I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så brug vores hashtag, og så skal vi nok finde frem til dig. Du kan også altid skrive ind til os på: Info@myglamclub.dk. I denne #MGCbook skal du møde den skønne og passionerede Muna Barrow. Hun har nogle stensikre favoritter, som du med sikkerhed ikke kan leve uden. Og så er hun ekstra god til at navigere i og komme med forslag til den perfekte makeup. 

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

INSTA: @muna_barrow & @munabarrow_makeup

#MGCbook: Muna Barrow

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag

Mit navn er Muna Barrow. Jeg er 21 år gammel og er opvokset på Amager. Jeg har været freelance makeupartist i snart 2 år og er Beauty Advisor hos Novoti, hvor jeg har været i halvandet år. Derudover er jeg lige begyndt at træne karate igen, og har før dyrket det på eliteplan. Og så er jeg også lidt i gang med at skrive en roman! Jeg er typen, der altid har mange projekter i gang, særligt indenfor noget kreativt. Og det er ikke altid, at jeg får færdiggjort det hele, men til gengæld har jeg altid noget at tage mig til. Jeg elsker at sætte mål for mig selv, udfordre mig selv, men særligt også at drømme. Jeg drømmer om at eje min egen salon indenfor hår, hudpleje og andet skønhed, samt at eje min egen hudplejelinje. Så derfor har jeg lavet en 7-8 års plan for min karriere med en masse delmål.

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

Når jeg hører ordene beauty og makeup, tager det mig tilbage til 2009, hvor en 11-årig pige så en youtubevideo, lavet af Michelle Phan. Det var den første video hun nogensinde havde lavet, og den handlede om, hvordan man kunne lægge en naturlig makeup. Den pige var mig og det første jeg gjorde, var at rode rundt i mors makeuptaske og lege med det. Jeg forsøgte at genskabe looket og kønt var det ikke. Men til gengæld blev det sådan, at hver gang Michelle Phan lagde en ny video ud, skulle jeg til at lege med mors makeup igen og igen. Jeg er siden da aldrig stoppet med at se makeupvideoer eller øve mig. Og jeg har udvidet min horisont til hudpleje også. Jeg arbejder jo for Novoti, hvor jeg rådgiver i hudpleje, makeup og parfumer i forskellige butikker, for specifikke brands. Der lærer jeg en masse om emnerne og jeg researcher også meget selv.

Muna Barrow

Hvad er dine yndlingsprodukter?

Makeup

Foundation: All Nigher Foundation fra Urban Decay. Dette er en langtidsholdbar foundation, som dækker rigtig godt og er behagelig samtidig.

Læbestift: Taupe fra MAC. Cosmetics og 1993 fra Urban Decay. Matte læbestifter vil altid være mine favoritter, da de holder længe og smitter minimalt af.

Setting spray: All Nighter fra Urban Decay. Urban Decay er uden tvivl førende indenfor netop setting sprays! Der er forskellige slags, men særligt All Nighter er min favorit. Denne får min makeup til at holde så længe, at jeg i princippet kunne gå i seng med den og stadig have en pæn makeup om morgenen. Jeg anbefaler dog ikke, at man sover med makeup på, da det er skidt for huden.

Hudprodukter

Rens: Find your balance Oil Control Cleanser fra Ole Henriksen. Denne rens er god til olieret hud, og der er AHA i, hvilket er en kemisk exfoliant.

Creme: Ginzing Ultra Energy-boosting Cream fra Origins. Gizing har en masse gode fordele og er ren power. Jeg føler mig altid frisk med den på!

Hårprodukter

Conditioner: Miracle Moist fra Aussie. Shampoo: Miracle Moist fra Aussie.

DIY hårmasker: Jeg laver dem selv (mere om dette i et andet indlæg).

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde?

Hydra Beauty Créme fra Chanel. Den er bare god til alle og giver fugt og beskyttelse!

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Fugt, fugt og atter fugt! Det er det bedste redskab for at holde huden ung og flot. Husk at drikke vand.

Jeg kommer til at være fast skribent her på siden og udkommer snart med en masse indlæg. Så hold øje.💄

Muna Barrow

DEL
Forrige indlægMGCbook #11: Sofie Bregnhøj
Næste indlægCossy håndcreme: Trænger hurtigt ind og virker effektivt
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR