I vores serie med #MGCbook, kan du læse interviews med helt almindelige kvinder, som deler ud af sine erfaringer med beauty og beautyprodukter – makeup, hudprodukter og hårprodukter. Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCbook, så skriv ind til os på: Info@myglamclub.dk. I dette interview kommer du til at læse om Thea Koldkjaer, som elsker beauty og hele tiden holder sig opdateret for en skønne dag at ende som en sand SKØNDHEDSGURU. 

Følg denne #MGCbook-influencer på de sociale medier

INSTA: @theakoldkjaerbeauty

#MGCbook: Thea Koldkjaer

Hvem er du – fortæl kort om dig selv, og hvad du laver til hverdag

Mit navn det er Thea Koldkjaer, og jeg er 16 år gammel. Lige pt går jeg i 9. klasse på efterskole (derfor min profil er lidt stille, og der ikke bliver postet så meget). Til august starter jeg på en HF. Jeg drømmer om at kunne komme til at leve af makeup, altså være beautyguru, og en dag lave mit egent makeupmærke (MGC-Redaktionen: Hvem drømmer ikke om det? Way to go, Thea!) 🙆🏼👊🏼💄

Læs også: Vores tips til en god hverdagsmakeup

Hvad er dit forhold til beauty og makeup?

Mit forhold til makeup er ret godt. Det er noget, jeg har arbejde med i mange år, og da jeg var lille, gik jeg i min mors makeup og legede med det. Så det har altid været en interesse for mig. Og jeg er den type, der leger med makeuppen og prøver at skabe noget nyt.

Hvad er dine yndlingsprodukter?

Makeup

Mit yndlingsmakeupprodukt er min Brow Dou fra MAC i farven Blonde. Den er så nem at påfører på sine bryn. Den sidder hele dagen, og den er let at fjerne igen.

Hudprodukter

Mit yndlings hudprodukt er Cleansing Form fra Beauté Pacifique. Den fjerner alt det fedt og beskidte snavs, der sidder på huden. Den fjerner dermed overflødigt fedtstof og renser effektivt uden at udtørre og irritere huden.

Hvilket produkt vil du UDEN TVIVL anbefale til din bedste veninde

Det produkt, som jeg vil anbefale, er The Balm Mary Lou-manizer. Den er SÅ lækker og har en virkelig flot glød og skinner så pænt.

Her til slut – har du et ultimativt beautytip, som du gerne vil give videre?

Det tip, jeg vil give videre, er, når du skal lægge eyeliner, så lad vær med at strække din hud ud – altså trække dit øjenlåg ud. Det gør, at man får flere rynker og man kan nemt få et dårligt resultat. Det er meget bedre, hvis du følger øjenkanten (lige der ved dine øjenvipper), så kommer det til at se mere naturligt ud, og du får dermed et meget bedre resultat.

Thea Koldkjaer

DEL
Forrige indlægEr serum til øjenvipper farligt?
Næste indlægMGCbook #12: Linda May Duly
Hej kære læser på MyglamClub. Vi er Redaktionen og elsker beauty og beauty som VIRKER. Har du selv forslag til produkter, som du ikke kan leve uden, så tøv ikke med at skrive til os. Vi glæder os til at høre fra dig om et muligt samarbejde, eller blot hvis du skulle have nogle spørgsmål. Du er altid velkommen til at kommentere under vores indlæg herinde. Du kan fange os på vores mail: Info@myglamclub.dk.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR