I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så skriv ind til os på: Info@myglamclub.dk. I dette interview skal du møde Sofie Bregnhøj, som kommer med en masse spændende anbefalinger. Her får du et overblik over hendes yndlingsprodukter. 

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

INSTA: @sofiebreg

#MGCbook: Sofie Bregnhøj

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag

Mit navn er Sofie. Jeg er 22 år gammel og bosat i Kolding. Til hverdag studerer jeg fuldtid på Syddansk Universitet, hvor jeg er i gang med en kandidatgrad i designstudier. Jeg har en passion for indretning, make-up, tøj og sundhed, som min hverdag bærer meget præg af. Jeg elsker at eksperimentere og afprøve nye ting – om det så er make-up eller mad.

Derudover er jeg også en uforbederlig party-girl, som elsker at gå i byen og har tidl. arbejdet 6 år i nattelivet – en perfekt lejlighed til at dække sig i glitter 😉 Jeg er et socialt væsen, og elsker at snakke med andre om mine passioner. På min Instagram-profil (find profilen her) fremgår disse interesser tydeligt. Jeg elsker at udtrykke mig, og at gøre andre glade, og ikke mindst glade for sig selv.

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

Jeg har et langt og stærkt forhold til beauty og make-up. Jeg begyndte i en tidlig alder at eksperimentere med make-up, og blev hurtigt forelsket i det som make-up kan; at være et værktøj til forandring og som en udtryksform til at fremme sit indre. Det er for mig den mest ultimative selvforkælelse, og ved at være så meget i kontakt med mine følelser (hvad kan jeg lide vs. ikke lide) og kontakt med min krop og ydre, har jeg virkelig lært mig selv super godt at kende.

For mig er det vigtigt at understrege, at selvom make-up generelt ses som et middel til at gøre sig pænere, så er det en ting jeg bruger til min egen tilfredsstillelse og for min egen skyld. Jeg synes det er synd og skam, at mange piger/kvinder bruger make-up til at få anerkendelse og få accept af omverdenen. Sådan ser jeg det ikke.

Sofie Bregnhøj

Hvad er dine yndlingsprodukter?

Makeup

Foundation: Studio Fix Fluid fra MAC er min absolut yndlings foundation, og har brugt den i 10 år, og intet har endnu kunne “slå” den. Den er lidt af en hård børste, da den er tung og har en sindssyg dækkeevne. Men den har præcis det, jeg elsker ved en foundation. Derudover er den olie-fri, som gør den super brugbar på dem med fedtet hud, som jeg selv har.

Bronzer: ”Give Me Sun!” Mineralize Skinfinish fra MAC. Perfekt bronzer til lyse piger, som ønsker en mere varm hud med en masse glød. Det kan være svært, da mange bronzere enten er kolde, som dermed ikke giver varme, eller ALT for orange. Denne giver det perfekte ’sun kissed’ look, og jeg ville ikke kunne leve uden.

Øjenskygge: ”Carbon” fra MAC. En simpel mat øjenskygge, men den kan så meget, og jeg synes, at sådan en basse, bør være i enhver piges make-up pung. Den kan bruges som liner, den kan bruges svagt til at fremhæve øjets konturer, den kan pifte ethvert dags-look op, til et aften look. Den spænder bredt og derudover holder sådan en øjenskygge i MANGE år.

Læbestift: ”Creme d’Nude” fra MAC. Den perfekte nude. Har gået igennem et utal af den, og den skuffer aldrig.

Vipper: Øjenvipper fra DUFF Lashes er vidunderlige. Jeg har aldrig før været fan af vipper. Syntes det var svært og besværligt – og ikke mindst tidskrævende. Men Duff vipperne ændrede totalt min mening, og de er bare skønne!

Bryn: MAC’s Fluidline brow gelcream. Det bedste produkt jeg NOGENSINDE har brugt til mine bryn (og der er blevet testet meget af).

Øjenskygge palette: ”The Burgundy Bar” palette fra Maybelline har ALT lækkert i den palette og det er simpelthen et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort mig. Smukke brændte farver, neutrale, og har generelt bare mange muligheder og multi-use benefits. Elsker. Vi har fundet denne fra Maybelline hos Matas.

Hudprodukter 

Ansigtsmasker fra GlamGlow. De er alle virkelig gode!

GinZing cleanser fra Origins. Super lækker, og velduftende cleanser, som også eksfolierer mildt. Frisker huden, og er velegnet til alle hudtyper.

”Zero Oil” toner fra Origins. Rigtig god til fedtet og uren hud.

Makeup wipes fra MAC. De fjerner ALT og plejer huden imens.

M2 Beauté olie-fri make-up fjerner. SÅ dejlig at bruge, og så fjerner den alt skidt og snavs og efterlader hud, vipper og bryn bløde og velplejet. (Rigtig god, hvis man er dårlig til at huske sin fugtighedscreme)

Hårprodukter

”Whipped cream” fra Milk_shake. Leave-in skum. Bruger den I mit hår efter bad. Dufter så dejligt og fedter slet ikke!

”Sensorial Mint” Shampoo (fåes også i 1000 ml.) og conditioner fra Milk_shake. Føles SÅ dejligt i hovedbunden og får badet til at dufte af spa.

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde

Vil ALTID anbefale Studio Fix Powder fra MAC. Det er en konge pudder, og alle har brug for, og fortjener en god pudder. Velegnet til alle.

Derudover vil jeg til enhver tid anbefale en lækker glimmer. Jeg er særligt fan af dem fra MAC og NYX. Glimmer er et tryllemiddel til ethvert look, og alle piger skal have lidt glimmer i sit liv.

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Make-up har ingen regler. Feel free, and just do it! 😀

*Tryk på billederne herunder for at finde Sofie på Instagram*💕👄💄

Sofie Bregnhøj

Sofie Bregnhøj

DEL
Forrige indlægMGCbook #12: Linda May Duly
Næste indlægMGCbook #13: Muna Barrow
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR