I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så brug vores hashtag, og så skal vi nok finde frem til dig. Du kan også altid skrive ind til os på: Info@myglamclub.dk 

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

MyGlamClub – #MGC

INSTA: @myglamclub

FB: @myglamclub

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

INSTA: @medlund

#MGCbook: Mia Edlund

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag
Ernæring og sundhedsstuderende med speciale i fødevarer og ledelse. Og er studenterambassadør hos Kost og Ernæringsforbundet i København.

I min fritid elsker jeg at gå lange ture i naturen, lave god mad med min kæreste og ellers er jeg jordens største hyggemenneske, og har som oftest base i min seng.

Mia Edlund

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

Jeg tror jeg har et meget naturligt forhold til beauty og makeup. Jeg har en meget allergisk og sart hud, så jeg gør alt, hvad jeg kan, for at passe på den. Derfor er det også vigtigt for mig, at mine beautyprodukter er af høj kvalitet. Til daglig er min makeup meget klassisk og det skal være let og hurtigt at påføre – (jeg elsker at snooze om morgen, så har sjældent god tid). Men når det er weekend, så må den gerne få lidt ekstra gas og jeg elsker at eksperimentere og bruge lang tid på at se godt ud til en aften i byen.

Hvad er dine yndlingsprodukter?
(Vælg gerne en eller flere kategorier: makeup, hudprodukter og hårprodukter)
Hudprodukter

I og med jeg er meget allergisk bruger jeg faktisk kun Beauté Pacifique og Rudolph Care. Som studerende hænger pengene ikke på træerne, men jeg har prioriteret mine hudprodukter, da jeg synes det er det vigtigste, at ens hud har en god base.

Beauté Pacifique cremen har jeg brugt i mange år – og jeg elsker den! Cremen er udviklet til ung hud og har fokus på at bekæmpe de første tegn på urenheder og pigmentfejl.

Rudolph Cares facemist er jeg begyndt at bruge for nylig. Jeg bruger den, når jeg har været i bad og efter jeg har fjernet min makeup om aftenen, da makeupfjerner er ret slidende på min hud og ofte udtørrer dele af mit ansigt. Den er let at anvende og så dufter den så skønt!

Foundation

Nilens jord – mineral Foundation loose

Til daglig burger jeg intet andet end denne foundation og det er virkelig et af de bedste køb jeg nogensinde har gjort mig.

Dækningsgraden er super og jeg føler virkelig at min hud bliver meget blødere af at have den på. Den er nem og enkel at påføre og jeg synes ikke den ”forsvinder” i løbet af dagen.

Mascara

NYX PROF. MAKEUP Worth The Hype Mascara – black

Her kommer den studerende op i mig og lige netop på mascarapunktet, har jeg valgt at spare. Jeg kan godt lide en mascara, der giver mine vipper fylde, men som ikke klumper og det gør denne mascara fra NYX bestemt ikke! Er faktisk blevet rigtig glad for den, og til den pris den har, er det en af de bedste mascara, jeg nogensinde har ejet. 

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde

Rudolph Care face mist

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Mit bedte beautytip må være: HUSK AT SMILE og pas godt på dit smil. Et smil kan betyde rigtig meget som førstegangsindtryk hos mennesker, så husk at smil men også at pleje tænder, læber og huden omkring munden, det er for mig det vigtigste beautytip.

Mia Edlund

*Dette indlæg indeholder reklamelinks*

DEL
Forrige indlægTips og Tricks: Undgå nedsmeltning
Næste indlægMGCbook #6: Anna Eriksen
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR