Kære læser,

Som du nok ved, hvis du er begyndt at læse med herinde, så er vi kun lige i opstartsfasen med vores nye koncept, MGC. Myglamclub.dk er en del af MEMA Media, som Trine og jeg driver sammen (iøvrigt, Mette, som skriver her). Trine og jeg har i forvejen Missgrey.dk, og derfor, synes vi, det var på tide at bruge vores viden via et nyt koncept.

Når du har ét problem – så lad dig inspirere af det

Det vi indimellem både har været meget optur over, har også drillet os ved Missgrey.

Nemlig selve emnet.

Det er svært at markedsføre sig fuldt ud, når emnet er sex og sexlegetøj. Selvom vi er kommet langt med Missgrey, har vi altid manglet at kunne stå mere frem selv. Vi er jo egentligt ret stolte over, hvor langt vi er nået med siden. Vi har faste bloggere, faste samarbejdspartnere, skabt et stødt voksende salg af produkter (salg via affiliate) og en stor læserskare. Vi er også kommet ud i en masse medier med Missgrey – b.la. Woman, Ekstra Bladet, SE&HØR, Connery, M!, Aniston – you name it.

Vores rejse med Missgrey er slet ikke slut endnu, men vi er landet et godt sted, hvor vi efterhånden er ved at få slået vores budskab fast – du må godt have et spændende og farverigt sexliv som kvinde. Lyster er ikke kun forbeholdt mænd.

Besøg også vores Missgrey-Facebook ved at trykke her.

Som Trine og jeg ofte gør, så sidder vi sammen og kaster omkring os med den ene idé efter den anden. Vi er begge meget kreative, men har også krudt bagi, så vi får heldigvis også skubbet mange af vores idéer ud i verden. På en af vores gode arbejdsweekender sammen (som vi ofte har, da Trine bor i KBH, og jeg i Kolding), fik vi idéen til MyglamClub.

Vi vil gerne overføre det, som vi har lavet med Missgrey til et beautyunivers. Personligt, så elsker jeg beautyprodukter. Dog bruger jeg ikke så mange af dem. De produkter jeg bruger, vil jeg så derfor meget gerne have, virkelig virker. Trine har en naturlig interesse for beauty og makeup – ja, faktisk så elsker hun alt, der har med emnet at gøre.

MGC er et beautyunivers, hvor du finder alt det, som virker

Den kombination forsøger vi nu at sætte sammen. MGC skal være et sted, hvor vi KUN anbefaler produkter, som vi VIRKELIG kan stå ved – og som er gennemtestet af os. Vi vil skabe faste samarbejder med nichébrands. Det betyder, at vi helst går efter mindre brands, som virkelig har et budskab – og har en række produkter, som virkelig virker.

Herinde vil du derfor se os skrive om, og anmelde, nichébrands, som vi i allerhøjeste grad er fan af. Et godt eksempel er for eksempel Danish Skincare, som Trine dør over, hver gang vi snakker om brandet. Trine ELSKER dem, haha. Læs hendes anmeldelse af produkterne lige her.

Personligt er jeg lige nu fan af Tromborg. Og så er vi ved at blive klogere på DM Skincare, som er et mindre dansk beautybrand. Her har vi allerede anmeldt muddermasker.

Du kommer også til at kunne finde lange guides og anmeldelser – og så får vi også rabatkoder, som du kan bruge løbende.

Det er alt sammen en del af, at vi vil opbygge et stærkt koncept, som har stærke samarbejder bag sig. Lige i starten, vil det være os selv, Trine og jeg, som anmelder og skriver herinde. Men vi får, og har, faste ambassadører, som skal hjælpe os på vej over tid.

Er du fan af vores idé og koncept, så kan du enten kontakte os som brand, for at få et samarbejde, eller ansøge om at blive ambassadør.

For business, så kontakt mig, Mette, på: Mette@myglamclub.dk

For at blive ambassadør, så kontakt Trine, på: Trine@myglamclub.dk

Tak fordi du læser med – KH Mette MissgreyClub

SHARE
Previous articleHairlust anmeldelse
Next articleJuvia’s Place – the Masquerade Palette
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

LEAVE A REPLY