I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så brug vores hashtag, og så skal vi nok finde frem til dig. Du kan også altid skrive ind til os på: Info@myglamclub.dk 

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

MyGlamClub – #MGC

INSTA: @myglamclub

FB: @myglamclub

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

INSTA: @sophiehansche

#MGCbook: Sophie Jensen

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag

Mit navn er Sophie Jensen, jeg er 25 år. Jeg arbejder som kundeservicekonsulent og har lige været heldig at få et job hos NOVOTI, hvor jeg snart skal stå som promoter for blandt andet Chanel i en masse forskellige butikker. Jeg har lige fået en gastric-sleeve, så bruger min tid på at rasle kilo af mig, haha, og tilpasse mig en ny hverdag. Og så selvfølgelig at bruge min tid med veninder og familie.

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

Jeg er uddannet materialist. Jeg var elev 2 år i den store Matas på strøget, hvor der skete en masse; fede events b.la, og jeg lærte virkelig at elske de forskellige mærker. Jeg har efterfølgende arbejdet i to andre Matas-butikker. Inden elskede jeg også at gå med makeup, jeg er ikke en af de helt store, der laver det vilde med makeuppen, men det interessere mig stadig, hvordan man kan trylle sig til en endnu smukkere udgave af sig selv. Og jeg er imponeret over, hvor dygtige folk kan være til at udtrykke deres kreativitet på denne måde.

Hvad er dine yndlingsprodukter?
(Vælg gerne en eller flere kategorier: makeup, hudprodukter og hårprodukter)
Makeup

Dior Maximizer 3D mascara

Det er en hvid mascara, man bruger inden sin mascara, for at få et endnu bedre resultat. Der er serum i produktet, som på længere sigt, plejer dine vipper.

Chanel inimitable intense mascara

Den bedste mascara, der findes på markedet! Den giver længde, separation, volume og curl, det gode ved den er at man kan blive ved med at arbejde med den!

Tromborg Mineral powder foundation

Den er let og luftig på huden, man føler slet ikke, at huden drukner. Der er fine glimmerkorn i, som man ikke ser. De er der for, at man får en fin glød til huden.

Yves saint laurent all hours concealer

Min must must must til når urenhederne bare ikke kan holde sig væk! Syntes den dækker rødmen godt, og føler ikke, den gør områderne tør.

Clarins Replenishing lip balm

Da det kun er min mascara, jeg altid giver den gas med, bruger jeg for det meste kun læbepomade. Men denne giver så meget glans, at ens læber tit synes større uden at lyve og giver super meget fugt til læberne.

Hudprodukter

Jeg har aldrig lidt af uren hud, men nogle perioder i mit liv, går min hud lidt amok. Derfor bruger jeg Elizabeth Arden pro serien, som er perfekt til min hud. Især i de perioder med tendens til urenheder.

Renseprodukter

Elizabeth Arden Pro Gentle facial cleanser

Meget let skummende, føler selv den er mere mælket, men fantastisk rens til alle hudtyper selv sensitiv hud. Bruger jeg på fugtet hud, og fjerner med det samme med lunkent vand.

EA Pro High definition radiance peel pads

Exfolierende pads, som jeg bruger 1 gang om ugen på ny renset hud, et stryg henover huden og aldrig i nærheden af øjnene.

Plejeprodukter

EA Pro skin renewal cream (serum)

Må indrømme den lugter grimt, men lugten forsvinder ligeså snart min hud har absoberet produktet, men dette produkt bruger jeg som serum, bruger den kun på de områder, jeg plejer at få urenheder. Den er let og huden suger den ind med det samme.

Origins Ginzing (dagcreme)

Denne creme er let på min hud, og har gjort at min hud har den flotteste naturlige glød, føler min hud har fugt nok i løbet af dagen.

Dior capture totale Creme de nuit haute régénération (natcreme)

Det dyreste jeg nok ejer af mine hudplejeprodukter men waaaaauw, vil aldrig være foruden. Jeg elsker dette produkt!! Så rig på konsistens, sørger virkelig for jeg aldrig har tør hud.

Mine produkter er nok ikke korrekt sat sammen til min hud, men det passer alligevel så godt! Nogle gange skal man bare prøve sig frem og sætte det lidt sammen. Det har virket for mig i hvert fald.

Hårprodukter

Toni&guy heat protection spray

DUFTER FANTASTISK! Beskytter håret til når jeg føntørrere det, flader det og krøller det.

Milke shake whipped cream leave in foam

Den bedste leave in, hvis man bruger penge hos frisøren burde man virkelig også bruge penge på dette produkt. Mit hår føles bare altid sundere efter jeg er begyndt på denne her. Den bevarer min farve så fint og bevare fugten i håret.

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde

Har skulle anbefale mange ting til hende da hun altid spørger haha. Men det jeg synes alle burde have inklusiv min bedste veninde er chanel inimitable intense mascara! Den er prisen værd, hold op hvor må den aldrig udgå OG Milk shakes whipped cream.

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Drik vand!! Alles bedste ven! 😉 Og find ud af hvilken hudtype du har, med de rigtige hudplejeprodukter, jo bedre sidder makeuppen. Prikken over I’et ville være yves saint laurent mon paris parfumen 😉

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Forrige indlægGLAMTREND: Avéne Thermal Water
Næste indlægVIDEO: Perfekt og nem hverdagsmakeup
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR