Tak fordi, du læser med her på MGC. Trine og jeg er ved at få godt fat i konceptet og hjemmesiden. Vi glæder os til at tage dig med på rejsen. Meningen med MGC, er, at vi skal have en masse forskellige kvinder på banen. Vi vil gerne høre om dine beautyrutiner og yndlingsprodukter. Foruden vores ambassadører, så kommer vi altså længst, hvis også du bidrager herinde. Vi er nemlig hinandens influencers. Og det gode ved det er, at vi ikke får penge for at udtale os om beauty. Derfor kan du regne med nogle ægte og VIRKELIG gode anbefalinger til din egen beautysamling.

Kom med i en #MGCbook

Hvis du gerne vil bidrage til vores univers, så opfordrer jeg dig hermed til at deltage i en #MGCbook. Det er heldigvis super nemt, det er et kort interview, og vi sender spørgsmål til dig på mail, eller hvor ellers du foretrækker det. Herefter, vil du blive eksponeret hos os, og du er selvfølgelig velkommen til at dele indlægget med dine veninder. Vi lægger altid de forskellige #MGCbook på vores Facebook.

Du kan deltage ved at kommentere herunder, eller også kan du sende en mail ind til os på: Info@myglamclub.dk – bare mærk mailen med “MGCbook” og dit navn.

Jeg glæder mig til at høre fra dig! KH Mette

Du kan se de første #MGCbooks herunder

#MGCbook: Mette Regitze Rahbek

#MGCbook: Trine Engelund

MGCbook

MGCbook

DEL
Forrige indlægFå sommerklare fødder: De 3 BEDSTE råd og produkter
Næste indlægMGCbook #3: Amanda W. Kongstad
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR