Team

Redaktionen på Myglamclub.dk

ANNONCERING / SAMARBEJDE

“Hello Awin”

Ønsker du at skabe et samarbejde med MGC for at få promoveret dine produkter, dele rabatkoder med os eller lave et eksklusivt samarbejde, så skriv på:

Kontakt: Mette@memamedia.dk

AMBASSADØR / BLIV INFLUENCER

Hvis du kunne tænke dig at blive ambassadør, og anmelde beautyprodukter – så send os en ansøgning. Vi søger ambassadører med speciale i:

– YouTube

– Sociale Medier

– Blogindlæg/anmeldelser

Send din mail på: Trine@memamedia.dk

MyGlamClub – #MGC

Business og Redaktion – Mette Regitze Rahbek

Communitymanager og Redaktion – Trine Engelund

Kontakt

Mette: Mette@memamedia.dk

Trine: Trine@memamedia.dk

Pressemateriale

Myglamclub.dk (MGC) tilhører MEMA Media ApS. MEMA Media ApS ejer og driver også Missgrey.dk. Vi har en rækkevidde på op mod 50.000 brugere om måneden. Dette vækster konstant, og der er hele tiden nye sites på tegnebrættet.

Med MGC, vil du som bruger og samarbejdspartner få oplevelsen af et stærkt brand indenfor beauty. MGC tager udgangspunkt i den ærlige oplevelse og erfaring med et beautyprodukt, hvorfor vi hele tiden refererer til produkter, som brugerne, samt mindre influencers (beauty-entusiaster iblandt), anbefaler. Det betyder, at vores anmeldelser og henvisninger er reelle – og at det du køber via MGC, også virker.

Kernen i vores koncept

Når du køber et produkt, så spørger du ofte en i din omgangskreds, om produktet virker. Hvis du ser en flot kjole, din veninde har på, så spørger du hende, hvor den er købt henne? Hvis din veninde har smukke, lange vipper, så spørger du hende, hvordan hun får disse smukke, lange vipper?

MGC skal dække denne filosofi – indenfor beautyprodukter. Hvis du står og skal investere i den næste mascara, foundation eller palette, så skal du ind på MGC, for at se, hvad brugerne foreslår af produkter.

Hvilken mascara bruger Anna på 22 år i sin daglige rutine? Og hvilken foundation er Marias yndlings?

På den måde, får vi netop den ærlige mening frem – og på den måde, skaber vi et ærligt univers, hvor vi er hinandens influencers.

Vi glæder os til at have dig med på vores rejse. Husk at finde MGC på de sociale medier.

Facebook lige her – samt Instagram lige her.

Trine & Mette – Redaktionen

MGC
Register New Account
Reset Password
Compare items
  • Total (0)
Compare
0