How to: Halo Øjenskyggelook

Hej hej venner!
Jeg håber ikke I er smeltet helt væk… pppfff.

Ærlig talt så går jeg ikke med super meget makeup for tiden, men har alligevel haft et par events, de sidste par dage, hvor jeg gerne har ville se lidt mere glam ud.
Derfor tænkte jeg at mit indlæg i dag kunne være en lille hurtig og nem!!! (pic)tutorial på det look jeg har brugt mest.

Pic Tutorial: Halo Øjenskyggelook

Forresten, jeg prøvede at følge et tutorial på youtube med halo øjenskyggelook, men hold nu op hvor er det da bare en udfordring! De forklarer jo ikke halvdelen af hvad de gør.
Jeg har prøvet at gøre det lidt mere overskueligt her med billederne.

Btw, man kan bare udskifte farverne med nogle andre hvis man ikke gider et “kedeligt” neutralt.

 • Start med brynene fikset og et primet øjenlåg. Jeg har brugt Urban Decays Primer Potion og “sat” den med et tyndt lag pudder.

 • Med en øjenskygge som er 2-3 toner mørkere end din hudfarve begynder du at tone den ud i globelinjen. Vær ikke bange for at trække den op med brynet, så man også kan se den når du åbner øjet. Pak gerne mere på i det inderste og yderste hjørne af øjenlåget.

 • Tag nu en endnu mørkere øjenskygge som kan kan dybde og kontrast til booket. Pak den på det yderste og inderste hjørne af øjenlåget og ton det forsigtigt sammen med den lysere farve fra før. Lad midten af øjenlåget være fri for øjenskygge.

 • På den midterste del af øjenlåg skal der pakkes en øjenskygge på som er lysere end dem vi har brugt tidligere. Jeg har brugt en mat skygge her, men hvis du bruger en med shimmer vil kontrasten blive større. Ton forsigtigt kanterne med den mørke skygge, så overgangen ikke ser hård ud.

 • Tag den første øjenskygge du brugte og ton den ud under de nederste vipper.

 • Slut af med en lys øjenskygge i øjenkrogen, mascara på de øverste og nederste vipper og eventuelt et par vipper (det er dog ikke en nødvendighed).

Done! Nemt, elegant Halo Øjenskyggelook og passer til de fleste lejligheder.
Hvis du beslutter dig for at genskabe looket, så tag os på instagram @myglamclub, så vi kan se det.

Ciao Bellas

Laura

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   MGC
   Register New Account
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0