*Indeholder reklamelinks*

Vinteren er ved at være ovre, og det betyder, at foråret står for døren. Vi lægger vores sweatre væk, hiver vores shorts frem, hvilket resulterer i, at vores ben også skal vises frem. Efter en lang periode med kulde, kan vores hud være alt fra lidt tør, til “Sahara-ørken-tør”. Hvis du tilhører den sidste gruppe, er der sikkert ikke meget, du vil gøre, for at komme den tørre hud til livs og få bløde ben igen.😍

Er du klar til at få bløde ben denne sommer?

Med disse tricks, som vi skal igennem nu, bliver dine ben lækre og bløde på ingen tid. Med andre ord: Gør klar til at få de skønneste og bløde ben igen.

Tip 1: Tørbørstning… få fjernet de døde hudceller

Opskriften til bløde ben, starter allerede inden du hopper ind i badet. Og det du skal bruge, er en tørbørste. Med en tørbørste fjerner du døde hudceller fra din krop samtidigt med, at du forebygger og fjerner indgroede hår. Alt dette resultere i blødere hud, og ikke nok med det, så modvirker og mindsker tørbørstning også appelsinhud. Når du har fået fat i din tørbørste, skal du stryge børsten mod hårene, eller i cirkulære bevægelser. Det behøver ikke at tage mere end 3-5 minutter at tørbørste hele kroppen, så nu er der ingen undskyldninger for at lade være. Jeg anbefaler denne skønne og kvalitetsrige tørbørste fra det kendte hudplejemærke DR BARBARA STURM. Denne model er medium styrke og Anti-Cellulite Body Brush. Du kan også få den i soft-udgave, hvis du døjer med sensitiv hud.

Bløde ben

Se prisen her

Tip 2: Bodyscrub… gør din hud ekstra blød

Efter tørbørstningen er det tid til at hoppe ind i badet med din favorit bodyscrub. Hvis du har sensitiv hud, kan du overveje, om du skal droppe bodyscrub, da det er meget eksfolierende. Da jeg ikke selv har sensitiv hud, går jeg efter så meget eksfoliering, som overhovedet muligt.

Jeg er for tiden helt vild med min bodyscrub fra St. Ives. Den har en frisk duft af abrikos, uden at være for overvældende. Dog er den svær at finde på det danske marked. Jeg vil tro, at du skal finde den på Amazon?

Bløde ben

Hvis du har sensitiv hud, vil jeg anbefale en bodyscrub, der ikke er så hård mod huden. Når jeg har skrubbet mine ben, er jeg sikker på, at alle døde hudceller er fjernet, og jeg er efterladt med, hvad der føles som, helt nye ben.

Tip 3: Bodylotion, som dine bløde ben vil elske

Du har nu eksfolieret så hatten passer, og det er nu blevet tid til at fugte din hud. Hvis du ikke kan lide følelsen af creme på din hud, anbefaler jeg at bruge en bodylotion, der skal bruges inde i badet. På den måde fugter du din hud, og undgår samtidigt at putte creme på bagefter. Jeg bruger Niveas “In Shower Body Milk”. Personligt elsker jeg at putte creme på bagefter badet, og den bodylotion, jeg bruger, er Biotherms Lait Corporel. Den absorberes hurtigt ind i huden, og har en forfriskende duft, der ikke sætter sig i tøjet.

Og så er det en sand klassiker, som du kan finde på mange badeværelser landet over. Biotherm Lait Corporel Body Lotion er en frisk og fugtgivende bodylotion til alle hudtyper. Den koster KUN 129,95 kr. og du får hele 400 ml. (fast lav pris hos Matas). På Matas egen hjemmeside har den over 800 brugere anmeldt den og den får altså 5 stjerner hele vejen.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bløde ben

Find den her

Hvis du har meget tør hud, og går efter de fede cremer, kan Nivea Creme helt klart anbefales. Den er meget fed, men den virker også efter hensigten.

Du har nu opnået, at få babybløde ben, så nu er der kun tilbage, at slå benene op, og nyde det. Du har fortjent det.☀️

*Indeholder reklamelinks*

Forrige indlægCERIX: Hvad kan en kosmetisk speciallægeklinik?
Næste indlægFå sommerklare fødder: De 3 BEDSTE råd og produkter
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

1 KOMMENTAR

  1. […] For det første, så er grundreglen, at du skal bruge hvad der svarer til en håndfuld creme til hele kroppen. Derudover skal du med denne model være lidt obs på, at nogle mener, den smitter af i farven på hvidt tøj. Det er dog ikke noget, jeg selv har oplevet så længe, at jeg lader den tørre godt ind i huden. Derudover kan det være godt at forberede din hud på sommeren ved at få den “gamle” hud af inden og fugte huden godt generelt. Læs f.eks. vores guide til lækre bløde ben. […]

EFTERLAD EN KOMMENTAR