Kender du det der med at din hovedbund lidt føles, som panden efter du har stegt bacon en søndag morgen? Og måske er der ikke helt tid til et power shower. Eller også er det bare dagen efter et ellers succesfuldt bad. Jeg har personligt haft rigtig mange problemer med fedtet hår. Og det ved jeg at der er mange derude der har! Jeg har været utroligt irriteret over konstant at føle jeg skal i bad, eller mit hår konstant ser fedtet ud i en travl hverdag. Så hvordan håndterer du egentligt hår der bare ikke vil blive ordentligt rent, eller en hovedbund der overproducere fedtstof?

Tips der rent faktisk virker!

Først og fremmest vil jeg starte med at give dig lidt af de tips jeg selv har anvendt igennem årene. Til slut har jeg også et produkt jeg synes er intet mindre end fantastisk! Men tilbage til kernen. I min jagt på fedt frit hår, har jeg prøvet utallige mærkelige ting (ofte fundet med hjælp fra google). Nogle af dem har til min egen personlige overraskelse rent faktisk virket! Andre har bare været et godt grin og mislykkede forsøg.

Vask håret (meget sjældent)

Se, det her er helt sikkert noget du har hørt før. Fra den ene side af bokseringen står de folk, der påstår du nærmest aldrig skal vaske håret. Legefrem helt hver anden uge. Det er klamt til en start, men det bliver bedre! Og derudover, så er der dem i den anden side. De siger at det slet ikke er hårvasken, men den efterfølgende behandling der gør udslaget. Og så finder du måske dig selv stå et eller andet sted i midten. Det gør jeg i hvert fald. Jeg skruede ned for den daglige hårvask og vasker nu hår hver 3-4 dag. Det tog lidt tid hvor jeg langsomt trak den længere og længere. Men jeg må indrømme at jeg altså føler det har virket. Nu har jeg ligefrem rent hår i 2 hele dage og okay har i 1 dag – hvorefter det altså skal vaskes. Men måske er det noget med lige at finde ud af sit eget hår?

Brug ægget – det virker altså!

Se nu kommer vi til et af mine google mirakler. Hvis jeg oplever at have fedtet hår dagen efter jeg har været i bad – så er der én ting der virker! Jeg slår simpelthen et råt æg ud i toppen ad håret. Her smører jeg det godt ud, og lader det virker et par minutter. Så kunne det godt diskuteres at håret jo skal vaskes nu. Men jeg skyller det simpelthen bare fuldstændigt i koldt vand og lader det tørre. Men jeg må ærligt indrømme at det altså ikke er noget jeg foretrækker at gøre længere. Nu er der kommet så mange andre og lækrere alternativer, som ikke spilder æg – som jo egentligt er mad og måske heller ikke så vegansk-venligt.

Har du hørt om den her slags shampoo?

Faktisk er dette ikke et tip jeg har fået fra google eller andet internet sted. Det kommer fra en efterhånden ret tæt veninde, der lige nævnte en sjov lille (stor) ting hendes søster er begyndt på. Jeg begyndte simpelthen at undre mig så snart jeg hørte det. Umiddelbare reaktion? Det kan man da ikke?

fedtet hårMen jo. Du kan godt droppe shampooen helt (vel og ret den klassiske type) og skifte den ud med ler! Ler er fyldt med en masse gode vitaminer og skulle virkelig hjælpe med at tykne dit hår, og afværge fedtet hår. Der findes mange typer ler shampooer du kan bruge, og kaldes egentligt for “No-poo”. Du slipper for kemikalier, sparer miljøet og dit hår!

Prisen er faktisk en hel del billigere end de mange dyre mærkeshampooer. Så dette er helt sikkert en fantastisk måde at komme af med det fedtede hår. Derudover så bliver håret en del glattere, sundere at se på og faktisk føler jeg også mit hår er blevet en smule tykkere og længere!

Det bedste middel mod fedtet hår!

Men til slut vil jeg lige præsentere det produkt jeg egentligt vil snakke om. Det er sådan set også et tip til dig med hår der hurtigt bliver fedtet. Nemlig tørshampooen! Og egentligt så kender de fleste af os den nok ret godt. Men jeg synes efterhånden at jeg har prøvet så mange tøshampooer, og uden held. Mange af dem har gjort mig hår mat, eller bare gjort det endnu mere fedtet et par timer senere. Da jeg så fandt dette mærke, var jeg overbevist om at jeg skulle sprede ordet! Der findes forskellige slags, så det passer lige præcis til DIT hår. Derudover er der også nogle af dem der har en lille smule farve i sig, hvilket kun bidrager positivt til at få håret til at se lækrere og friskere ud.

Tørshampooen til dig der har blond hår

KØB DEN HER: Batiste Dry Shampoo

Nu er jeg jo selv blondine, og derfor kan jeg jo helt sikkert anbefale denne bedst. Den indeholder en smule farve der lysner dit hår lidt. Derudover så holder jeg virkelig meget af duften! Men hvis vi går til tørshampooens egentlige formål. Jeg har aldrig prøvet en tørshampoo som holder så godt! Hvis jeg sprayer den i, masserer ind med fingrene – så føles det seriøst som et ultra hurtigt bad og føntørring. Faktisk fungerer den så godt, at jeg egentligt ikke føler jeg behøver vaske hår samme dag eller dagen efter. Den holder håret frisk og lækkert, og dufter samtidig super lækkert. Win Win!

KØB HER

Som sagt så kommer de i mange forskellige dufte, og til meget forskelligt hår. Derudover så kan du få det i en stor eller lille størrelse til alt fra 35-65 kr. Jeg vil sige at jeg ikke syntes den holder virkeligt længe. Bruger du godt til af den holder den måske til en 20 gange – men til kvaliteten og pengene synes jeg faktisk det er helt okay!

KØB DEN HER: Batiste Dry Shampoo

Jeg håber at denne guide med tips har hjulpet til at give nogle behjælpelige råd, og måske reddet din fremtidige hårsituation med fedtet hår. Nedenunder kan du se min rating af tørshampooen.

De bedste hilsner

Trine

 

DEL
Forrige indlægEmbryolisse Lait Creme: Det BEDSTE “alt-i-et” produkt
Næste indlægMaybelline Fit Me Luminous foundation
Mit navn er Trine og personligt elsker jeg at udtrykke mig igennem min makeup, min tøjstil og alt hvad der ellers hører til. Derudover så betyder personlig velvære utroligt meget for mig. I mine anmeldelser vil du opleve, at jeg er hudløs ærlig, og at kun de bedste produkter er gode nok.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR