*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Jeg har tidligere skrevet om Banana Bright Eye Creme – fordi jeg rent faktisk synes, det er lidt af et vidundermiddel. Og nu har jeg haft mere tid til at prøve cremen af, og jeg må bare indrømme, og slå fast, at den virker.

Banana Bright: Sådan har jeg brugt cremen

Det jeg gerne vil vise med dette indlæg, er rent faktisk, at området omkring mine øjne er blevet lysere. Jeg kan selv se en forskel, og som skrevet i første indlæg, kæmper jeg normalt ikke med sorte rander under øjnene. Men for tiden, har jeg lidt af det – nok på grund af for meget travlhed og for lidt søvn. Jeg har derfor brugt Banana Bright Eye Creme omkring øjnene morgen og aften. Det har jeg gjort sammen med min serum fra DM Skincare – som også står på listen i min #MGCbook.

Jeg har renset huden, og så har jeg duppet cremen på. Hvad jeg også har læst andre steder, er, at den rent faktisk holder utrolig godt. Der er ikke særlig meget i en bøtte, men du skal ikke bruge særlig meget, så det er ikke noget, du skal bekymre dig om. Den prøve, som jeg fik med fra Matas, har faktisk holdt i godt og vel et par uger nu. Og der var ikke meget med – nogle ganske få millimeter. Jeg vil vurdere, at du ihvertfald skal bruge denne øjencreme i et par uger, før du ser de rigtige resultater. Selvom jeg så meget allerede de første dage, så er det først nu, jeg virkelig kan se forskellen.

Tilmed, så føler jeg faktisk, den har strammet øjenområdet op. Måske er det fordi, jeg ellers har været dårlig til at bruge en øjencreme.

Så står du og skal prøve et nyt vidundermiddel mod sorte rander under øjnene, så synes jeg med min fulde ærlighed, at du sagtens kan give denne lille bøtte en chance.

Banana Bright: Sådan ser området ud omkring øjnene

Herunder, kan du se, hvordan øjenområdet ser ud. Det skinner jo næsten😂 Har du også prøvet denne øjencreme, så må du MEGET gerne kommentere herunder. Husk også, at du kan sende dine egne yndlingsprodukter ind til Trine og jeg på min mail: Mette@myglamclub.dk

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

SHARE
Previous article5 produkter jeg køber igen og igen
Next articleOrigins Drink Up Intensive Overnight Mask
Mit navn er Mette Regitze, og jeg er virkelig fan af beautyprodukter, som virker. Jeg er ikke det, du vil kalde en storforbruger. Netop derfor, går jeg rigtig meget op i, at jeg har få ting, som virker. Det skiller mig måske ud herinde, men på den anden side, vil du virkelig vide, at det, som jeg skriver om, virker. Jeg har en forkærlighed for gode cremer og så elsker jeg at ordne bryn! Dont ask me why! Jeg glæder mig til at anmelde herinde sammen med de andre seje MGC-piger.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEAVE A REPLY