I vores serie #MGCmakeup får du et helt unikt indblik i forskellige kvinders egen personlige makeup samling. Vi giver dig her helt almindelige kvinders must haves og yndlings makeupprodukter, men vi inviterer dig også ind på første række hos kvinder, som VIRKELIG elsker makeup! Det er os på redaktionen, Trine & Mette, som finder inspirerende kvinder i vores egen omgangskreds eller via Facebook, blogs og Instagram. Vil du gerne selv features i vores #MGCmakeup, så brug vores hashtag, og så skal vi nok finde frem til dig. Du kan også altid skrive ind til os på: Info@missgreyclub.dk 

#MGCmakeup: Trine Engelund 💕

Hvem er du og hvad er dit forhold til makeup? 💄

Hvis du ikke allerede har læst min #MGCbook, så kan du læse den her og få meget mere af vide om hvad beauty er for mig! Men makeup holder en helt særlig plads i mit hjerte. Det er mit kreative frirum, og her jeg for lov til at pynte mig lidt til specielle begivenheder. Men selvom at jeg virkelig værdsætter makeup, og alt det kan gøre for dit ansigt – så er jeg også stor fortaler for at makeup ikke er en nødvendighed. Du behøver absolut ikke at gå med makeup hver dag, og det gør jeg heller ikke selv. Der kan også være en befrielse i ikke at behøve og tage makeup på. I en travl hverdag, så tager jeg faktisk sjældent makeup på. Langt de fleste jeg møder bliver forbavsede over det. Måske netop fordi at når jeg så endeligt er ude på en speciel aften, så giver jeg den fuld gas.

Vi skal give den gas med makeuppen!

Men jeg synes heller ikke vi skal være bange for at give den gas med makeup. Makeup er simpelthen bare en måde at udtrykke dig på. Nogle gør det igennem tøjet. Andre gør det igennem håret eller igennem tatoveringer. Vi har alle vores måder at udtrykke os på, og makeup er simpelthen bare min favorit.

Jeg har bestemt ikke altid været god til at lægge makeup. Og min interesse indenfor det er først kommet de seneste par år. Helt op til omkring de 18-19 år gik jeg ikke med ret meget. Det blev højst lidt eyeliner her og der. Men efterhånden fik jeg øjnene op for youtube, og fik virkelig lært mig nogle gode teknikker. Jeg øver mig stadig den dag idag, men jeg elsker at få lov til at fordybe mig og prøve nye ting af.

Mit makeupbord: Feminint og simpelt!

Det er først for nyligt at jeg virkelig er begyndt at gå op i mit makeup bord. Jeg har heller ikke den største samling af makeup, men jeg har få ting som jeg holder meget af. Selvom jeg ikke selv synes jeg har super meget, så oplever jeg alligevel at være den i venindeflokken der har mest. Jeg har fokuseret en del på at hold et feminint og meget simpelt look, da jeg synes det afspejler ret meget, hvordan jeg selv er. Jeg synes sagtens at vi kan være feminine, men uden at det bliver hverken prinsesse eller barbie looket.

Mit makeup bord består af et spejl jeg lægger makeuppen i. Derudover har jeg to små glaskrukker til hårelastikker og vatpinde. Så har jeg yderst til venstre en makeup holder, som indeholder al min hverdagsmakeup. Eller i hvert fald det makeup jeg oftest bruger. Jeg har også tre holdere til mine makeup børster. Og så har jeg selvfølgelig masser af blomster! Yderst til højre har jeg derudover en masse skuffer, som indeholder resten af min makeup. Det er eksempelvis mine øjenmakeup paletter, eller andre ting jeg ikke bruger så ofte.

Få ting, som jeg elsker!

Jeg har også et par læbestifter, men faktisk ikke særlig mange. Jeg er ret kræsen når det kommer til dem! De skal være pigmenterede, holde længe og absolut ikke tørre mine læber ud. Og så går jeg heller ikke med det særligt meget. Men jeg elsker en flot læbestift til at pifte hele looket op, eller bare være looket i sig selv!

Jeg er super glad for mit makeupbord, men jeg er langt fra færdig med at være kreativ og udvikle det. Og så skal der selvfølgelig meget mere makeup til! Men makeup er efterhånden virkelig dyrt, især hvis du skal op og have fat i nogle af kvalitetsmærkerne. Så her må kvalitet vinde over kvantitet. Men mon ikke jeg stille og roligt efterhånden får skrabet mere og mere til 💋💄

Min makeup stil 💕

Min makeup stil er ret præget af stilen på mit makeup bord også. Det er feminint, rimeligt lyserødt og ret simpelt. Men jeg eksperimentere mere og mere med de dybere og vildere farver, så det skal der nok komme meget mere af. Men generelt elsker jeg øjenskygge i de rosa og gyldne farver, med en lettere lyserøde læbestift – og en fin blush. Jeg er efterhånden kommet mere og mere ind i highlighter, og er blevet ret fan af hvordan det samler hele udseendet.

Den nyeste blush og highlighter palette jeg anvender er denne, som indeholder to highlighters, en blush og en bronzer. Det er egentligt udelukkende den lyse highlighter og blushen jeg bruger, da det andet er en smule for mørkt til mig. Men de er super pigmenterede og giver et intenst og glamourøst look!

Hverdagsmakeuppen 

Til hverdag så bruger jeg få produkter, men det er dog også nogen jeg uforbeholdent elsker! Til mine øjenbryn bruger jeg Ka-Brow fra benefit, som på under 1 minut giver mig fantastiske flotte øjenbryn. Produktet er ufatteligt nemt at anvende og er silkeblødt og nemt at påføre! Jeg bruger også en almindelig concealer og min mac pudder ovenpå til at sætte det hele. Derudover så bruger jeg også BAD gal BANG mascara fra Benefit. Den er ret ny til samlingen, og før i tiden brugte jeg min BETTER THAN SEX mascara – som jeg stadig elsker! Men engang imellem skal der skiftes lidt ud. Egentligt bruger jeg ikke så meget andet end det i hverdagen!

Del din #MGCmakeup!

Det var alt for denne gang. Jeg håber du nød til at få lov til at kigge lidt ind i denne makeup samling, og makeup rutiner – og måske blev lidt inspireret. Som medejer og med al min motivation indenfor skønhed, beauty og makeup universet, så er jeg dermed også en af bloggerne/ambassadørerne på MissgreyClub. Derfor kommer du til at læse en masse mere om mine beautyrutiner, yndlingsprodukter og mine bedste tips og tricks til et lækkert makeup look, lige her på MGC. Jeg glæder mig til at få skrevet en masse lækkert indhold til jer! Hvis du selv har en interesse indenfor alt dette, overvejer at begynde at blogge eller bare gerne vil give et interview – så send mig en mail på trine@memamedia.dk, eller skriv en kommentar nedenunder. Det var alt for denne #MGCmakeup!

//Trine

Forrige indlægMGCbook #3: Amanda W. Kongstad
Næste indlægMGCbook #4: Rika Edelgren
Mit navn er Trine og personligt elsker jeg at udtrykke mig igennem min makeup, min tøjstil og alt hvad der ellers hører til. Derudover så betyder personlig velvære utroligt meget for mig. I mine anmeldelser vil du opleve, at jeg er hudløs ærlig, og at kun de bedste produkter er gode nok.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

1 KOMMENTAR

EFTERLAD EN KOMMENTAR