Lange, fyldige vipper siger jeg ‘Ja, tak!’ til, og hvem gør ikke det? Med mascara kan du få dine øjne til at se større og mere åbne ud, men det er ikke alle mascara ude på markedet, der holder vipperne bukkede hele dagen. Her kan du læse om mascaraen, der både giver fylde, længde og lækre vipper hele dagen lang.

Mascara: Paradise er det nye sort

Mascara er ikke det helt store indenfor beautyverdenen, i følge mig. Jeg bliver meget sjældent spændt på nye mascaraer, der kommer ud på markedet, og det er ikke det skønhedsprodukt, jeg bruger mest tid på. Jeg elsker selvfølgelig lange fyldige vipper, men hvis jeg finder en mascara der virker, holder jeg mig til den, indtil jeg har brugt den op. For mig er en ny mascara ikke spændende, mere bare noget jeg bruger. Og måske er det netop derfor, jeg ikke hører så meget om de forskellige mascaraer ude på markedet, men så kom L’Oréal Paradise Mascara.

Læs også: Too Faced Better Than Sex

Øjenvippers bedste ven

Better Than Sex vs. Paradise

Jeg har aldrig prøvet ‘Too Faced – Better Than Sex’-mascaraen, mest på grund af, at jeg køber de let tilgængelige, det vil sige, dem jeg kan købe i Matas eller Føtex.  Der var selvfølgelig også lige den lille bitte grund, at mascaraen kostede 205kr., og jeg er en person der elsker makeup, der ikke resulterer i at tage et banklån.  ‘Too Faced – Better Than Sex’ er helt klart en mascara favorit hos mange Youtubere, så da jeg så at L’Oréal kom ud med deres, nu, populære Paradise Mascara, blev mit makeup-hjerte glad, og jeg var for første gang, spændt på at få fingre i den nye mascara. Ikke nok med, at mange Youtubere snakkede og roste Paradise Mascaraen, så er børsten på Better Than Sex og Paradise identiske.

Emballage

L’Oréal Paradise ligner en mascara der er taget direkte ud fra filmen ‘Burlesque’. ‘Paradise Extatic’ er skrevet med prikker, og det minder mig om lysshows man ser i både ‘Burlesque’, men også ‘X-Factor’. Emballagen skriger bare ”Showtime”, og det er jeg helt okay med, ikke kun fordi jeg elsker ‘Burlesque’, men også fordi jeg elsker en flot emballage.

Mascaraen

Jeg har meget blandede følelser omkring denne her mascara. Så snart jeg havde fået den med mig hjem, kunne jeg ikke vente med at få den på vipperne, og jeg åbnede den derfor straks. Her var det så jeg tænkte ‘Åh nej’. Jeg har nogle ret små øjne, og jeg har det med at få en masse mascara på mine øjenlåg. Jeg skal derfor have det rigtige børstehoved, og være meget forsigtig. Så da jeg så størrelsen på børsten, havde jeg næsten allerede dømt den for ubrugelig. Heldigvis afskrev jeg den dog ikke helt.

Og det er jeg glad for. L’Oréal Paradise er ikke helt igennem fantastisk, men den er på alle måder en god mascara. Den giver længde til mine vipper, og den giver dem en masse fylde. Du kan sagtens komme afsted med at bruge ét lag, men hvis du, ligesom mig, går efter ekstrem fylde, kan du uden problemer lægge et ekstra lag eller to. Den vil ikke klumpe, og begynde at ligne edderkoppeben.

Selvom det ikke er min nye yndlings mascara, bruger jeg den til daglig, og det vil jeg blive ved med!

Tak for denne gang!

Anna.

Forrige indlægMorphe X Jaclyn Hill Palette
Næste indlægSådan laver du din egen bodyscrub
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR