Hej hej venner!
Jeg håber ikke I er smeltet helt væk… pppfff.

Ærlig talt så går jeg ikke med super meget makeup for tiden, men har alligevel haft et par events, de sidste par dage, hvor jeg gerne har ville se lidt mere glam ud.
Derfor tænkte jeg at mit indlæg i dag kunne være en lille hurtig og nem!!! (pic)tutorial på det look jeg har brugt mest.

Pic Tutorial: Halo Øjenskyggelook

Forresten, jeg prøvede at følge et tutorial på youtube med halo øjenskyggelook, men hold nu op hvor er det da bare en udfordring! De forklarer jo ikke halvdelen af hvad de gør.
Jeg har prøvet at gøre det lidt mere overskueligt her med billederne.

Btw, man kan bare udskifte farverne med nogle andre hvis man ikke gider et “kedeligt” neutralt.

  • Start med brynene fikset og et primet øjenlåg. Jeg har brugt Urban Decays Primer Potion og “sat” den med et tyndt lag pudder.

  • Med en øjenskygge som er 2-3 toner mørkere end din hudfarve begynder du at tone den ud i globelinjen. Vær ikke bange for at trække den op med brynet, så man også kan se den når du åbner øjet. Pak gerne mere på i det inderste og yderste hjørne af øjenlåget.

  • Tag nu en endnu mørkere øjenskygge som kan kan dybde og kontrast til booket. Pak den på det yderste og inderste hjørne af øjenlåget og ton det forsigtigt sammen med den lysere farve fra før. Lad midten af øjenlåget være fri for øjenskygge.

  • På den midterste del af øjenlåg skal der pakkes en øjenskygge på som er lysere end dem vi har brugt tidligere. Jeg har brugt en mat skygge her, men hvis du bruger en med shimmer vil kontrasten blive større. Ton forsigtigt kanterne med den mørke skygge, så overgangen ikke ser hård ud.

  • Tag den første øjenskygge du brugte og ton den ud under de nederste vipper.

  • Slut af med en lys øjenskygge i øjenkrogen, mascara på de øverste og nederste vipper og eventuelt et par vipper (det er dog ikke en nødvendighed).

Done! Nemt, elegant Halo Øjenskyggelook og passer til de fleste lejligheder.
Hvis du beslutter dig for at genskabe looket, så tag os på instagram @myglamclub, så vi kan se det.

Ciao Bellas

Laura

DEL
Forrige indlægVIDEO: Perfekt og nem hverdagsmakeup
Næste indlægMorphe 39A Palette – Dare to Create
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR