Kære læser

I dag kommer til hele til at handle om mascara. Specifikt en Maybeline mascara – Maybelline Push Up Angel Mascara. Jeg har før i tiden ikke været specielt spændt på mascara. Jeg har før sagt at mascara, for mig, ikke er det store inden for beauty-verdenen. At mascara bare er noget, jeg bruger, men ikke finder synderligt spændende, og at det ikke er det, jeg bruger mest tid på.

Hvis jeg finder en mascara, der er god, så holder jeg mig til den.

For én som ikke synes mascara er særligt spændende, så ejer jeg en fandens masse af dem. Og da jeg, her for ikke særligt længe siden, kiggede alle skufferne igennem, fandt jeg ud af at mascara, faktisk er det jeg ejer allermest af. “Hvis mascara ikke er spændende for dig, hvorfor har du så så mange?” spørger du sikkert om. Godt spørgsmål, og ét jeg har spurgt mig selv om. Og jeg har nu endelig indset, at det er fordi, jeg aldrig, i realiteten, har ejet en mascara, der er fungerer 100% for mig. Jeg har en masse 80%’ere, og en masse 95%’ere. Men ikke en en 100%’er. I hvert fald ikke før nu.

Jeg har fundet min absolutte, favorit, ride or die, yndlings mascara, og du vil om ikke særlig mange sætninger, finde ud af hvorfor…

Maybelline Mascara der giver englevinger

Okay så, for det første navnet. Push Up Angel. Det kunne ikke være mere præcist. Maybelline’s Push Up Angel mascara, giver dig, præcis som navnet antyder, en engels øjenvipper. Det er helt utroligt, men ikke mindre sandt. Jeg kan slet ikke få nok af denne mascara. Den giver mig de mest perfekte øjenvipper, jeg nogensinde har haft. Med denne mascara får mine øjenvipper, den typiske ‘vifte’-effekt, som alle er så vilde efter at få. Og det er jeg også. Hvorfor vil man ikke gerne have sine øjenvipper, til at ligne en udbredt vifte? Du ved, hvad jeg mener. På grund af hele min øjen-situation, er denne mascara, det perfekte match for mig. Børsten er ikke for stor til mine øjne, og den giver mig lige præcis de øjenvipper, jeg gerne vil have, at en mascara skal give mig.

Mere GLAM? Læs også vores guide til den perfekte hverdagsmakeup.

Holdbarhed på denne mascara

Jeg kan ikke sige noget dårligt om denne Maybelline mascara. Den er vidunderlig god, og gør hvad en god mascara skal. Jeg har, før denne her, ikke haft en mascara, der ikke drysser, eller efterlader en skygge under øjnene. Meget lidt eller bare meget. Jeg har ikke haft en mascara, der ikke samler sig i øjenkrogen. Jeg har fået anbefalet så mange mascara, at man skulle tro, bare én af dem, ville være det perfekte match. Men nej, ikke før Maybelline’s Push Up Angel mascara. Den er utroligt nem og hurtig at påføre. Den hverken klumper, drysser eller bløder. Den holder hele dagen, og er forholdsvis nem at få af. Der skal lidt make-up fjerner til, men det synes jeg, der skal med de fleste, hvis man vil undgå ‘racoon eyes’ dagen efter.

Børsten med tænder?

Selve børsten er virkelig unik. Jeg har aldrig prøvet en mascara, som har en børste som denne. Man kan ikke engang, rigtigt, kalde det en børste. Det er mere en rive. Eller en kam. Der er nemlig kun én rækker af, ja jeg ved ikke engang, hvad man skal kalde det. Man kalder det tænder på en kam. Så lad os bare sige tænder. Men netop fordi der kun er en rækker af ”tænder”, gør det, at mascara’en bare glider på din vipper ubesværet. Vi får alle at vide, at man skal påføre mascara med zig-zag-bevægelser, men det er der ingen grund til med denne mascara. Du kan sagtens bare påføre den fra rødder til spidser, med en opadgående bevægelse, men du kan selvfølgelig, også bruge zig-zag-metoden, som du kan med alle mascara’er.

Fordi børsten er mere ‘kam’-agtigt, gør det det virkelig nemt at påføre mascara’en, uden at den kommer alle vegne. Jeg har ikke store øjne, og jeg har samtidigt tunge øjenlåg. Derfor har jeg næsten et problem med alle mascarabørster, da jeg ikke kan komme helt ned til øjenvipperødderne, uden at der kommer mascara på mine øjenlåg. Men fordi der i realiteten kun er ét sted på børsten, du kan påføre mascaraen med, får du kun mascara på øjenvipperne.

Indpakning og designet halter på denne Maybelline mascara

Her halter den lidt. Jeg er meget ked af det, men selve mascara tuben, er bare ikke noget at råbe ‘hurra’ for. For at være helt ærligt, ser den billig ud. Noget man kunne købe i Normal. Jeg er bare en person, der sætter pris på en virkelig flot indpakning. Men på den anden side, kunne jeg faktisk ikke være mere ligeglad. Produktet er så godt i sig selv, at der kunne så ‘Discount’ på tuben med store gule bogstaver, og vi ville alle købe den igen.

Maybelline Push Up Angel koster 119,95kr. Det er ikke helt klart ikke en af de dyre mascara’er, men den er heller ikke billig. Den ligger i midten af prisklassen, og den er helt ærligt ikke dyrere end de fleste mascara’er fra L’Oréal eller andre mascara’er fra Maybelline.

Tak for denne gang.

Anna.

PS: Fik vi sagt at topmodellen, Gigi Hadid, har været på cover på den? Hvilken mascara er din absolutte favorit? Smid meget gerne en kommentar herunder. Vi vil elske at høre om din mening.

Maybelline Mascara Push Up Angel

DEL
Forrige indlægMGCbook #2: Trine Engelund
Næste indlægGUIDE: Sådan får du babybløde ben
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR