Vinteren er ved at være ovre, og det betyder, at foråret står for døren. Vi lægger vores sweatre væk, hiver shortsene frem, hvilket resulterer i, at vores ben skal vises frem. Efter en lang periode med kulde, kan vores hud være alt fra lidt tør, til Sahara-ørken-tør. Hvis du tilhører den sidste gruppe, er der sikkert ikke meget, du ikke vil gøre, for at komme den tørre hud til livs. Med disse tricks bliver dine ben lækre og bløde på ingen tid.

Tørbørstning – Fjern døde hudceller

Opskriften til bløde ben, starter allerede inden du hopper ind i badet, og det du skal bruge er en tørbørste. Med en tørbørste fjerner du døde hudceller fra din krop samtidigt med, at du forebygger og fjerner indgroede hår. Alt dette resultere i blødere hud, og ikke nok med det, så modvirker og mindsker tørbørstning også appelsinhud. Når du har fået fat i din tørbørste skal du stryge børsten mod hårene, eller i cirkulære bevægelser. Det behøver ikke at tage mere end 3-5 minutter, at tørbørste hele kroppen, så nu er der ingen undskyldninger for at lade være.

Du kan købe din tørbørste her

Bodyscrub – Scrub din hud ekstra!

Efter tørbørstningen er det tid til at hoppe ind i badet med din favorit bodyscrub. Hvis du har sensitiv hud, kan du overveje, om du skal droppe bodyscruben, da det er meget eksfoliering på én gang. Da jeg ikke selv har sensitiv hud, går jeg efter så meget eksfoliering som muligt.

Jeg er for tiden helt vild med min bodyscrub fra St. Ives. Den har en frisk duft af abrikos, uden at være for overvældende.

Du kan købe den her.

Amazon.uk.com

Hvis du har sensitiv hud, vil jeg anbefale en bodyscrub, der ikke er så hård mod huden. Du kan for eksempel købe Matas’ havtorn Bodyscrub, der ikke er lige så grynet som St. Ives’.

Matas Havtorn Saltbodyscrub 250 g
Matas.dk

Når jeg har skrubbet mine ben, er jeg sikker på, at alle døde hudceller er fjernet, og jeg er efterladt med, hvad der føles som, helt nye ben.

Bodylotion – Fugt din hud!

Du har nu eksfolieret så hatten passer, og det er nu blevet tid til at fugte din hud. Hvis du ikke kan lide følelsen af creme på din hud, anbefaler jeg at bruge en bodylotion, der skal bruges inde i badet. På den måde fugter du din hud, og undgår samtidigt at putte creme på bagefter. Jeg bruger Niveas In Shower Body Milk. Personligt elsker jeg at putte creme på bagefter badet, og den bodylotion jeg bruger er Biotherms Lait Corporel. Den absorberes hurtigt ind i huden, og har en forfriskende duft, der ikke sætter sig i tøjet.

Matas.dk

Hvis du har meget tør hud, og går efter de fede cremer, kan Nivea Creme helt klart anbefales. Den er meget fed, men den virker også efter hensigten.

Du kan købe Nivea Creme her.

Du har nu opnået, at få babybløde ben, så nu er der kun tilbage, at slå benene op, og nyde det. Du har fortjent det.

Tak for denne gang!

Anna.

SHARE
Previous articleMorphe X Jaclyn Hill Palette
Next articleL’Oréal Paradise Mascara
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEAVE A REPLY