I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så kan altid skrive ind til os på: Info@myglamclub.dk. I dette interview møder vi Anna Kroier, som er noget af en beautynørd. Hun sværger til helt specifikke produkter, og de må gerne virke 100%. Er du vild med Anna Kroier, så er hun meget aktiv på Instagram. Du kan finde hendes profil herunder. God læselyst og vi håber, at du bliver inspireret.  

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

INSTA: @annakroier

#MGCbook: Anna Kroier

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag

Jeg hedder Anna Kroier og er 23 år gammel. Til hverdag studerer jeg sociologi på Aalborg Universitet og har netop afsluttet 4. Semester. Når jeg ikke befinder mig på universitetet, kan man finde mig i Matas i Aalborg storcenter. Her har jeg nemlig et studiejob, hvor jeg arbejder ca. 8 timer ugentligt. Herudover bruger jeg meget af min tid i Aarhus, hvor de fleste af mine venner bor, samt min familie og kæreste.

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

Min stedmor, som jeg har kendt siden jeg var omkring 12 år, har arbejdet i Matas det meste af sit liv. Og jeg har derfor stiftet bekendtskab med makeuppens verden, eksklusiv hudpleje og lækre mærker fra en forholdsvis tidlig alder. Min interesse herfor opstod dog først for alvor, da jeg selv fik arbejde i Matas. Jeg startede i Matas efter jeg blev student i 2014. Her har jeg haft ret skiftende arbejdstimer. Nogle gange har jeg stort set arbejdet fuldtid, andre gange deltid og ellers som assistance, hvor jeg som nu kun arbejder gennemsnitligt 8 timer i ugen. Det betyder, at jeg har haft både beauty, hudpleje og makeup særlig tæt på mig i mine fire år i Matas. 

Anna Kroier

Hvad er dine yndlingsprodukter?

Da jeg arbejder i Matas har jeg rig mulighed for at få afprøvet et hav af forskellige produkter. Og jeg må derfor indrømme, at mine yndlingsprodukter ofte er nogle, som bliver skiftet ud. Jeg vil dog gennemgå et udpluk af nogle af de produkter, som jeg finder særligt unikke, og som jeg forestiller mig vil forblive nogle af mine yndlingsprodukter i laaaang tid fremadrettet.

Makeup

Clinique Lash Power Flutter-to-full Mascara

Denne mascara er intet mindre end genial! Kender du det med, at man kan synes en helt ny mascara næsten kan give alt for meget og virke alt for våd? Det er du fuldstændig fri for at bekymre dig om med den her mascara, da den har 3 forskellige “styrker”. Det betyder, at man selv kan vælge, hvor meget den skal give, blot ved at dreje på mascara’en. Du kan vælge, at den ikke skal give “for meget” ved at starte på den laveste styrke. Og jo mere man får den brugt, jo højere op i styrke, kan man vælge den.

Samtidig kan den bruges af alle. Både af pigen, der ønsker det helt naturlige og simple look, men også til hende, som ønsker flotte, voluminøse vipper. Alt det her lyder jo fantastisk – men det absolut bedste ved denne mascara må være, at den kan tages af med varmt vand! Det er simpelthen SÅ praktisk for mig, at jeg ikke skal slæbe alverdens forskellige produkter med fra Aalborg til Aarhus hver weekend, når jeg f.eks. skal hjem til min kæreste. Mascara’en forsvinder fuldstændig efter en tur i bad, hvor jeg forsigtigt gnider det af mine vipper.

Jeg synes tilmed det fungerer bedre end når jeg tager en almindelig mascara af med en almindelig makeupfjerner. Og nej! Den begynder altså ikke at løbe ved at den kommer i kontakt med lidt almindelig kold vand. Tro mig – den er testet på et utal af cykelture med småregn.

Nilens Jord pudder

Når jeg har en lang vagt i Matas, og står under bagende spot-lamper, og jeg har ekspederet et hav af søde kunder, og dermed løbet frem og tilbage i butikken, for at finde det ene skønne produkt efter det andet, så er det umuligt, at min hud ikke kommer til at fedte. Og der er virkelig ikke noget mere irriterende, end at stå og anbefale en super god foundation, som ligger ad h til på mig selv, fordi den så småt er begyndt at forlade min huds overflade…. Nilens Jord Priming & Setting Powder to the rescue! Denne transparente pudder fungerer både som primer og setting powder. Og så sørger den dermed både for at makeuppen holder i løbet af dagen OG giver et mat finish. Samtidig efterlader den huden silkeblød og minimerer porer. What’s not to like?

Anna Kroier

Hudprodukter

Når det kommer til hudpleje skal jeg være ærlig og sige, at jeg sjældent holder mig til det samme mærke, eller samme slags creme, som den forrige. Når én creme er tømt, så starter jeg på en ny. Og jeg har altså mange i gemmerne, og derfor er der sjældent én bestemt, jeg holder fast i. I stedet for at nævne forskellige lækre cremer, vil jeg derfor fremhæve Clarins’ unikke boostere, der kan tilføjes i alle slags cremer.

Clarins’ boostere

Der findes flere forskellige slags, men jeg har personligt 2 forskellige: “Radiance-Plus Golden Glow Booster” og “Detox Booster”.

Golden Glow boosteren har jeg brugt gennem den mørke vinterperiode til at kvikke min blege hud op med en naturlig glød. Derudover brugte jeg den særligt i starten af sommeren, så jeg kunne få en anelse farve, selvom jeg har siddet indendørs med eksaminer helt ind til midten af juni…. Man bruger den ved at dryppe op til 3 dråber i sin fortrukne dag/natcreme og så påfører man den ellers let i hovedet og på halsen (den findes desuden også til kroppen!).

Når jeg bruger Detox Boosteren bruger jeg op til 5 dråber i min dag/natcreme. Denne har jeg særligt brugt under og efter mine eksaminer, for at detoxe min trætte og forpinte hud (lad os være ærlige, det er ikke ligefrem sund og nærende kost, der bliver kokkereret under eksamensperioderne). Der findes som sagt flere varianter til netop det behov man måtte have, og jeg må bare sige; Jeg synes det er genialt, at man kan tilføje et ekstra element af luksus/pleje i sine fortrukne cremer, i stedet for at man nødsaget til at skulle ud og købe en ny creme, blot fordi man ville ønske den bare lige kunne dét ekstra.

Anna Kroier

Anna Kroier

Andet

Jeg MÅ simpelthen slå et slag for M2 Beauté Eyelash Activating Serum. Denne serum VIRKER bare. Jeg så allerede resultater efter blot et par uger. Jeg troede i starten bare, at det måske var noget jeg bildte mig ind, at de var blevet så lange. Men da 3 veninder uafhængigt af hinanden spurgte om jeg havde falske øjenvipper på? Så var jeg slet ikke i tvivl. Den er dyr, ja – men absolut alle pengene værd.

Læs også: Vi har anmeldt og testet Sanzi Beauty

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde

Alle ovenstående produkter 😛

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Et tip man ofte hører, er, at nøglen til en smuk sund hud er gennem at rense den. Jeg er enig. Men mit ultimative beautytip er at benytte Clinique’s Sonic System Purifying Cleansing Brush. Der findes mange forskellige produkter derude, som renser i dybden og som er gode til eksempelvis minimering af porerne. Men jeg har endnu ikke prøvet noget så effektivt, som denne børste. Børsten er særlig smart, da den er antibakteriel og samtidig er det muligt at tage den med i bad, hvis man foretrækker at rense sit ansigt der. All-in-all, det bedste renseprodukt, jeg kender til.

Forrige indlægMGCbook #6: Anna Eriksen
Næste indlægFå det bedste ud af din liquid lipstick
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR