I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så brug vores hashtag, og så skal vi nok finde frem til dig. Du kan også altid skrive ind til os på: Info@myglamclub.dk 

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

BLOG: Rikaedelgren.dk

INSTA: @rikaedelgren

#MGCbook: Rika Edelgren

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag

Mit navn er Rika Edelgren, og jeg studerer til dagligt på Next, hvor jeg læser til beklædningshåndværker. Jeg har altid været meget kreativ, og det er noget, jeg er rigtig glad for at kunne være til hverdag, og at kunne arbejde med i fremtiden! Ved siden af mit fuldtidsstudie, har jeg et job i Lidl, og bruger en stor del af min fritid ude hos to dejlige heste, som jeg er så heldig at få lov at ride, og som betyder rigtig meget for mig, så jeg har meget at tage mig til. 🙂 

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

Jeg er vild med alt inden for beauty og går meget op i at passe på min hud, og elsker at lege med makeup.

Til trods for at min interesse for skønhedsverdenen er stor nu, og at min mor altid har været glad for makeup, startede jeg ret sent med selv at bruge det. Men nu er det altid mig min familie og veninder kommer til, når de skal noget og gerne vil have lagt makeup. Og det er jo altid dejligt, når andre kan lide det man laver!

Selvom jeg er glad for makeup, er det faktisk ofte, at jeg slet ikke har noget på. Især her om sommeren, hvor jeg passer ekstra godt på min hud og smører solcreme på hver gang jeg skal udenfor.

Rika Edelgren

Hvad er dine yndlingsprodukter?
(Vælg gerne en eller flere kategorier: makeup, hudprodukter og hårprodukter)

Uh, jeg har så mange produkter jeg har været glad for i mange år, så jeg vil komme med nogle stykker, jeg er ekstra glad for lige nu.

Hudprodukter

Jeg har brugt The body Shops oils of life i mange år, og jeg har ikke tænkt mig at skifte den ud med en anden ansigtsolie lige foreløbig. Den har været med mig fra dengang jeg havde akne. Og jeg kan godt lide at tænke på, at den har hjulpet til at jeg har så få ar fra dengang. Det er lidt sjovt, at en olie har hjulpet min hud til at blive mindre olieret i t-zonen. Men efter at jeg begyndte at bruge den, føles min hud altid gennemfugtet, uden at være fedtet. Et klart musthave for mig!

Highlighter

Min absolut musthave-highlighter for tiden må være min highlighter fra Dose of Colors Desi x Katy collection i farven fuego! Den ligger simpelthen så flot på huden, og smelter nærmest ind i huden. Derfor giver den en rigtig flot glød til hverdag, men den kan bestemt også bygges op, så ens kindben bare stråler i det rigtige lys.

Øjenbryn

Et andet produkt jeg har brugt i lang tid, er øjenbrynsblyanterne fra Eylure. Jeg bruger selv farverne blonde og midbrown, alt efter hvilket look, jeg går efter. De er nemme at bruge og giver et flot og naturligt resultat, når man børster brynene igennem med en lille børste, hvilket altid er en sikker vinder.

Rika Edelgren

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde

Oils of life er et produkt jeg har anbefalet til mange af mine veninder, fordi jeg det har været en af mine egne yndlingsprodukter til hudpleje i omkring 3 år. Og jeg virkelig synes, at den har hjulpet meget på min hud!

Et andet produkt som er en klassiker i min makeupskuffe er Macs mineralize skinfinish i farven soft & gentle, som passer rigtig fint til mange hudtoner. Den har jeg også selv været glad for i mange år, så den ville jeg klart anbefale til min bedste veninde. Det er altid den jeg tager med mig på ferie. Eller hvis jeg skal andre steder hen, fordi den både er flot til en solbrun hud, såvel som en vinterbleg hud, som vi vist alle kender til at have, haha. 😀 

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Solcreme, solcreme, solcreme! Det er så vigtigt at passe på sin hud, og solen kan gøre enormt meget skade på din hud i dybden, så det først vil vise sig senere hen. Jeg tror ikke, at der er nogle, der ønsker pigmentforandringer eller rynker, før tiden er til det, og det er den altså ikke når vi er 30. Selv om vinteren kan det være en god idé at bruge solcreme under sin makeup. Men vigtigst er at passe på om sommeren, hvor vi alle sammen gerne vil ud og nyde vejret og have lidt farve. 🙂

Rika Edelgren

Forrige indlæg#MGCmakeup: Trine Engelund
Næste indlægTips og Tricks: Undgå nedsmeltning
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR