*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kæmper du også med vintertørrelæber? De revner, de svier og det er komplet umuligt at få en læbestift til at ligge pænt henover. Trods de uanede mængder af læbepomade du bruger, så er der bare intet at gøre. Måske svaret er en lipscrub?

LÆS OGSÅ: Fedtet hår – her er løsningen

På samme måde som huden skal eksfolieres for at komme de tørre plamager til livs, skal læberne også. Det behøver dog slet ikke at være så dyrt! Så istedet for, at du går ud og bruger en helt masse penge på en dyr lipscrub – så kan du lave den selv!
Jeg laver nemlig min egen super effektivt læbescrub med kun 3 billige ingredienser du måske allerede har hjemme?

lipscrub

Hjemmelavet lipscrub – så nemt er det!

For at lave din helt egen hjemmelavede lipscrub skal du bruge:

  • Honning
  • Vaseline
  • Sukker

Jeg har desværre ingen konkrete mængder, da jeg laver det lidt på gefühlen! Men det skal bare blandes sammen så det får en cremet konsistens med masser af “gritty” sukker i. Så føl dig lidt frem. Bland de forskellige ingredienser i en lille skål, og massen skal føles grynet. Nok lidt ligesom en badescrub vil føles.

KØB OGSÅ: Cosmos Ren Argan Olie

Sådan bruger du din lipscrub

Når den så skal bruges starter jeg med at påføre en almindelig læbepomade og lader den blødgøre mine læber så meget som muligt. Derefter tager jeg en babytandbørste (de helt bløde) og putter noget af læbescrubben på, og begynder at forsigtigt børste mine læber.

Når jeg har skrubbet alle de tørre pletter af, fjerner jeg den overskydende scrub og smører et tykt lag læbepomade på.

Jeg gør altid dette inden sengetid et par gange om ugen, så jeg kan sove med læbepomade på. Når jeg så vågner har jeg babybløde, kysseklare læber! Win-win!

lipscrub

Har du nogle gode fifs mod vintertørre læber? Så skriv dem nede i kommentarerne, så vi alle kan få glæde af dem. Tusind tak fordi du læser med.

Ciao Bella!

Laura

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

DEL
Tidligere artikelGuide: Sådan påsætter du falske vipper i 5 nemme trin!
Næste artikelMorphe X Jaclyn Hill Palette
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD ET SVAR