Længere og stærkere øjenvipper med Sanzi Beauty

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Det er efterhånden blevet meget populært at gøre noget ved sine øjenvipper. Hvad enten det er extensions eller en øjenvippeserum. Her på MGC er der et specielt produkt vi er vilde med. Nemlig Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum. Nu har jeg selv endelig fået fingrene i serummet, og jeg kan ikke vente med at se, hvilke resultater jeg ender med.

FIND og køb din vippeserum idag – brug koden “MGC15” og få 15% rabat

Læs med her, og se, hvorfor vi her på MGC, har valgt netop at arbejde med Sanzi Beauty.

Hvorfor er øjenvipper så vigtige?

Ud over deres egentlige funktion, med at afholde ting udefra for at komme ind i øjnene, hvorfor er vores øjenvipper så vigtige for os kvinder? Du går på gaden, og ser en mand med lange mørke øjenvipper. Hvor mange af os har så ikke tænkt ’’Hvorfor har jeg ikke sådan nogle øjenvipper?’’. Jeg kan ikke engang fortælle jer, hvor mange gange lige netop dét spørgsmål, har kørt rundt i mit hoved.

Jeg kan selvfølgelig ikke svare for alle verdens kvinder, men jeg ved, hvorfor øjenvipper er vigtige for mig. Jeg tror dog, at mine egne grunde, er mange kvinders mening. Eller i hvert fald nogenlunde derhenad. Øjenvipper for mig, er det der udgør hele mit look. Jeg kan tage nok så meget make-up på, men uden at have mascara på, uden at gøre mine øjenvipper længere og mørkere, så ser det bare tomt ud (og så ville jeg aldrig tage øjenskygge på uden mascara).

Mine øjenvipper er det der får mig til at se mere vågen ud. Og det behøver ikke engang at være, efter jeg har taget mascara på. Hvis jeg en dag vågner sent, og ikke har tid til make-up, så bukker jeg mine øjenvipper og VUPTI. Jeg ligner ikke en, der vågnede 15 minutter før, jeg tog på arbejde. Dette er magien bag øjenvipper. Dette indlæg, skal selvfølgelig ikke få kvinder uden øjenvipper (enten grundet sygdom eller andet), til at føle, at de mangler noget i deres udseende. Hvad end du har øjenvipper eller ej, så husk altid på, at du er smuk uanset hvad. Lad aldrig andre beslutte for dig, hvad der gør dig smuk. Heller ikke et indlæg, der netop handler om øjenvipper.

Egne forventninger

Jeg har aldrig været ked af mine øjenvipper. De har altid været lange, og jeg kan forlænge dem med mascara. Men hvem vil ikke gerne have længere, fyldigere og stærkere øjenvipper? Jeg vil i hvert fald gerne. Det kan godt være, at jeg altid har haft lange øjenvipper, men jeg synes selv, at jeg mangler fylden i dem. Selv med mascara, som kan forlænge mine vipper, synes jeg selv, at tætheden i mine øjenvipper har været lidt tynd (haha!). Specielt nede ved rødderne. Der har jeg tydelige mellemrum mellem mine vipper, og derfor er der mange mascaraer der får mine øjenvipper til at klumpe sammen. Derfor tænkte jeg: ’’Hvorfor gå på jagt efter efter den perfekte mascara, når jeg kan bruge en vippeserum, der vil få alle mascaraer(forhåbentligt) til at virke?’’.

Fylden (eller mangel på samme) er ikke det eneste, der har fået mig at ville prøve Sanzi Beauty. Selvom mine øjenvipper har været lange, har de altid haft tendens til at falde af. Jeg har næsten altid en øjenvippe på mine briller eller på kinden. Selv hvis jeg vasker min mascara af med vand og mild sæbe, kan jeg risikere, at der ligger en øjenvippe i vasken bagefter. Jeg føler lidt, at jeg bare går og venter på, at jeg mister dem alle. Så ville jeg i dén grad, få brug for en vippeserum.

Fordi at jeg aldrig har været direkte ked af mine øjenvipper, har jeg aldrig prøvet en øjenvippeserum, eller fået lashextensions. Samtidigt er jeg lidt af en kylling, og jeg har læst mig til at M2 Beauté’s øjenvippeserum, skulle svie, når det kommer i kontakt med øjnene. Derfor har jeg ikke turde at prøve en øjenvippeserum. Mine øjne er i forvejen meget sensitive. Faktisk så meget, at jeg ikke kan tåle kontaktlinser. Sanzi Beauty, skulle efter sigende ikke svie i øjnene, hvilken er grunden til, at det er dette produkt jeg prøver.

Køb Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum her

Mine egne oplevelser

Jeg har derfor det store håb at Sanzi Beauty, kan hjælpe mig og mine vipper. Ikke kun for at få dem til at blive længere og fyldigere. Men også fordi jeg at jeg er træt af, altid at finde endnu en øjenvippe, der har forladt dens tildelte plads.

Jeg ved godt, at det hele handler om selve produktet. I dette tilfælde selve serummet, og hvordan det virker. Men jeg er en person der værdsætter en flot indpakning. Jeg har overbevist mig selv om, at hvis produktet er i en flot indpakning, og ser indbydende og lækkert ud, så vil det virke bedre. Hvilket selvfølgelig er skørt, men det er nu engang, sådan min hjerne fungerer.

Længere og stærkere øjenvipper

Da jeg fik serummet, kunne jeg ikke vente med at bruge det. Jeg var spændt på at komme i gang, at jeg næsten brugte det med det samme. Jeg havde dog make-up på, så jeg måtte selvfølgelig vente til om aftenen. Som sagt, så har jeg ikke prøvet andre øjenvippeserum, men jeg kan efter et par ganges brug sige, at den i hvert fald ikke svier i øjnene. Jeg kan overhovedet ikke mærke, at jeg har puttet en serum på, så snart det er tørret. Når du lige har taget serummet på, kan du selvfølgelig mærke, at du har noget på. Det føles kølende, som alle væsker ville gøre. Hvis du får mascara på øjenlåget, kan du også mærke, at det er køligt.

Jeg har kun brugt dette produkt et par gange, så jeg kan selvfølgelig ikke se nogle forandringer i mine øjenvipper endnu. Jeg glæder mig dog til at se forandringen efter 6 uger.

Længere og stærkere øjenvipper Længere og stærkere øjenvipper

Hvis du vil vide mere om, hvilke aktive ingredienser der er med til at give dig smukkere øjenvipper, og om det er farligt, at bruge produktet, kan du læse indlægget skrevet af Mette her.

Har du prøvet Sanzi Beauty Eyelash Growth Serum, eller en anden øjenvippeserum, så svar herunder.

Tak for denne gang!

Anna

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   MGC
   Register New Account
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0