Make-up kan en hulens masse. Det kan dække og skjule, fremhæve og forme, være naturlig og farverig. Du kan skabe forskellige persona med et strøg eller to. Gå fra sød og naturlig, til edgy og mystisk. Der er ingen grænser for, hvad make-up kan gøre. Derfor er det også sjovt at eksperimentere. Med ’the Masquerade Palette’ kan du i den grad eksperimentere med dine øjenskygger. Vil du være naturlig eller farverig? Lige meget hvad, kan du finde det, du søger i denne palette.

Juvia’s Place: The Masquerade Palette

Find det store udvalg af paletter hos House of Stars >> JUVIAS PLACE

Paletten, som er anmeldt i denne guide, er ved navnet: The Masquerade Palette.

I de to øverste rækker i paletten finder du, de farverige pow-wow øjenskygger.

Chi: Metallisk mørkeblå

Mali: Metallisk grøn

Dalia: Metallisk blå

Zola: Tyrkis glimmer

Makeda: Metallisk lilla

Zobo: Lilla/lyserød mat

Calabar: Brun glimmer med røde og lilla undertoner

Bori: Hot pink mat med guld mikroglimmer

Med disse 8 flotte farver kan du mange mange forskellige looks. Brug en farve på hele øjenlåget, mix&match med 2, 3 eller flere farver, eller på en farve under de nederste øjenvipper.

Du kan også tage en eyelinerbørste, og bruge øjenskyggerne som eyeliner. På den måde for du inkorporeret noget farve, hvis du ikke er klar til at springe ud i farverig make-up.

Jeg har skabt et farverig look med Masquerade Palette

Jeg har herover skabt et meget farverig look med: Burkina, Dalia, Zola, Zobo, Bori, Fulani og Giza.

Giza: Champagne glitter

Burkina: Brun mat

Cairo: Rustrød mat med guld glimmer

Ada: Mat rød med brune undertoner

Dahia: Brun/champagne glitter

Zulu: Varm brun mat

Cassablanca: Brun/guld glitter

Fulani – Mørkebrun mat

Med de næste 8 farver kan du igen skabe forskellige looks.

Du kan bruge de matte farver, og få et naturligt look, der fremhæver dine øjne. Du kan bygge de matte farver op, så du ender med en mere naturlig smokey eye (frem for sort smokey eye). Du kan dog også skabe et fuldendt ’Glam-look’, ved at bruge Giza, Dahia og Cassablanca, på hele øjenlåget.

Du kan også bruge Giza som en highlighter. Enten i ansigtet eller under øjenlåget. Jeg elsker at bruge en øjenskygge fra en palette som highlighter. Farverne i de fleste paletter, kan nemlig ofte bruges sammen alle sammen, så derfor vil ens ansigtshighlighter matche undertonen til din øjenskygge. Du undgår derfor at blande varme og kolde undertoner (Jeg kan bedst lide at kontinuitet i min makeup, men hvis du kan lide at mikse varm og kold, så siger jeg ’Go for it’)

Jeg har skabt et meget naturligt look med: Burkina, Fulani og Giza.

Der er endeløse muligheder med Masquerade paletten, selvom den kun består af 16 øjenskygger.

Jeg kunne godt have tænk mig, at der var en lysere brun farve end Burkina, så der også var noget meget neutralt. Jeg foretrækker, at en palette kan det hele. Selvom den mangler et par lysere farver, bruger jeg ofte denne palette. Nogle gange bruger jeg kun en enkelt øjenskygge, som Fulani, i yderkanten af øjenlåget. Både til at gøre det mørkere, og få mine øjne til at se større ud.

Kvalitet og pris på denne palette

Du kan både købe Masquerade paletten i stor og lille. Du kan både købe denne palette på: House of Stars til 320kr (stor) og 259kr (lille).

Jeg har valgt at købe den lille, da jeg har så mange paletter, at jeg aldrig ville kunne nå at bruge nogle af dem op. Så hvorfor ikke spare nogle penge? Jeg ville anbefale at købe den lille, frem for den store. Den lille palettes øjenskygger matcher størrelsen i en Morphe palette. Med den viden, kan du jo selv beslutte, om du har behovet for at købe den store.

Alle 16 farver er utroligt nemme at arbejde med. De er cremede, pigmenterede, og ligger ikke mærkeligt på øjenlågene. Det er nemt og hurtigt, at lægge sin øjenskygge, med denne palette, da man ikke skal bruge endeløs tid på at få det til at se ensartet ud. Du skal dog være opmærksom på at Zobo og Bori, kan farve dine øjne (det gør de i hvert fald på mig), og efterlade et lyserødt skær. Derfor anbefaler jeg, at du bruger en primer til dine øjne, og gerne en pudder eller en øjenskygge der matcher dine hudfarve, inden du bruger dem på øjnene (medmindre du ikke har noget i mod, at rende rundt med anelse lyserøde øjenlåg).

Masquerade paletten er helt klart en god investering, hvis du er ny til farverig øjenskygger. Der er flere forskellige farver at vælge i mellem, så du kan opnå det ønskede look. Øjenskyggerne kan bruges både tørre og våde (det gør du ved at sprøjte lidt setting spray på din børste med øjenskyggen). Det gør, at du kan få et mindre intenst eller mere intenst look. Om du bruger øjenskyggerne tørre eller våde, så ender du med et flot resultat uanset hvad.

Har du overvejet denne palette?

Tak for denne gang!

Anna.

DEL
Forrige indlægRoskilde Privathospital
Næste indlægTigi Bed Head Recovery Duo: Vi har testet dette sæt
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR