeg bare skrubber mine fødder med fingrene. Ja, det er lidt ulækkert, at se ens hud gnubbet af, men det er også lidt en fornøjelse. Igen, husk at komme i mellem tæerne, og rundt om neglene.

Fodbadesalt Sommerklare Fødder

Tjek prisen her

2. Creme og olie

Når jeg kommer til at skulle fugte mine fødder, bruger jeg fodcreme eller en kropsolie. Der er ikke en specifik grund til, at jeg vælger den ene frem for den anden. Det kommer lidt anden på, hvad jeg har lyst til. Fodcremen jeg bruger, er Matas egen. Den tørrer forholdsvis hurtigt ind i huden, så hvis jeg ikke sidder i sengen, kan jeg efter 10 minutter sagtens gå uden at føle mig øjeblikkeligt beskidt.

Fodcreme

Tjek prisen her

Olien er SARD Kopenhagen arganolie til ansigt, krop og hår. Den skal jeg til gengæld kun tage på i sengen, da det er en olie, og den trænger ikke hurtigt end i huden. Olien er dog ikke fedtet, men mere blød. Der er vist ikke et bedre ord til at beskrive den. Det er slet ikke som at putte olivenolie på kroppen, og der er ikke fedtpletter på sengetøjet (kæmpe plus). 

Sommerklare fødder arganolie

Tjek prisen her

Hvad enten du bruger fodcreme eller olie, så husk, husk, husk at komme rundt om neglen.

3. En sommerlig neglelak til sommerklare fødder

Tillykke, du har nu fået dejligt lækre fødder, du ikke skal gemme væk i et par sko. Det her skridt, er ikke nødvendigt, for at få pæne fødder. Jeg kan personligt ikke lide, at gå uden neglelak, hvis mine fødder er fremme. Nej, jeg skal neglelak på mine fødder, ellers så ser de så tomme ud.

Jeg kan dog kun lide meget få farver på mine negle. Jeg vil ikke have røde eller hot pink tånegle. På mine fingre kan alt lade sig gøre, men på mine fødder vil jeg gerne have noget mere afdæmpet.

Jeg bruger næsten altid den samme neglelak til mine tånegle. Den er hvid, fra OPI og hedder ’Alpine Snow’. Du kan købe den her. Jeg elsker at have hvid neglelak på mine fødder. Det får min hud til at se mere brun ud, end den er.

Sommerklare fødder

Tjek prisen her

Hvis du ikke kan lide at have neglelak på fødderne, men gerne vil have noget på neglene, der giver dine fødder lidt ekstra touch, så kan jeg helt klart anbefale Hérôme Natural Nail Whitener. For det første giver den dine tånegle glans, som hvis du bare brugte end klar neglelak. Den gør til gengæld også, at dine negle ser sundere ud. Jeg synes den gør mine negle hvidere, og mere naturligt lyserøde på én og samme tid.

Sommerklare fødder

Tjek prisen her

Glemmer du at tage dig godt at dine fødder i vinterhalvåret, eller du klar til at vise fødderne frem 24/7?

*Indeholder reklamelinks*

Forrige indlægGUIDE: Sådan får du babybløde ben
Næste indlægSvedlugt problemer? 3 nemme råd du kan bruge i dag
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

1 KOMMENTAR

EFTERLAD EN KOMMENTAR