MGCbook #1: Mette Regitze Rahbek

I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så brug vores hashtag, og så skal vi nok finde frem til dig. Du kan også altid skrive ind til os på: Info@myglamclub.dk 

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

MyGlamClub – #MGC

INSTA: @myglamclub

FB: @myglamclub

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

INSTA: @metteregitze

#MGCbook: Mette Regitze Rahbek

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag

Mit navn er Mette Regitze, og jeg er den ene halvdel af MEMA Media, som jeg driver sammen med Trine. Jeg er halvt selvstændig lige nu (iværksætter), og så arbejder jeg deltid som sælger. Som min mor ofte siger til mig, så synes hun, jeg skulle komme ud og få et ordentligt arbejde. Og det får jeg måske også, måske kører jeg bare derudaf som fuldtidsiværksætter. Det vil tiden vise. Jeg har altid være god til at tage de muligheder, som bød sig, og satse (lidt for meget, nogle gange). Jeg kan godt lide at komme derud, hvor tingene kan noget andet, og måske gør godt eller ondt. Det er en del af spændingen.

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

På grund af mit erhverv, er der ikke mange dage, som er ens. Og ofte, har jeg ualmindeligt travlt. Det gør, at jeg har en meget “easy-going” tilgang til skønhed.

For mig, der skal skønhedsritualer, rutiner og produkter være en hurtig ting, om jeg kan implementere i min hverdag. Sådan har jeg det også med madlavning og praktiske gøremål. Det skal gå hurtigt, for i virkeligheden, så keder det mig en smule. Det er også en del af filosofien bag MGC – vi vil gerne have et univers, som hurtigt og nemt giver de bedste og mest brugbare tips til bedre og nemmere skønhed. Og hvem bedre er at spørge, end dig, som læser med bag skærmen? Og vores ambassadører!

Og så må jeg indrømme, at når det kommer til makeup, så har jeg SÅ meget at lære. Det er også en af mine motivationer for at være medskaber til dette univers. Jeg vil egentligt gerne lære at lægge en fed hverdagsmakeup, og finde ud af, hvilke produkter, som er værd at gå efter. Jeg synes ofte, jeg ender med at blive vildledt, når jeg søger via Google. Så jeg håber, at med MGC, der kan du (og jeg) hurtigt få en liste over de mest populære produkter på markedet. Og ikke mindst, de BEDSTE.

Hvad er dine yndlingsprodukter?
(Vælg gerne en eller flere kategorier: makeup, hudprodukter og hårprodukter)
Makeup

Med min tilgang til skønhed, så har jeg faktisk nemt ved at nævne nogle yndlingsprodukter – til en overkommelig pris. Jeg hælder meget til L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara Extra – det er den mascara, som jeg bare vender tilbage til igen og igen. Det eneste minus ved den, er, at jeg hurtigt synes, den løber tør. Men alt andet ved den, er godt. Og så er den super til prisen – kun 139,95 kr.

Derudover så bruger jeg altid Maybelline Fit Me Luminous & Smooth Fdt. 120 – det er faktisk Trine, som anbefalede den til mig. Og frygt ej – den kommer i nærmest alle toner. Så du kan sagtens finde en, som passer til dig. Den ligger til 99,95 kr., så igen, SUPER prisvenlig. Jeg har faktisk ikke noget dårligt at sige om den. Men jeg har også en meget ren og nem hud (trods mine tilbøjeligheder til meget sukker, som ikke er godt for huden). Så jeg skal ikke bruge et vidundermiddel, når det kommer til foundation.

Endelig så er jeg ret vild med lipgloss fra Rimmel – Rimmel Oh My Gloss Lipgloss 150 Glossaholic. Den ligger i 60 kr. Den kan det, som den skal. Jeg har fundet en meget god farve i 150, men igen, du kan sagtens selv finde en, som virker for dig.

Hudprodukter

Jeg har lige fået øjnene op for Tromborg – jeg kan egentligt godt lide at vide, at det jeg bruger på kroppen, ikke er fyldt med alt muligt dårligt. Det går trods alt i blodbanerne på os. Havde jeg et lidt større budget, er jeg ret sikker på, at jeg ville vælge produkterne fra Andrea Rudolph. Men lige nu, er det altså Tromborg, som ryger med hjem. Jeg er ret vild med deres Aroma Theraphy Multi Balm, 90 ml. Den er SERIØST GOD. Du kan bruge den til alt nærmest – ansigt, læber, krop og neglepleje. Jeg faldt for den ret hurtigt. Den er lidt fedtet, når du bruger den, men tørrer hurtigt ind, og virker efter hensigten. Der er både sheabutter og sesamolie samt end masse andet godt. Den dufter godt og neutralt.

Endelig har jeg fået øjnene op for DM Skincare, som Trine og jeg samarbejder med. Og jeg er altså IKKE blevet betalt for at skrive dette. Men jeg bruger Silky Skin Lifting Serum Spray morgen og aften. Den skulle stramme huden op (yes, rynker på vej her, desværre). Og så synes jeg den giver et frisk pust især fra morgenstunden. Hvis du har problemer med akne og pigmentering, skulle den også modvirke dette.

Hårprodukter

Jeg har langt og TYKT hår. Så jeg har virkelig prøvet mange hårprodukter gennem tiden. Da jeg egentligt har naturlige krøller, og glatter det hver dag, så kommer mit hår hurtigt til at se kruset ud. Og ikke mindst slidt, da det er hårdt for håret at glatte det næsten hver dag.

Men ganske tilfældigt, så fandt jeg ud af, at Kevin Murphy er GUDEN, når det kommer til hårpleje. Det var faktisk via min veninde, at jeg fik mærket anbefalet (elsker personlige anbefalinger). Ihvertfald passer hans produkter utrolig godt til mit hår.

Lige nu, bruger jeg shampooen REPAIR-ME.WASH, 250 ml., og den ligger i 228 kr. Den går ind og reparerer håret. Og det virker faktisk. Mit hår er blevet meget stærkere, siden jeg begyndte at bruge den, og kan nemmere holde til, at jeg glatter og føntørrer det. Du skal kun bruge det, som svarer til spidsen af en pegefinger ved hver vask. HUSK det – for ellers holder den ikke lang tid.

Endvidere bruger jeg SMOOTH.AGAIN.RINSE, 250 ml., ligger i 208 kr., som er en conditioner. Den bruger jeg ikke lige så ofte, som shampooen, da jeg synes, mit hår godt kan blive en smule fedtet af det. Men denne her er blevet en favorit. Selve modellen er anbefalet af min søster, så det var også et meget godt kvalitetsstempel.

Mette Regitze Rahbek

Endelig er det sidste produkt, som jeg vil anbefale, Redken One United All-in-one Multi-benefir Hair Treatment, 150 ml., YAS. Det er anbefalet af min frisør, og hedder “25”, fordi det skulle have 25 forskellige fordele. Jeg bruger den efter en føntørre, og undervejs, når jeg glatter mit hår. Det er super godt ift. styling i forbindelse med varme. Jeg føler også, at det er med til at gøre mit hår blødere efterfølgende, giver shine og så lægger mit hår sig flot med den i.

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde

Sådan helt generelt, skulle jeg faktisk tænke længe over det her spørgsmål. Men da jeg ikke går så meget op i makeup (eller ved nok om det), og synes hudpleje er et bredt og svært marked, så skal det faktisk være produkterne fra Kevin Murphy. Jeg fik selv mærket anbefalet af en veninde, og nu vil jeg gerne anbefale det til andre. Jeg har været særligt glad for REPAIR-ME.WASH, 250 ml., og den vender jeg altid tilbage til.

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Mit bedste tip er at DRIKKE NOK VAND. Det hjælper virkelig på huden. Jeg kan se, med det samme, hvis ikke jeg har fået nok vand i løbet af dagen. Og hvis vi skal være lidt mere helse, så er mit tip også at undgå for meget sukker. Jeg får selv super tør hud af det, og bumser med det samme. Selvom jeg elsker B&J og blandselv, så har det altså en pris at proppe fingrene i kagedåsen.

Mette Regitze Rahbek

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

We will be happy to hear your thoughts

   Leave a reply

   MGC
   Register New Account
   Reset Password
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0