I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så skriv ind til os på: Info@myglamclub.dk. I dette interview, kommer du til at møde Anna, som har lavet en del indlæg for os allerede. Hun har nemlig været ambassadør for os, men er sidenhen stoppet med dette igen. 

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

INSTA: @anna.er.iksen

#MGCbook: Anna Eriksen

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag

Jeg hedder Anna Eriksen, og er ambassadør her på MyglamClub. Jeg har altid været en kreativ person, og det kommer til udtryk i enten skrivning, makeup eller generelt i min hverdag. Til hverdag arbejder jeg i en vuggestue, og jeg er derfor så heldig, ikke kun at få en dejlig masse krammere hver dag, men også at få lov til at lave en masse kreativt til hverdag. Jeg har altid været fascineret af, og elsket, makeup. Derfor er jeg så glad for at være en del af MyglamClub. Ikke kun fordi, jeg får lov til at skrive om makeup og skønhed, men også fordi, jeg får lov til at dele ud af egne erfaringer.

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

Jeg har et rimelig omfattende forhold til makeup, hvis jeg skal være ærlig. Jeg elsker alt fra helt naturligt makeup til masser af glitter, og jeg har derfor meget makeup, som jeg bruger til forskellige formål. Fordi jeg prøver en masse forskelligt, ved jeg også, hvad der virker for mig, og hvad der ikke gør. Jeg gider ikke bruge noget der ikke virker præcis, som jeg vil have det skal. Fordi jeg arbejder, hvor jeg gør, så er glitteret på nulpunktet, men jeg lader ikke makeuppen være i skuffen.

Anna Eriksen

Hvad er dine yndlingsprodukter?

Hudprodukter

Huden er basen for en god makeup, og derfor er det her, jeg gerne vil bruge lidt flere penge på de dyrere mærker, der virker. Fordi jeg har kombineret hud, bruger jeg kun produkter, der giver fugt. Masser og masser af fugt.

Origins Drink-Up Intensive Overnight Mask er et must! Den giver min hud masser af tiltrængt fugt, og så dufter den dejligt. Man skal egentligt tørre det overskydende af masken af, men jeg smækker den bare i ansigtet og sover med den på. Om morgenen er min hud blød og lækker. Jeg bruger masken ca. 2 gange om ugen, og min hud elsker mig for det.

Makeup

Milani Basic Mattes er perfekt til alle situationer. Jeg bruger den her palette næsten hver dag, og jeg bliver stadig næsten overrasket over, at den er så god. Farverne er utroligt pigmenterede, og de er nemme at få på øjenlåget. Der skal ikke meget arbejde til at få et lækkert look.

Becca shimmering skin perfector moonstone er den lækreste Highlighter jeg nogensinde har prøvet. Den er ikke super lys (på mig), så den har ikke den blændende effekt, som næsten alle mine andre highlightere har (som jeg ikke har spor imod). Den kan både være en meget blid Highlighter, men den kan sagtens bygges op, så du stråler.

Too faced Melted matte Lady Balls er min ultimative favorit røde læbestift. Selvom den er en liquid lipstick, så tørrer den ikke mine læber fuldstændigt ud. Selv efter en hel dag, har mine læber ikke brug for førstehjælp. Den ligger sig på læberne som en drøm, bløder ikke og samler sig ikke i revnerne. Læbestiften holder hele dagen, selvom jeg har drukket en masse te, og spist en masse mad. Et kæmpe plus er, at læbestiften er nem at få af igen. Det er ikke nødvendigt at skrubbe, bare lidt makeup fjerner eller olie og voilà!

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde

Hvis jeg kun skulle vælge ét produkt, ville det helt klart være Origins’ Overnight Mask. Der er ikke nogle, der ikke har brug for fugt.

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Hav det godt med det, du gør! For mig er det vigtig, at makeup er sjovt. Jeg bruger ikke makeup, fordi jeg synes, jeg skal. Makeup er en måde at udtrykke sig på, og for mig er det vigtigt at huske, at det ikke skal være obligatorisk.

Anna Eriksen

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

Forrige indlægMGCbook #5: Mia Edlund
Næste indlægMGCbook #9: Anna Kroier
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR