*Indeholder reklamelinks*

🍌 HYPE – HYPE – HYPE – HYPE – HYPE – HYPE 🍌

ALRIGHTY. Nogle gange, må du kaste håndkædet i ringen, og gøre det, som de andre gør. Du må købe det, som de andre køber. Hvorfor? Fordi, der må være noget om snakken.

Der er en ENORM hype lige nu omkring et helt særligt produkt. Nemlig et produkt fra Ole Henriksen, nærmere betegnet.

🍌 BANANA BRIGHT EYE CREME 🍌

Banana Bright Eye Creme

Tjek prisen her

Banana Bright eye creme

Banana Bright Eye Creme virker

Alene navnet er super cool. Hvem end der sidder i marketing hos Ole Henriksen, gør det altså godt. Måske det faktisk er Ole Henriksen selv, som med sin meget farverige karakter, finder på alle de sjove stunts? Da jeg hørte om cremen fra min veninde, synes jeg det lød utroligt sjovt til at starte med. Men jeg begyndte straks at researche på produktet, og det som slog mig først var… produktet var udsolgt ALLE STEDER.

Jeg kan nu se, at de har fået den i hus igen hos Matas.dk, og den ligger i en pris omkring 400 kroner. Du får kun 15 ml., men det skulle holde i en rum tid. Selv var jeg i Matas for at hente produktet, lokalt i Kolding, men der var udsolgt. Jeg har dog fået en prøve med hjem, som jeg er igang med lige nu. Og jeg kan starte med at sige – den virker. Men lad os først kigge lidt på, hvad den indeholder, og hvorfor, den virker.

Banana Bright Eye Creme

Banana Bright eye cream – løsningen på sorte rander under øjnene

Som man siger “wakeup before you makeup”. Og det er egentligt dette, som denne creme gør. Den gør, at du ser frisk og udhvilet ud, til trods for, at du har sorte rander under øjnene. Du påfører den derfor inden din makeup, og dermed, så får du en jævn hud, glød, ser frisk og sund ud – og så lysner din hud mere op under øjnene. Det er nok deraf, at navnet kommer. Dine omgivelser omkring øjnene vil altså hurtigt være lysere, glattere og friske – og så vil du på sigt opleve den ændring, at rander forsvinder, de små, fine linjer mindskes og så reduceres smilerynker.

Det skal dog siges, at jeg ikke tror på, at den totalt fjerner rander helt. Vil du gerne af med de sorte rander, så få nok søvn OG drik nok vand. Trine har skrevet en lille guide her til, hvordan du spiser dig til flot hud.

INDHOLD: Der er b.la. kollagen, appelsin, citron, hyben, gojibær, havtorneekstrakt og vitamin C i. 

Personligt, tror jeg især, at det er vitamin C, som her gør hele forskellen. Nu har jeg selv rundet de 30, og herefter, så står der i de kloge lærebøger, at dannelsen af kollagen bliver dårligere. Det betyder, at min hud også bliver dårligere til at gendanne sig selv. Vitamin C øger faktisk cellefornyelsen, og det gør, at du får en mere glat og fast hud. Så ved varigt brug af Banana Bright eye creme, så håber jeg, at min hud bliver mere stram omkring øjenområdet.

Synlige resultater med dette VIDUNDER

Jeg har læst mig frem til, at makeupartister allerede sværger til dette produkt. Og jeg må også indrømme, at selvom, jeg kun har brugt produktet få gange (jeg fik kun en lille prøve med hjem), så er jeg faktisk fan.

RUTINE: Fra morgenstunden, renser jeg min hud først, og så dupper jeg Banana Bright cremen på. Jeg lader den lige sidde lidt, imens jeg spiser morgenmad, og så herefter, bruger jeg solcreme (det er jeg begyndt at bruge hver dag, for at mindske rynker ude i solen), og så min concealer.

Jeg skulle for eksempel til et kundemøde denne morgen hos DM Skincare, og gik ALT for sent seng aftenen forinden. Jeg kom til at se en dokumentar på DR omkring Serena Williams (cool kvinde) og en serie omkring en eller anden Line fra Norge, som skulle date hele landet. SÅ den Banana creme var tiltrængt. Jeg kom afsted til mødet, og må indrømme, at jeg ikke kunne se mine mørke rander under øjnene. Noget jeg normalt ikke døjer med, da jeg er god til at drikke nok vand.

Jeg vil foreslå, at du finder cremen den online. Her kan du være heldig at spare på den. Ofte har jeg fundet den andre steder end Matas. F.eks. hos NiceHair, hvor de kan have cremen på tilbud til 300,00 kr.

Opfølgning på brugen af Banana Bright: Sådan har jeg brugt cremen

(Opfølgning en måned senere)

Jeg har tidligere skrevet om Banana Bright Eye Creme – fordi jeg rent faktisk synes, det er lidt af et vidundermiddel. Og nu har jeg haft mere tid til at prøve cremen af, og jeg må bare indrømme, og slå fast, at den virker.

Her kommer opgørelsen af mine resultater

Området omkring mine øjne er blevet lysere. Jeg kan selv se en forskel, og som skrevet ovenfor, kæmper jeg normalt ikke med sorte rander under øjnene. Men for tiden, har jeg lidt af det – nok på grund af for meget travlhed og for lidt søvn. Jeg har derfor brugt Banana Bright Eye Creme omkring øjnene morgen og aften.

Jeg har renset huden, og så har jeg duppet cremen på. Hvad jeg også har læst andre steder, er, at den rent faktisk holder utrolig godt. Der er ikke særlig meget i en bøtte, men du skal ikke bruge særlig meget, så det er ikke noget, du skal bekymre dig om. Den prøve, som jeg fik med fra Matas, har faktisk holdt i godt og vel en måned nu. Og der var ikke meget med – nogle ganske få millimeter. Jeg vil vurdere, at du ihvertfald skal bruge denne øjencreme i et par uger, før du ser de rigtige resultater. Selvom jeg så meget allerede de første dage, så er det først nu, jeg virkelig kan se forskellen.

Tilmed, så føler jeg faktisk, den har strammet øjenområdet op. Måske er det fordi, jeg ellers har været dårlig til at bruge en øjencreme.

Så står du og skal prøve et nyt vidundermiddel mod sorte rander under øjnene, så synes jeg med min fulde ærlighed, at du sagtens kan give denne lille bøtte en chance.

Banana Bright Eye Creme

Tjek prisen her

*Indeholder reklamelinks*

Forrige indlægHairlust anmeldelse
Næste indlægAntispirant til kvinder: De bedste i test (2023)
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR