En god foundation er ikke noget du bare lige køber. Jeg ved personligt, hvor svært det kan være at finde en foundation, der passer til DIN hud og til DINE behov. Idag skal jeg præsentere en foundation for dig, som virkelig har vundet mit hjerte. Især mod alle forventninger.

Ikke nok med at den passer utroligt godt til mig, så er det en foundation, jeg oplever rammer utroligt manges behov. Gør klar til Maybelline Fit Me Luminous foundation.

DU KAN KØBE PRODUKTET LIGE HER: Maybelline Fit Me Luminous foundation

Maybelline Fit Me Luminous foundation

Jeg har før brugt ufatteligt mange penge på dyre foundations, og på dyre makeup mærker – uden succes. Og så bliver det bare lige så ualmindeligt meget mere træls, når det så ikke engang er et produkt, du elsker.

Jeg valgte derfor at smide alle mine fordomme om de billigere mærker væk, og sprang ud i at købe denne! Derudover var jeg hjulpet en smule på vej af min yndlings concealer, som netop også er fra samme mærke: Maybelline Fit Me Concealer og til den næsten sølle pris på 69 kr.

Så jeg kastede mig ud i det, og købte Maybelline Fit Me Luminous foundation. Og jeg blev altså slet ikke skuffet! Og prisen på 100 kr. gør jo kun sagen bedre, især hvis det kunne blive til en fed hverdags foundation.

Maybelline Fit Me Luminous foundation

KØB HER

Matcher pris med kvalitet?

Selvom vi ofte kommer til at gå ind til drugstore-produkter med fordomme, så synes jeg personligt, at vi skal forsøge at holde et åbent sind. Dog kan det være svært efter utallige dårlige oplevelser, med alt for billigt makeup og al for ringe kvalitet.

Men hvis du ved, hvor du skal kigge henne, og finder et lækkert produkt, der virker – så er det jo guld værd! Og det føler jeg virkelig jeg har med disse to produkter. Men det første jeg egentligt gør, er at gå ind og læse lidt om, hvad produktet lover mig.

Producenten siger:

“Maybelline Fit Me’s fugtgivende foundation er dig, som ønsker et naturligt og strålende resultat til din hud. Den passer bedst til normal til tør hud. Farvepigmenterne i foundations formel gør, at det perfekt matcher din hudtone, og den lette konsistens både fugtigiver og udglatter huden…”

Så hvad den egentligt lover, er at være fugtgivende og give et naturligt resultat. Ofte når producenten skriver “naturlig”, så betyder det, at foundationen ofte ikke dækker særlig meget, men mere er til for at udligne din hudtone. Men ikke desto mindre, så kastede jeg mig ud i at afprøve den!

Maybelline Fit Me Luminous foundation

DU KAN KØBE PRODUKTET LIGE HER: Maybelline Fit Me Luminous foundation

Tid til at få smurt ansigtet ind!

Emballagen

Det første jeg lægger mærke til ved denne foundation, er klart indpakningen – altså emballagen på produktet. Det er nok ikke så meget du kan forvente af et produkt til 100 kr, fordi brandet skal jo også tjene lidt penge, haha.

Men når det så er sagt, så synes jeg, at jeg har oplevet makeup med langt værre og dårligere kvalitet end Maybelline Fit Me Luminous foundation. Emballagens praktiske funktion er egentligt bare at holde produktet isoleret og friskt, samt fri for kontaminering (overførsel/smitning) af bakterier. Den skal kunne levere en kontrolleret mængde produkt til din hånd eller ansigt. Så det er klart, at jo mere vi betaler for produktet, jo flere penge er der til at lave et flot og lækkert design. Så det er egentligt ikke noget, jeg forventer af produktet. Men jeg synes heller ikke, jeg er skuffet over det nuværende design.

Produktet

Efter at have påført produktet på min hånd, er det straks konsistensen, der springer mig i øjnene. Selve denne foundation løber en smule, og er ret vandig. Men det er slet ikke så dårligt endda! Det betyder ofte, at den er lettere at påføre, og lægger sig bedre på huden. Og så er den god til tør hud!

Men det der er i fokus her, er klart, at konsistensen virker lovende. Derudover, så synes jeg alligevel, at en ting som lugten af en foundation, virkelig kan betyde noget for mig. Jeg har nogle gange oplevet, at hvis en foundation lugter meget, så kan jeg lugte den hele dagen på mit ansigt. Og det er IKKE fedt. Maybelline Fit Me Luminous foundation lugter en smule syntetisk, men ligeså snart den er påført, forsvinder lugten med det samme. Succes!

Kvalitet og påføring

Efter alle disse vurderinger, er det endelig tid til at prøve den af! Normalt bruger jeg en primer nedenunder, for at få min foundation til at holde bedre. Men denne gang ville jeg lade Maybelline Fit Me Luminous foundation virke for sig selv.

Selve påførringen er super nem. Jeg følte dog, der skal en del produkt til at dække hele ansigtet, så den er ikke særlig drøj i brug. Men når den nu er så billig, så er det til at overskue. Den ligger utroligt godt på huden, og udligner min hudtone rigtig flot! Det er klar ikke den mest dækkende foundation overhovedet. Men til mit hverdags formål, så er det en sikker vinder.

DU KAN KØBE PRODUKTET LIGE HER: Maybelline Fit Me Luminous foundation

Ville jeg købe den igen?

Det eneste ord der beskriver Maybelline Fit Me Luminous foundation korrekt for mig er klart – SUCCES! Hvis du tager alt i betragtning får du her et super godt og lækkert produkt, for ingen penge. Den har klart vundet en fast plads i min makeup samling! Hvis du haft en anden oplevelse med produktet, eller har en kommentar – så er du velkommen til at skrive en nedenunder. Du kan også sende mig en mail på: Trine@missgrey.dk

De bedste hilsner

Trine

DEL
Forrige indlægFedtet hår – Her er løsningen!
Næste indlægToo Faced Better Than Sex – Mascara
Mit navn er Trine og personligt elsker jeg at udtrykke mig igennem min makeup, min tøjstil og alt hvad der ellers hører til. Derudover så betyder personlig velvære utroligt meget for mig. I mine anmeldelser vil du opleve, at jeg er hudløs ærlig, og at kun de bedste produkter er gode nok.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR