*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Kære læser!

De fleste af os, som er “amatør-lipstick-lovers”, ved, hvor svært det kan være at finde den helt rette farve på læbestiften. Egentligt så skal du bare tage den læbestift på, som du synes er flot og passer til dig. Men alligevel, så vil jeg guide dig igennem de bedste tidspunkter at tage visse farver læbestift på. Samt hvad de forskellige farver gør, hvordan de komplimenterer og hvilke hudtoner de passer til.

Hvilken farve læbestift skal man vælge: Din farve skal matche alt andet

Det er jo klart, at nogle farver matcher din hudtone bedre end andre – eller dine øjne og dit out-fit. Efterhånden som du har prøvet nogle forskellige farver, får du mere eller mindre en fornemmelse af, hvad der passer godt til dig. Hvis du eksempelvis vil gå efter at gøre dine tænder så hvide som muligt, så er den røde farve et klart hit. Og hvis du vil komplimentere dine blå øjne, så er de rosa farver noget, der virkelig fremhæver. Men i hvert fald, lad os hoppe ud i det!

Hvilken farve læbestift skal man vælge

Rød læbestift – Sexet og stilet

Den mest “go-to” læbestift, når de fleste skal ud og more sig, eller skal til en bestemt begivenhed – er faktisk den røde læbestift. Den røde farve komplimenterer stort set alle. Jeg har faktisk aldrig set nogen med en rød læbestift på, hvor jeg ikke syntes, det klædte dem. Det skyldes for det meste, at den røde læbestift får vores tænder til at se meget hvidere ud, og så er den fantastisk til at tage et helt simpelt makeup-look til det næste niveau.

Hvilken farve læbestift skal man vælge

Der findes selvfølgelig et hav af forskellige nuancer af den røde farve. Lige fra en helt “vampyrdyb” og rødlig farve – til en lysere og lettere orange samt rødlig tone. Der er nok at vælge af, og jeg tør med sikkerhed sige, at en rød klassisk farve helt sikkert hører hjemme i makeupsamlingen.

Køb den røde læbestift lige her: Bare Minerals Statement Luxe-Shine Lipstick Flash

Nude læbestift – Perfekt til hverdagen

En anden farve der simpelthen bare er lige til makeupsamlingen, er en sikker nude. Faktisk så tog det mig et stykke tid at finde min nudefarve, og det har længe været noget, som jeg har tænkt ikke var nødvendigt. Men det har faktisk vist sig at være ufatteligt rart i hverdagen. Især hvis du lige skal have dækket dine foundationlæber, eller lige piftet looket meget dæmpet op. En perfekt nude er også fantastisk at have med i tasken, når du er ude!

Hvilken farve læbestift skal man vælge

Desuden så er en nude perfekt til dig, der også elsker at give den gas med andet makeup. Især til et meget detaljeret eller farverigt makeuplook, kan en nudefarve være lige det, der mangler. Den nudefarve tager nemlig ikke opmærksomheden væk fra øjnene, men giver samtidig dine læber et lille pift. Det er dog vigtigt, at du med den nudefarve har fokus på at den ikke må være for lys til din hudtone. Du skal som minimum vælge et par farver dybere end din hud, og gerne med lidt pink undertone!

Køb din nude læbestift her: Bare Minerals Statement Luxe-Shine Lipstick Tease

Rosa og pink læbestift – Til den pigede

Hvis du er frisk på at give den en smule mere gas med læbestiften end din nude, så prøv denne farve. Jeg elsker også at kombinere mine lyserøde læbestifter med lyserød øjenmakeup. Men ikke desto mindre så er den lyserøde læbestift ret piget. Så hvis du ikke lige er det, så kan det være en god idé at hoppe videre til en anden farve.

Hvilken farve læbestift skal man vælge

Hvis vi tager farven rosa, så er vi helt sikkert landet i min yndlings farvekategori. Jeg ELSKER de rosa læbestifter. Typisk giver de en “my-lips-but-better” effekt i den mildere kategori, og de dybere toner giver et dramatisk, men samtidig dæmpet look. Det er helt klart en sikker vinder for mig!

Køb din lyserøde læbestift her: Bare Minerals Statement Luxe-Shine Lipstick Alpha

Brun eller orange læbestift – Kreativ og nedtonet

Hvis du personligt er meget nede på jorden, og godt kan lide at være lidt lækker – men uden at det bliver for voldsomt. Ja, så kan en brun farve godt være noget for dig. Der er dog mange brune farver, der springer ret meget i øjnene. Men til den rette type og med det rette look – så er det intet mindre end lækkert.

Jeg er også blevet stor fan af orange læbestift! Og nu tænker du sikkert fuld redningsvest på læberne, men der tager du fejl! Der findes så mange lækre nuancer under den orange farve, og koral er en af mine yndlings. Så hold dig ikke tilbage med at prøve en af disse farver, hvis du tør eksperimentere en smule og være kreativ!

Hvilken farve læbestift skal man vælge

Farverig læbestift – Til den modige type

De sidste farver vi skal kigge på, er de farverige af slagsen. Her snakker vi grøn, blå og kraftig lilla. Måske neonfarver og sølv samt guld kan puttes ind her også. Det kan være så ufatteligt flot til enkelte, men det kræver virkelig mod. Dog holder jeg rigtig meget af at bruge de her farver, når jeg skal til noget sjovt. Temafester eller sjove fødselsdage er perfekte til at hoppe ud af læbestiftboksen. Så vær ikke bange for at prøve det af, hvis det er noget er tiltrækker dig!

Hvilken farve læbestift skal man vælge

Det var alt for denne gang! Jeg håber du har fundet din yndlings læbestift, eller i hvert fald er blevet lidt klogere på hvordan du bruger de forskellige farver. Husk du altid kan sende en besked eller smide en kommentar nedenunder.

De bedste hilsner

Trine

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

DEL
Forrige indlægSådan laver du din egen bodyscrub
Næste indlægFå sommerklare fødder: De 3 BEDSTE råd og produkter
Mit navn er Trine og personligt elsker jeg at udtrykke mig igennem min makeup, min tøjstil og alt hvad der ellers hører til. Derudover så betyder personlig velvære utroligt meget for mig. I mine anmeldelser vil du opleve, at jeg er hudløs ærlig, og at kun de bedste produkter er gode nok.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR