Den store Goodiebox guide

Er du bekendt med Goodiebox og deres fantastiske beauty-univers? Du kan vælge mellem en månedlig box med overraskelser  inden for hudpleje, makeup og hårpleje eller en Crush box udelukkende med makeup, som du modtager hver pr. kvartal. Bliv meget klogere på begge koncepter her! 

Hvad er Goodiebox?💄

Koncept: Makeup, hudpleje, hårpleje og velvære på abonnement. Indhold: 5-7 beautyprodukter. Hyppighed: Du får tilsendt en ny Goodiebox hver måned. Pris: 169 kr. pr. måned inkl. fragt. Værdi: Minimum 550 kr. (og ofte mere).

Hvordan foregår Goodiebox?

Med et Goodiebox abonnement får du langt mere end en beautybox fyldt med lækre produkter. Du bliver en del af et interaktivt beauty-univers, hvor du:
 • Får din egen beautyprofil, så din box er tilpasset dig.
 • Modtager en månedlig goodiebox fyldt med hudpleje, makeup og hårpleje.
 • Får en video produktguide, hvor du lære at bruge dine nye produkter.
 • Kan anmelde produkter og optjene goodiepoints.
 • Får eksklusive rabatter på Goodiebox’s webshop, Limited Editions, Goodiebox Julekalender mv.
Når du tilmelder dig Goodiebox trækker de 169 kr. fra dit kort. Herefter vil du inden for cirka en uge modtage din første Goodiebox. Du er nu tilmeldt et abonnement, og der vil fortsat blive trukket 169 kr. hver måned fra din konto den sidste dag i måneden. Hvis du melder dig ind i starten af en måned, får du den aktuelle månedes Goodiebox. Dette er virkelig lækkert, for hvis du for eksempel har fulgt med på deres Instagram og har forelsket dig i denne måneds Goodiebox, har du mulighed for selv at få fingrene i den, så længe lager haves. Herefter modtager du automatisk din Goodiebox hver måned.🤩

Hvad får du ud af Goodiebox?

OVERRASKELSER: Goodiebox er din månedlige gave med nye spændende overraskelser hver gang.
DIG I CENTRUM: Din Goodiebox er ofte tilpasset din alder, hudtype, øjenfarve og hårfarve. SELVFORKÆLELSE: Din Goodiebox er din månedlige reminder om at tage tid til dig selv. NYHEDER: Du får mulighed for at prøve nye, spændende produkter inden for skønhed og velvære. LÆRING: Du bliver medlem af et skønt univers, hvor du lære at bruge de produkter, som du modtager. RABATTER: Du optjener point ved at anmelde produkterne i din boks, som du kan bruge i Goodiebox’s webshop. VIP: Du er en af de første til at få nyheder om Limitled Editions, Goodiebox julekalender og nyheder på shoppen. VENINDERABAT: Giv din veninde 50 % rabat på hende føste box og optjen selv 338 point (svarende til 169 kr).

Hvad er Goodiebox Crush?💄

Koncept: Makeup på abonnement (det samme som Goodiebox, bare kun med makeup). Indhold: 3-5 makeup produkter (sammensat så du kan lave et helt look). Hyppighed: Du får en ny Crush box hvert kvartal (Marts – juni – september – december). Pris: 99kr. pr. kvartal for medlemmer af Goodiebox (129 kr. for ikke-medlemmer). Værdi: Minimum 350 kr. (og ofte mere).

Hvordan foregår et Crush medlemskab?

Hvis du er en af dem, der har nok hudpleje i skabet og i stedet interesserer dig for makeup, er Crush boxen lige noget for dig. Også med et Crush abonnement, får du meget mere end end beautybox – du:
 • Får din egen beautyprofil, så din box er tilpasset dig.
 • Modtager en Crush box pr. kvartal, som er sammensat, så du hver gang kan lave et helt nyt look.
 • Får en video produktguide, hvor du lære at bruge dine nye produkter.
 • Kan anmelde produkter og optjene goodiepoints.
 • Får eksklusive rabatter på hudpleje, makeup, Limited Editions, Goodiebox Julekalender mv.
Når du bestiller en Crush box trækker de 99 kr. hvis du i forvejen er medlem af Goodiebox (129 kr. hvis du ikke er), og du vil modtage den aktuelle box inden for cirka en uge. Alle Crush boxene er tilgengælige i tre måneder (for eksempel er juni-boksen er tilgængelig i juni, juli og august). Så hvis du for eksempel har fulgt med på Goodiebox’s Instagram og forelsket dig i den nuværende Crush box, kan du nå at bestille den med, så længe lager haves. Herefter køre dit abonnement automastisk og du vil modtage din Crush box i marts, juni, september og december. Hvis du i forvejen er medlem af Goodiebox, kommer din Crush box sammen med din normale box i de gældende måneder. Goodiebox

Værd at vide om virksomheden

Virksomheden startede i 2012 og er faktisk en de første udbydere i Danmark til at lave månedskasser på abonnement. I dag har Goodiebox over 100.000 aktive medlemmer. Du kan følge deres beauty-univers på både Facebook og Instagram og derved selv være vidne til, hvilket fedt og positivt community de har skabt. Så har du endnu ikke prøvet deres koncept, er det måske på tide?
Goodiebox kontaktoplysninger:
Telefon: +45 89 88 04 21 (man-fre kl. 14-17) Mail: hello@goodiebox.dk Chat: Du kan også chatte med dem på deres hjemmeside. 

Makeup og hudpleje på abonnement😍

Ja, du læste helt rigtigt. Goodiebox er en abonnementstjeneste, og det vil sige, at du køber et abonnement hos Goodiebox for at få adgang til deres beautyboxe. Dog betyder det ikke, at du er bundet for livstid. Det er nemlig sådan, at mange abonnementstjenester i dag er blevet rigtig godt til at give dig friheden til at være medlem. Men også at kunne melde dig ud igen. Som medlem kan du derfor få en box en enkelt måned, og derefter melde dig ud igen, men du kan også fortsætte i så lang tid, du ønsker, eller med mellemrum sætte dit abonnement på pause.
Det får du i boxene:
Når du køber et medlemskab, får du ofte en blanding af både fullsize og mediumsize produkter. Det er minimalt, hvor mange prøver du får med, som du alligevel kan få gratis i Matas. Engang i mellem kan der være eksempelvis prøver på parfumer. Det giver blot en helt unik mulighed for at få prøvet nye dufte og aromaer, hvilket er ret lækkert. Men du kan altså forvente, at de fleste af produkterne er fullsize eller i speciel-lavede mellem størrelser. Dette er faktisk også en fordel, for så kan du nå at få brugt produkterne op, så de ikke bare står og samler støv i skabet. En stor del af konceptet er jo også, at du får mulighed for at prøve nye produkter for billige penge og på den måde kan finde nye favoritter. Så tænk på det sådan: Hvis alle produkterne var fullsize, ville du også få færre produkter med. Så at nogle af produkterne er mediumsize er klart en fordel! Hvis du får produkter, som ikke er noget for dig, kan du altid vidergive dem til dine veninder/familie medlemmer, eller bytte dem med andre medlemmer i “Goodiebox – salg og bytte” gruppen på Facebook. Derudover har du mulighed for at optjene goodiepoints, som du kan bruge på din goodiebox eller i deres webshop.

Hvad er goodiepoints?

Hver gang du modtager en box (hvad enten det er den almindelige eller Crush boxen), har du mulighed for at anmelde produkterne inde på deres hjemmeside. Hver gang du anmelder et produkt, får du 6 goodiepoints. 1 point svare til 0,50 kr. Det vil sige at du får 3 kr. pr. produkt, du anmelder. I hver almindelig box får du 5-7 produkter, (og ca. 5 i Crush boxen) så det svare til, at du kan tjene op til 21 kr. pr. box, du anmelder. Disse point kan du bruge til at købe lækre produkter i shoppen eller til at betale for din goodiebox. Når du har 320 goodiepoints, svarer det til 160kr. og med dem kan du altså betale for en hel månedes box. Når du anmelder et produkt skal du give produktet stjerner inden for forskellige kriterier – bl.a. inden for: Kvalitet, pris og anvendelse. Derudover skal du skrive et par linjer om din holdning til produktet. Det er supernemt, enkelt og tager ikke meget tid. Det kan i hvert fald godt betale sig at bruge tid på at anmelde produkterne, du får nemlig en masse værdi, som du kan bruge på andre lækre sager i beauty-universet. Det er også supernemt at betale med dine goodiepoints: Når du har 338 point, får du mulighed for st trykke på “betal næste måneds box med goodiepoints.” Du kan også anvende dine goodiepoints, når du handler i webshoppen (enten på hele din ordre eller noget af den). Dette vælger du blot at gøre ved checkout.

Goodiebox shop

Goodiebox har deres egen webshop, som består af 3 kategorier:
1. Limited Edtions:
Limited Editions er extra “engangs” goodieboxe, som udkommer løbende. Det fede ved disse boxe er, at de ofte er lavet ud fra et tema (fx mommylove eller Rødekors) eller et specifikt brand (fx Benefit eller Sansai). Priserne fra disse boxe ligger mellem 189-399 kr. (men kan også købes for dine optjente goodiepoints). Limited Editions er vildt lækre boxe med 5-12 produkter alt efter tema og pris. Disse boxe er til dig, som ønsker endnu mere selvforkælelse og god værdi for pengene. Eller til dig, der er på udkig efter den perfekte gave til en af dine kære.
2. Kvalitetsprodukter fra andre brands:
I shoppen har du mulighed for at købe mange af dine favoritter fra din goodiebox. Produkterne i shoppen er nøje udvalgt og indeholder alt fra makeup og hudpleje til neglelak og beauty redskaber. Du finder blandt andet mærker som Comme Deux, James Read og Mesauda Milano. Du kan også vælge at købe produkter fra shoppen med dine optjente goodiepoints (enten på hele ordren eller blot noget af den).
3. Essentials by Goodiebox:
I shoppen finder du også Goodiebox’s egen produktlinje, som pt. består af en række klassikere til din skønhedsrutine: Bodyscrub, bodywash, bodylotion, micellar water, facemist og facecream. Denne serie er lavet til at pleje og fugte kroppen og ansigtet og indeholder igredienser som: E-vitamin, antioxidanter samt olier og ekstrakter, der plejer, fugter og nærer huden. Derudover kommer Essentials-serien i en superfin og elegant emballage, der vil pynte smukt på makeup-bordet eller på badeværelset.

Goodiebox

Prisen på Goodiebox

Hvis du ønsker at prøve beauty-boxene af, så skal du af med 169 kr. per måned. Hvis du ovenikøbet – eller i stedet for – ønsker at prøve Crush boxen udelukkende med makeup, koster det 99 kr. pr. kvartal som medlem af Goodiebox (eller 129 kr. hvis du ikke er medlem). Det er ikke så slemt igen, da du skal huske, at porto er inkluderet i prisen. Goodiebox lover dig, at du får meget mere værdi for pengene, end hvis du havde du selv havde købe tilsvarende produkter ude i butikkerne som f.eks. Matas. En normal box har normalt en værdi på omkring 750 kr. og en makeup box har for minimum 350 kr. Du sparer derfor rundt regnet 500 kr. per boks. Disse boxe er til dig, som ønsker at være en del af et skønt beauty-univers, hvor selvforkælse og lækre produkter til fornuftige penge er i centrum.

Goodiebox trustpilot

Er du klar til at blive blown away? Goodiebox har over 2300 anmeldelser på Trustpilot og har scoret hele 4,8 stjerner! Det vil sige, at hele 90 % af alle amelderne har giver 5 stjerner. Det er virkelig flot! Især når der tænkes på, at virksomheden har eksisteret siden 2012. Et tema der går igen er kommentare om deres fantastiske kundeservice og deres generelle fremragnede kundeoplevelser. Hvis ikke vi var fuldstændig begejstrede for konceptet og virksomheden i forvejen, er vi det i hvert fald nu!

Afmeld Goodiebox

En kæmpe fordel ved Goodiebox er, at hvis du ikke kan lide din box, kan du altid gøre brug af din fortrydelsesret og sende boksen tilbage. En anden fordel er, at der ingen binding er på dit abonnement. Det vil sige, at du kan melde dig ud, når som helst – uanset hvilket af de to abonemmenter du har. Du kan altså frit prøve konceptet, og hvis det ikke er noget for dig, kan du altid sende boxen tilbage og opsige dit abonnement. Nemt! Dette er altså en abonnementsforretning uden mærkelige regler med småt.

10 grunde til at prøve Goodiebox😍

 1. Du bliver en del af et fedt og lærerigt beauty-univers.
 2. Goodiebox har nemme og overskuelige priser (som er inkl. fragt).
 3. Du får din egen beauty-profil, så produkterne er tilpassede dig.
 4. Du lærer at bruge alle dine nye produkter i lærerige videoer.
 5. Du får en masse værdi for pengene (du får mere, end du betaler for).
 6. Du optjener goodiepoints på at anmelde produkter (som du kan bruge i webshoppen).
 7. Du får eksklusive rabatter på Goodiebox Julekalender, Limited Editions og shoppen.
 8. Goodiebox har 4,5 stjerner på Trustpilot og god kundeservice.
 9. Du har mulighed for at sende boxen tilbage, hvis indholdet ikke er noget for dig.
 10. Der er ingen binding – hvilket vil sige, at du kan melde dig ud fra den ene dag til den anden.

Goodiebox rabatkode

DEL
Forrige indlægLadybox – Alt det skønne til os kvinder
Næste indlægZentabox: Personlig vitaminbox
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

1 KOMMENTAR

EFTERLAD EN KOMMENTAR