Ladybox
Den store Ladybox guide + anmeldelse
*Personligt testet – indeholder derfor reklamelinks*

Har du hørt om Ladybox konceptet før? Måske ikke. Ladybox er nemlig forholdsvis nye på det danske marked sammenlignet med Goodiebox. Men det gør ikke virksomheden mindre spændende. Ladybox er en livsstilsbox, der indholder alt fra makeup og velvære til nips-ting og snacks. Konceptet lever op til sit navn ved netop at henvende sig til kvinder. Bliv klogere på konceptet, virksomheden og boxens indhold her.

Hvad er Ladybox?

Koncept: Medlemskab på livsstilsprodukter (makeup, hudpleje, hårpleje, nips-ting og spiselige lækkerier).

Indhold: 5-7 livsstilsprodukter i hver boks.

Hyppighed: Din Ladybox bliver sendt den 15-17. hver måned.

Pris: 199 kr. pr. måned inkl. fragt.

Binding: Ingen binding

Værdi: Minimum 550 kr. (og ofte mere).

That extra thing: Der følger altid en velkomstgave med.😍

Det kan du forvente af en Ladybox

Ladybox er et koncept, der tilbyder en abonnementsboks med masser af spændende overraskelser til dig. Ladyboxabonnementet sælges for 199 kr. om måneden inkl. fragt og er en skøn reminder om at tage et lille hverdagsbreak. Indholdet varierer meget fra gang til gang, men en ting er sikkert: Du får en masse lækkerier til at forkæle dig selv med.

Dette finder ud i boksens indhold🎁

Livsstilsboxen indeholder 5-7 produkter inden for 4-5 produktkategorier, herunder: Hud- og hårpleje, makeup, nips-ting (ofte ingeniør) og lækre snacks. Du kan altid regne med, at boxens indhold har en minimumsværdi af 550 kr. Dvs. over det dobbelte af det du betaler. Ladybox samarbejder med anerkendte mærker som for eksempel: Zenz Organics, Madara Organic Skincare, Ilse Jakobsen, Gosh, ECOOKING, Cloetta, BIODERMA, Derma, Pudderdåserne m.fl.

Virksomhedens motto er “selvforkælelse er for alle,” og indholdet af boksen er derfor til kvinder i alle aldre. Når du opretter dig på deres hjemmeside, udfylder du en ’Lady profil,’ hvor du bliver bedt om at udfylde felter om din alder, øjenfarve, hudtype mv., som bliver brugt til at tilpasse boxens indhold til lige netop dig så vidt muligt.

Prisen på Ladybox: Du får sindssygt meget for pengene!

Prisen er 199 kr. pr. måned inkl. fragt for 5-7 fullsize produkter, og det er i vores optik overhovedet ikke galt. Hvis du selv var ude og købe de produkter, som du får i din box, ville du ofte betale det dobbelte eller mere. Du får altså langt mere værdi i din Ladybox end du betaler for! Ovenikøbet får du overraskelsesmomentet, som kun gør oplevelsen bedre. Det er jo lidt ligesom at have fødselsdag en gang om måneden.

Se videoen herunder for at se en af de seneste boks. Kom dernæst i gang med bestillingen selv >> HER STARTER DU.

Club Ladybox: Du får ekstra fordele som medlem

Club Ladybox er blevet opdateret for ikke længe siden. Nu er det sådan, at du efter 30 dage helt automatisk bliver opgraderet til Plus Medlem hos dem. Det betyder, at du får gratis fragt på alle tilkøb, adgang til medlemspriser og rabatter hos bonus partnere. Så du kan altså shoppe løse indenfor kategorierne: Makeup, hudpleje, home stuff, hårpleje og snacks. Det du shopper i Ladyshoppen, vil du modtage i din næste Ladybox. Lækkert og nemt på leveringssiden også.

LÆS MERE OM CLUB LADYBOX

Club Ladybox

Værd at vide om virksomheden bag Ladybox

Ladybox er en virksomhed, der tager ansvar for miljøet. Det gør de blandt andet ved at samarbejde med brands, der tilbyder miljøvenlige og økologiske produkter. Du vil ADRIG modtage produkter, der er testet på dyr. Der er altså tale om en virksomhed, der har værdierne i orden. Et kæmpe win. Derudover kender du måske Ladybox fra Løvens Hule, hvor de tre stiftere bag virksomheden stod frem med en kæmpe glæde over at fortælle om deres produkt. Løverne investerede dog ikke i Ladybox. Det har Medina så sidenhen gjort i 2022. Så nu sættes der nok endnu mere fart på den hurtigtvoksende beautyvirksomhed.

I dag har Ladybox tusindvis af medlemmer og udvikler sig hele tiden til et bedre og bedre produkt.

Kontakt virksomheden:

 • Telefon: +45 69 16 69 73 (mandag, onsdag og torsdag fra kl. 10-12)
 • Mail: kontakt@theladybox.dk

Ladybox: Vores personlige anmeldelser

Her på redaktionen har vi været så heldige at få lov at prøve konceptet af. Du får her vores anmeldelser af september og oktober Ladyboxen.

Anmeldelse af: Augustboksen 2020

Af: Maria fra Myglamclub.dk

Min første begejstring opstod på det tidspunkt, hvor postbuddet afleverede min Ladybox. Boksen er nemlig meget større, end jeg regnede med! Glæden fortsatte, da jeg begyndte at pakke boksen op. For findes der egentligt noget skønnere end at pakke en gave med ukendt indhold op? I think not.

Det er ikke kun fordi, at jeg var dopet på mine egne endorfiner, at jeg med det samme var begejstret over boksens indhold: Jeg hev det ene produkt op efter det andet – og der blev sørme ved med at være produkter. Boksen indeholdte hele 7 FULLSIZE produkter. Det vil sige; ingen små prøver eller halve størrelses produkter – det giver et KÆMPE plus i min bog!

Det giver mig følelsen af, at produkterne er nøje udvalgt for at forkæle mig, uden at der er sparret på noget. En ting er sikkert: Der er MASSER af VÆRDI for pengene i boksen. Indholdet er en god blanding af makeup, kropspleje, en fin lille nipsting og noget godt til ganen. Jeg kan bruge alle produkterne, hvilket er superskønt. Så blev der ingen små venindegaver i denne omgang, for jeg beholder med glæde hele molevitten selv.

Indholdet i augustboksen 2020:
 • Make-up remover vibes fra Seacret
 • Mascare fra Sandstone Scandanavis
 • Lip balm fra Cossy
 • Fodcreme fra Cossy
 • Fodmaske fra Pure & Care
 • Lakerol pastiller med salt caramel (mums!)
 • Sovemaske fra Vintage Cosmetics
Dvs. 7 lækre FULLSIZE produkter (!!!)

Jeg kan ikke få mine hænder ned over både konceptet og boksens indhold. Der er skønne nye produkter til hverdags makeuppen, lækkerier til spa-dagen, lidt snolder og den sødeste sovemaske, som jeg har tænkt mig at tage med mig på min næste lange tog, bus eller flyvtur. Jeg er fan af Ladybox. Og hvis du er en sucker for makeup, velvære produkter, nips-ting og spiselige lækkerier ligesom mig, vil du helt sikkert elske at være medlem af Ladybox.

Anmeldelse af: Septemberboksen 2020

Af: Mette fra Surprisebox.dk

Så blev det også min tur til at anmelde en Ladybox. Det søde team hos Ladybox har nemlig givet Maria og jeg lov til at anmelde to forskellige bokse. Maria har anmeldt augustboksen og jeg har anmeldt og prøvet septemberboksen 2020.

Som det allerførste, er jeg ligesom Maria, blown away over det indhold, som er i boksen. Jeg har tidligere prøvet Goodiebox, og der fik jeg en følelse af, at boksen slet ikke var fyldt ud. Da jeg åbnede min Ladybox, så var boksen virkelig fyldt til randen med lækre produkter. Du får hurtigt en følelse af, at dine 179 kr. (inkl. fragt) er godt givet ud. I den boks, som jeg modtog, fik jeg også hurtigt øje på det nye boksdesign. Boksen har ændret design – og nu kan du også nemmere bruge boksen fra Ladybox til opbevaring af andre ting.

Lige nu bruger jeg min Ladybox til at opbevare tamponer og bind i. Så er de lidt lækkert skjult væk fra nysgerrige sjæle og min kæreste, som ikke gider se på, at det ligger frit fremme. Det jo fair nok, hehe.

Skønne produkter – og nyheder fra ECOOKING

Min boks indeholdte også hele 7 PRODUKTER – og jeg mener også, at de er fullsize eller store prøver. De produkter, som jeg har været gladest for er: De 2 lækre produkter fra ECOOKING: 1 peel maske og dernæst 1 moisturising maske. Det giver virkelig den BLØDESTE hud. Jeg har længe haft øjnene på udkig efter ECOOKING, men der har ikke været en anledning til at prøve deres produkter. Derfor er Ladybox super fedt, fordi du prøver produkter, du ikke kendte – eller har haft øjnene på længe. Jeg har også brugt bodyshoweren fra Ziaja en del. Den har en virkelig fin duft: Fyldt med acai bær, sheasmør, vitamin-D og hyaluronsyre.

Indholdet i septemberboksen 2020:
 • Lumi drops fra GOSH (flydende highlighter – lysner din hud op)
 • Peel mask fra ECOOKING
 • Moisturising mask fra ECOOKING
 • Bodyshower fra Ziaja (ret stor i størrelsen og skøn duft)
 • Energibar fra RATION (overraskende god smag)
 • Mask remover fra GLOV
 • Facegel fra Dermaxir (uden parfume, parabener – giver masser fugt)

Ladybox Trustpilot: Hvad siger kunderne?

Det er ikke kun os hos Myglamclub, der er fan af Ladyboxkonceptet. De har nemlig scoret 4,5 stjerner på Trustpilot ud af 334 anmeldelser (opdateret juli, 2022). Det er virkelig flot! Kommentarerne bærer præg af Ladybox gode kundeservice og et varierende indhold i boksen fra gang til gang. Could you ask for more?

Afmeld Ladybox: Sådan opsiger du dit medlemskab igen

Du har mulighed for at sende din Ladybox tilbage inden for 14 dage efter, du har modtaget den, hvis du fortryder dit køb. Herefter kan du vælge at fortsætte dit abonnement eller stoppe det. Du afmelder dit abonnement ved at sende en e-mail til deres kontaktmail: kontakt@theladybox.dk med dit fuldenavn, din adresse og din mailadresse. Herefter vil du modtage en bekræftelse fra Ladybox og derfra ordner de resten.

Ladybox rabatkode

For at komme i gang med Ladybox kan du være heldig at opsnappe en skøn rabatkode på den første box. Hvis du følger med hos brandet eller hos kendte influencers vil du være heldig og støde på en rabatkode, som du kan bruge. Hvis vi får mulighed for at lave en rabatkode til dig, så kommer vi til at annoncere det her på siden – så hold øje.

Derfor skal du prøve Ladybox

 1. Du får en månedlig box fyldt med spændene livsstilsprodukter.
 2. Du får mulighed for at afprøve nye produkter/mærker og finde nye favoritter.
 3. Du får høj værdi for pengene – ofte over det dobbelte af prisen.
 4. Du bliver medlem af et koncept, der kun arbejder med brands, der tilbyder miljøvenlige og økologiske produkter.
 5. Du modtager produkter fra lækre mærker som Zenz Organics, Madara Organic Skincare, Ilse Jakobsen og Cloetta.
 6. Du får din egen Lady-profil, så indholdet er så vidt muligt er tilpasset dig.
 7. Du modtager en box udelukkende fyldt med lækre fullsize produkter.
 8. Du bliver en del af et spændende Lady-univers, hvor du optjener point, der omdannes til rabatter.
 9. Du har 14 dage efter du har modtaget din box til at fortryde dit køb og sende den tilbage. Der er altså ingen risiko ved at prøve konceptet.
 10. Du bliver med din Ladybox mindet om at tage et lille hverdagsbreak og tage tid til selvforkælelse.
*Personligt testet – indeholder derfor reklamelinks*

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

1 KOMMENTAR

EFTERLAD EN KOMMENTAR