I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så skriv ind til os på: Info@myglamclub.dk. I denne #MGCbook skal du møde den skønne og passionerede Linda May Duly. Hun har nogle stensikre favoritter, som du med sikkerhed ikke kan leve uden. Faktisk er Linda May Duly seriøst vild med Clinique, og hun har herunder anbefalet nogle produkter, som vi her på redaktionen faktisk ikke kendte til.

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

INSTA: @mizz_maydk

#MGCbook: Linda May Duly

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag

Mit navn er Linda May Duly aka Mizz MayDK. Jeg er 47 år gammel og bosat i Kjellerup mellem Silkeborg og Viborg. Grundet en muskelsygdom er jeg fleksjobber. Jeg arbejder til hverdag med sociale medier og online marketing for et firma i automobil-branchen. Mit job består bl.a. i at vedligeholde en webshop med nye produkter, billeder, rettelser osv. Jeg skal også tage mig af virksomhedens tilstedeværelse på de sociale medier.

Jeg blev for mange år siden uddannet kosmetolog, make-up artist, negleteknikker og fysiurgisk sportsmassør. Jeg tog disse uddannelser, fordi jeg altid har været meget interesseret i hud- og hårpleje, make-up og neglelak. Massagen kom med, fordi jeg synes det hænger meget godt sammen med resten. Samtidig var jeg helt fra konfirmationsalderen til omkring min 30 års fødselsdag meget ivrig roer, så derfor gav det yderligere mening for mig.

Masser alenetid og selvkærlighed på beautyfronten

Jeg har ingen børn og bor alene. Jeg har derfor god tid til at eksperimentere og forkæle mig selv med f.eks. ansigtsbehandlinger, manicure og pedicure.

Min fritid bruger jeg bl.a. på min kæreste og lystfiskeri, som sagtens kan kombineres med lange, flotte negle. 😀

Jeg er ret social, og da jeg har boet mange steder i Danmark, har jeg venner mange steder. Jeg kommer derfor meget rundt – dog mest i Jylland og på Fyn.

Siden 2016 har jeg lavet lidt freelance model-arbejde, hvilket min Instagram-profil (find profilen her) og min Facebook-side (find siden her) bærer tydeligt præg af. Jeg har fornyligt valgt at indgå ambassadør-aftaler med nogle af de firmaer, som har henvendt sig til mig. Så i fremtiden bliver indholdet mere blandet.

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

Siden jeg var ung teenager har jeg – som tidligere nævnt – haft en stor interesse i skønhed, make-up og neglelak. Jeg har altid haft en problematisk hud, og jeg prøvede alt muligt for at afhjælpe problemerne. Men mange af tingene gjorde det ofte meget værre, så jeg satte mig meget ind i virkestoffer osv. Det er heldigvis mange år siden, og produkterne i dag er meget mere avancerede, så det er nemmere at finde gode produkter til alle hudtyper.

Problemhud? Prøv de skønne produkter fra Danish Skin Care

En helt naturlig følge af min problemer med huden, begyndte jeg at eksperimentere med make-up for at dække nogle områder og fremhæve andre for at flytte fokus. Make-uppen blev dermed et værktøj for mig, og jeg afprøvede mange forskellige teknikker og produkter. For mig var make-up dengang en metode til at fjerne fokus fra min problemhud. Helt for mig egen skyld, da jeg var meget genert over min hud, og make-uppen gav mig dermed en bedre selvværd. I dag bruger jeg stadig make-up alene for min egen skyld, fordi jeg elsker den følelse af velvære, som jeg får ved at se godt ud.

Med hensyn til hårpleje var det nærmest en selvfølge, da jeg helt fra barnsben nærmest altid har været mere eller mindre langhåret. 

Linda May Duly

Hvad er dine yndlingsprodukter?

Makeup

Foundation: For mig er det rigtigt vigtigt, at bunden er i orden, så jeg bruger altid en primer før jeg begynder at lægge make-up. Min absolutte favorit er Clinique Superprimer Universal Face Primer. Den er let og uden olie, og så giver den en rigtig god base for make-uppen samtidig med, at den øger holdbarheden af min make-up. Dernæst bruger jeg en concealer, da jeg har ret mørke rande i øjenkrogen ved næsen. Til det formål bruger jeg Clinique All About Eyes Concealer, af den simple årsag at den dækker godt, og samarbejder den rigtigt godt sammen med primeren. Min foundation er af samme årsag Clinique Superbalanced Silk Makeup. Den er lige som primeren oliefri, og kan derfor også bruges af folk med fedtet hud. Den føles heller ikke som et tungt lag på huden – en følelse jeg hader af et godt hjerte. 😀

Øjenskygge: Her er min absolutte favorit Color Tattoo Longwear Cream Eyeshadow fra Maybelline, fordi den er nem at arbejde med, ikke fedter, ikke blegner, er waterproof og holder i op til 24 timer. Og når man så tilføjer, at den er drøj i brug, så der er til rigtig mange påførelser (den holder MANGE år) …hvad mere kan man så ønske sig af en øjenskygge? 

Liner/Mascara: Jeg bruger næsten aldrig kunstige vipper, fordi jeg fra naturens side har lange vipper allerede, og desuden synes jeg, at det er besværligt. 😀

Til gengæld kan jeg ikke undvære min liner…

Jeg bruger altid fast liner under øjet, og her har min favorit i rigtig mange år været Nilens Jord Eyeliner blyant. Denne synes jeg giver godt med farve uden at man skal påføre i mange lag. Over øjnene bruger jeg næsten altid flydende liner. Og her løber jeg i et problem på et tidspunkt, for min absolutte yndlingsliner er Super Liner Black ’n’ Sculpt fra L’Oreal, som har en kugleformet spids, hvilket gør den utrolig nem at lægge. Problemet er, at den er udgået, og jeg har kun 1 tilbage *ked smiley*  – den holder da heldigvis et godt stykke tid endnu.

Til vipperne bruger jeg – på trods af mine egne lange vipper – en mascara med fibre, fordi den ikke bare giver længde med også fylde til vipperne. Min “go-to” mascara er Divaderme Fiber Wings ll Mascara. Den er tårefast og indeholder ud over naturlige fibre også argan olie, som giver pleje til vipperne. Jeg elsker, at den ikke tørrer ud og drysser i løbet af dagen – men bare holder samtid med, at den er nem at rense af.

Bryn: Jeg har ret tynde bryn og tilmed et ar i det ene bryn. Så jeg har faktisk bestilt tid til at få tatoveret ombre bryn i begyndelsen af oktober, men indtil da bruger jeg Divaderme Brow Extender ll. Den indeholder fibre og er rigtig nem at påføre.

Linda May Duly

Hudprodukter 

Jeg elsker produkterne fra Clinique – de er i et overkommeligt prisleje og så viker de fantastisk godt på min hud.

På trods af min forkærlighed bruger jeg L’Oreal Rare Flowers renseservietter – super nemt på en skånsom måde. Fjerner også vandfast make-up, og så dufter de skønt. Clinique har nemlig ikke renseservietter, og det er bare SÅ meget nemmere. 😀

Desuden bruger jeg til dagligt:

Clinique Superdefence age defence Moisturizer – en let og oliefri dagcreme, som bekæmper de første tegn på alderdom (puh det er et glimt ord 😀), blandt andet ved at tilføre masser af fugt.

Clinique Superdefence Night Recovery Moisturizer – en let natcreme, som har samme effekt som dagcremes bare i øget form.

Clinique All About Eyes Rich – en mega lækker øjencreme, som ikke bare fugter den følsomme hud omkring øjnene, men også modvirker rande/poser under øjnene samt begyndende linser ved øjnene. Den er oveni købet testet af øjenlæger, så den ikke skaber irritation i huden omkring øjnene – selv ved meget følsomme hudtyper.

Når jeg gør lidt mere ud af det – og det er som regel om søndagen, hvor jeg oftest har god tid, så bruger jeg:

7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula fra Clinique – som exfolierer mildt, opfrisker huden og forbereder den til den efterfølgende maske. Den er velegnet til alle hudtyper.

Skin Hydrating Mask fra Dermalogica – SUPER lækker maske til en tør hud. Den tilfører en masse fugt, som bindes inde i huden og dermed har langtidseffekt.

Fresh Pressed Daily Booster fra Clinique – en lækker serum, som blandes i dag- eller natcreme og tilfører huden et ekstra boost af C-vitamin, så huden forfines og lette farvepletter mindskes.

Hårprodukter 

Jeg får jævnligt mit hår afbleget på frisørskolen i Aarhus. I modsætning til, hvad mange går og tror, så bestemmer man selv farve og frisure. Og eleverne gør ALDRIG noget ved håret, før de grundigt er blevet instrueret af en underviser. Jeg er ALDRIG gået derfra med mislykket eller ødelagt hår. Jeg er desuden fuldstændig vild med den vejledning i hårplejeprodukter, som jeg får derinde (igen altid med en underviser i baggrunden). Når man så tager prisen i betragtning; klipning er gratis, og farvning uanset mængden eller metoden koster kr. 200. Ja, så nægter jeg simpelthen at betale 1.200 -1.500 for det samme (jeg er på nogle områder en nærig jyde, I know 😀 ).

Shampoo og balsam

Med hensyn til shampoo og balsam, så veksler jeg mellem produkter til tørt/skadet hår og produkter til affarvet hår – Invigo Cool Blonde Color Refreshing shampoo og balsam fra Wella til det afblegede hår bruger jeg 1-2 gange om ugen efter behov.

Invigo Deep Nourishing shampoo og balsam fra Wella til det “daglige” brug for at reparere håret. I samme serie bruger jeg Invigo Deep Nourishing mask og serum til den dybdegående plejet af håret, som jeg gør på min forkælelsesdag … oftest om søndagen.

Da mit hår MEGET nemt bliver statisk elektrisk bruger jeg – når jeg ikke sætter håret op Invigo Nutri-Enrich Nourishing Antistatic Spray fra Wella – som plejer, glatter og bekæmper statisk elektricitet samtid med at den dufter vidunderligt.

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde

Jeg vil til enhver tid varmt anbefale Clinique Superprimer Universal Face Primer. Det er et MEGA lækkert produkt. Jeg forstår slet ikke, hvordan man kan leve uden en god primer – alle bør have/har brug for/fortjener en god primer, og den her kan anvendes af alle.

Desuden vil jeg altid anbefale en god dag-, nat- og øjencreme, der passer til hudtypen. Dette er et af de punkter, hvor jeg ofte oplever, at folk bruger den samme nærmest hele livet. Men huden ændrer sig ikke bare med alderen, men også med årstiden, og dermed skal cremen også tilpasses hele tiden.

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Det er altid en rigtig god idé at henvende sig til fagfolk omkring vejledning i hud- og hårpleje produkter. Men dermed ikke sagt, at det kun er de dyre professionelle mærker, som kan bruges. Lyt til, hvad din hud eller dit hår har brug for og undersøg så markedet, inden du beslutter dig. Og så er det altid en god regel at holde sig til samme serie i de daglige produkter. 😀

*Tryk HER for at finde Linda May Duly aka Mizz MayDK på Instagram*💕👄💄

Linda May Duly

Forrige indlægMGCbook #7: Thea Koldkjaer
Næste indlægMGCbook #11: Sofie Bregnhøj
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR