Har du også svært ved falske vipper?

Hold nu op hvor kan de vipper bare være en b*tch at få på! Men de kan bare gøre hele forskellen for hvor glamourøst et look føles, synes du ikke?

falske vipper

Hvis du også kæmper med det, får du her min guide til hvordan du får dem på i 5 lette steps! Jeg anbefaler du køber et billigt par vipper til at øve dig med.

LÆS OGSÅ: Huda Beauty Desert Dusk Palette

5 nemme trin til påsætning af falske vipper!

Inden du overhovedet rører de falske vipper skal du gøre dine egne klar. Buk dem, og påfør mascara. Nemt nemt!

1) Trim dem!

Mål dem mod dine egne vipper og klip dem så til, så de passer i længden. Klip altid fra den ende der vender væk fra øjenkrogen. Så bliver de mest behagelige at have på, og de vil som regel være nemmere at få til at tone ind i dine egne vipper.

2) Blødgør båndet!

Det bånd hvor alle “hårene” er påsat er ofte stift når man tager dem ud af pakken. Hvis man lige bruger lidt tid på at blødgøre det, bliver den mere fleksibel og derfor nemmere at at påføre. Derudover mindsker det også sandsynligheden for at enderne popper af i løbet af dagen.
Du blødgører båndet ved at vikle vippen rundt om din finger eller en makeup-børste (med båndet ind mod fingeren, selvfølgelig!)

3) Klip dem i stykker!

Dette her behøver man ikke, men hvis man har mange problemer med at vipperne løfter sig af, inde ved øjenkrogen eller ude hvor vipperne slutter, kan det hjælpe at klippe vipperne i 3-4 stykker. Grunden til at vipperne løfter sig er fordi at spændet er for stort over båndet – ved at klippe vippen i mindre stykker afhjælper du dette.

4) Lad limen tørre!

Nu er det tid til at påføre vippelimen. Her anbefaler jeg at du investerer i en ordentlig lim – jeg bruger selv duolimen som kan købes ved MAC eller online. Påfør et tyndt tyndt lag og vent i 30-60 sekunder til limen er begyndt at blive klistret.
Hvis du forsøger at sætte vipperne på mens limen stadig er våd vil vipperne skøjte rundt på dit øjenlåg og det er bare et værre helvede.

øjenvipper

5) Sæt dem på!

Når limen er blevet klistret og begyndt at tørre, er det tid til at sætte de falske vipper på. Jeg har en vippetang til at sætte dem på med, men ærlig talt så fungerer fingrene lige så fint.
Jeg har det svært med at bruge en pincet, simpelthen fordi jeg er bange for at prikke mig selv i øjet med den!
Jeg tager fat i midten af vippen og sætte den del fast på midten af min vippekant først. Derefter påsætter jeg den inderste del, også den yderste del. Til sidst klemmer jeg de falske vipper sammen med mine egne, så man ikke kan se hvor de skiller.

Håber du fik nogle fifs du kunne bruge og at det bliver en hel del nemmere for dig i fremtiden at sætte dine falske vipper på. Husk du altid kan smide en kommentar eller skrive en mail til mig med spørgsmål.
Ciao bella!

Laura

DEL
Tidligere artikelWet n’ Wild MegaLast Liquid Catsuit Matte Lipstick!
Næste artikelFredagsfif: Lav din egen lipscrub!
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD ET SVAR