GLAMTREND: Avéne Thermal Water

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Her på redaktionen, har vi indført noget, som vi kalder #GLAMTREND. Alt her på MyGlamClub handler egentligt om GLAM! Vi skal være lækrere i hverdagen, og vi skal gerne være det med nogle produkter, som VIRKELIG virker. Derfor går vi ret så meget op i, at vi selv, eller andre, kan anbefale produkterne. Og deraf kom inspirationen til at finde ud af, hvad der trender rundt om lige nu. Det er ikke store undersøgelser, men snarere, når vi falder over en sjov artikel, et klip på YouTube eller noget på Instagram, hvor vi kan se, at flere personer anbefaler det samme produkt (eller samme tendens).

Vi har i forvejen vores egne #MGCbooks – hvor vi stiller simple spørgsmål til mindre influencers, og/eller helt almindelige kvinder omkring deres beautyprodukter. Læs vores artikler af #MGCbooks lige her.

Vi har opsnuset produktet: Avéne Thermal Water

Hvis du går op i beauty, som du sikkert allerede gør, siden du læser med her på sitet, så kender du måske allerede produktet? Jeg (Mette) kendte det faktisk ikke.

Men jeg skal helt klart et smut på Apoteket og handle ind denne weekend. Jeg er ret ivrig for at skrive om produktet, da jeg kan se, at det trender nærmest over det hele. Produktet er ofte med som en slags essential i beautytasken, på rejser eller som redningsprodukt i en travl hverdag. Måske du har det med på festival? Roskilde, anyone?

Jeg har fundet et klip fra YouTube nederst i artiklen. Men ellers kan du læse anbefalinger til produktet her og her. Ved det sidste link, bliver produktet anbefalet til at blive brugt i starten af en rutine for at bløde huden op.

Lidt om produktet

Avéne Thermal Water (går også under Avéne Thermal Spring Water) egner sig til dig, som har en sart, tør, irriteret og fugtfattig hud. Selv har jeg tit problemer med en sart og tør hud, da jeg ofte går i bad pga. træning. Så jeg er ret spændt på selv at snuppe en flaske på Apoteket. Den er beroligende, irritationsdæmpende, antiinflammatorisk og kølende – kildevand på spray. Det lyder meget simpelt 💦

OBS: Den er bakteriologisk ren, uden farve, uden smag og uden duft.

BRUG: Brug den morgen og/eller aften alt efter behov – god efter træning, under rejse, udendørs eller for blot at friske op. Åbenbart både ansigt og krop (jeg troede ellers kun, det var til ansigtet). Du sprayer på huden i en afstand på omkring 20 cm. og du skal IKKE omryste den før brug. Hvis der er overskydende vand på huden efter 3 min. kan du duppe det af med en vatrondel.

TIP: Kan også bruges som en almindelig skintonic i den daglige pleje af huden.

KØB: FIND DEN HER – Den er ret billig hos Beautycos.dk 

OG – hvem bruger så produktet af de kendte? LÆS MED HERUNDER.

Josephine Skriver

Jeg faldt over topmodellen, og Victorias Secret darling samt ambassadør for Maybelline, på YouTube. Hun bruger produktet i hverdagen, morgen og aften, og så på de mange flyveture, som man nu engang kommer på som model. Det jeg er fan af, er, at hun forklarer, at den giver en lækker friskhed, hver eneste gang, hun bruger den. Perfekt anbefaling fra hende, åbenbart 💦

Har DU prøvet dette produkt, så må du meget gerne smide en kommentar herunder. Det vil vi sætte stor pris på🌱

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   MGC
   Register New Account
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0