Kære læser.

I dag skal vi snakke lidt om påsætning af falske øjenvipper. Har du også svært ved det? Og virker det uoverskueligt at tilføje denne ekstra detalje til dit samlede beautylook?

Så svært er det faktisk ikke. Og derfor, har jeg samlet 5 nemme trin til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af din hverdagsmakeup eller en tur i byen ved at bruge falske øjenvipper.

Har du også svært ved falske øjenvipper?

Hold nu op hvor kan de vipper bare være en b*tch at få på! Men de kan bare gøre hele forskellen for hvor glamourøst et look føles, synes du ikke?

Falske øjenvipper

Lad os komme i gang med de 5 nemme steps. Her anbefaler jeg, at du købet et par billige falske øjenvipper, som du kan øve dig med. Det er heller ikke altid prisen, som rent faktisk afgør, hvor gode de falske vipper er i kvalitet og påførelsen. De plejer at have et ret stort udvalg af falske øjenvipper hos Fashiongirl.dk. Du kan finde det store udvalg ved at trykke på knappen herunder.😊

Falske øjenvipper

Tjek udvalget

5 nemme trin til påsætning af falske vipper

Inden du overhovedet rører de falske øjenvipper skal du gøre dine egne klar. Buk dem, og påfør mascara. Nemt nemt!

1) Trim dem

Mål dem mod dine egne vipper og klip dem så til, så de passer i længden. Klip altid fra den ende der vender væk fra øjenkrogen. Så bliver de mest behagelige at have på, og de vil som regel være nemmere at få til at tone ind i dine egne vipper.

2) Blødgør båndet

Det bånd hvor alle “hårene” er påsat er ofte stift når man tager dem ud af pakken. Hvis man lige bruger lidt tid på at blødgøre det, bliver den mere fleksibel og derfor nemmere at at påføre. Derudover mindsker det også sandsynligheden for at enderne popper af i løbet af dagen.
Du blødgører båndet ved at vikle vippen rundt om din finger eller en makeup-børste (med båndet ind mod fingeren, selvfølgelig!)

3) Klip dem i stykker

Dette her behøver man ikke, men hvis man har mange problemer med at vipperne løfter sig af, inde ved øjenkrogen eller ude hvor vipperne slutter, kan det hjælpe at klippe vipperne i 3-4 stykker. Grunden til at vipperne løfter sig er fordi at spændet er for stort over båndet – ved at klippe vippen i mindre stykker afhjælper du dette.

4) Lad limen tørre

Nu er det tid til at påføre vippelimen. Her anbefaler jeg at du investerer i en ordentlig lim – jeg bruger selv duolimen som kan købes ved MAC eller online. Påfør et tyndt tyndt lag og vent i 30-60 sekunder til limen er begyndt at blive klistret.
Hvis du forsøger at sætte vipperne på mens limen stadig er våd vil vipperne skøjte rundt på dit øjenlåg og det er bare et værre helvede.

Falske vipper

5) Sæt dem på

Når limen er blevet klistret og begyndt at tørre, er det tid til at sætte de falske vipper på. Jeg har en vippetang til at sætte dem på med, men ærlig talt så fungerer fingrene lige så fint. Jeg har det svært med at bruge en pincet, simpelthen fordi jeg er bange for at prikke mig selv i øjet med den! Jeg tager fat i midten af vippen og sætte den del fast på midten af min vippekant først. Derefter påsætter jeg den inderste del, også den yderste del. Til sidst klemmer jeg de falske vipper sammen med mine egne, så man ikke kan se hvor de skiller.

Håber du fik nogle fifs du kunne bruge og at det bliver en hel del nemmere for dig i fremtiden at sætte dine falske vipper på. Husk, at du altid kan smide en kommentar eller skrive en mail til mig med spørgsmål.
Ciao bella!

Laura

DEL
Forrige indlægMaybelline Mascara: Vi tester Push Up Angel mascara
Næste indlægHudorme: Denne pincet er et MUST-HAVE
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

1 KOMMENTAR

EFTERLAD EN KOMMENTAR