Kære læser!

I dag skal det handle lidt om farver. Masser og masser af farver. Jeg har nemlig, købt og prøvet Morphe 39A palette. Det her er faktisk anden gang, jeg prøver at skrive dette indlæg. Første gang Morphe udkom med denne palette, var nemlig for et par måneder siden. Jeg købte den, og var parat til at anmelde den. Og så gik det op for mig, at den var limited edition. Ikke så super smart. MEN det har så givet mig muligheden for, at bruge den i et par måneder. Paletten er nu blevet en del af deres permanente kollektion. Derfor tænkte jeg, at det endelig var tid til en anmeldelse. Læs med videre, hvis du vil vide, hvad jeg mener om Morphe 39A Palette.

Morphe 39A Palette

Det her er ikke min første Morphe palette, og det er helt sikkert ikke min sidste. Jeg har 5 andre øjenskygge paletter og 2 paletter til ansigtet. Der er bare noget ved Morphe Paletter der tiltrækker mig. De er billige, de er pigmenterede, og så har de bare en evne til at have helt fantastisk flotte farver!

Læs også: Morphe x Jaclyn Hill Palette

Min oplevelse med Morphe 39A Palette!

Morphe 39A Palette, er opdelt i et farveskema. Du har de mere neutrale brune farver, du har de lilla farver, du har de blå, og du har de grønne farver. Paletten er sat sådan sammen, er der er 8 øjenskygger i sammenhængende farver. I midten har de 7 store øjenskygger. De er lavet, så de kan bruges med alle øjenskygger i de 4 farver. Det er derfor nemt at finde en ‘base’ til de mere vilde farver.

I midten af paletten finder du ‘base’ farverne. Det er disse farver, du uden problemer kan bruge sammen med alle de andre farver. Du kan selvfølgelig også bruge dem alene, og skabe et flot look kun med dem. Alle farverne er matte. Farverne fra venstre til højre er: Bare, Canvas, Sunder, Define me, Evolve, Transitional og Sculpt.

Morphe 39A Palette

Brun

I øverste venstre har du dine brune nuancer. Der er 6 matte farver og 2 glitter. Farverne venstre til højre er: Bronze Chrome, Stroke, Expression, Artistic, Frame, Mass, Cut Crease og Deep Hue.

Morphe 39A Palette

Med dette farveskema har jeg skabt dette look:

Morphe 39A Palette

Jeg har brugt farverne: Deep Hue, Cut Crease, Frame og Artistic

Lilla/rød

I øverste højre hjørne har du de lilla/røde øjenskygger. Der er 5 matte og 3 glitter. Farverne venstre til højre er: Spark, Create, Passion, Forever, Vibrant, Snatched, Vivid og Trendy.

Morphe 39A Palette

Med dette farveskema har jeg skabt dette look:

Morphe 39A Palette

Jeg har brugt farverne: Bare, Canvas, Create, Passion, Forever og Spark.

Med de har farver skal du dog passe lidt på inden du bruger dem. De kan nemlig godt efterlade et pink skær på dine øjenlåg. Men brug lidt concealer eller foundation, inden du bruger dem. På mig, kan jeg ikke undgå det pinke skær, med med enten concealer eller foundation, er skæret mindre, og det er forsvundet dagen efter.

Blå

I nederste venstre hjørne har du de blå øjenskygger. Der er 2 matte, og 6 glitter. Farverne fra venstre til højre er: Image, Indigo, Dare Me, Chromatic, Tailor, Colour, Cobalt Blu og Slice.

Morphe 39A Palette

Med dette farveskema har jeg skabt dette look:

Morphe 39A Palette

Jeg har brugt farverne: Bare, Sunder, Cut Crease, Slice, Image, Tailor og Indigo.

Ligesom med bær-farverne, kan de blå godt efterlade en lille ‘tint’. Men brug bare lidt concealer eller foundation nedenunder, og du er good to go.

Grøn

I nederste højre hjørne har du de grønne øjenskygger. Der er 4 matte, 1 mat med glitter, og 3 glitter. Farverne fra venstre til højre er: Fickle, Inspire, Pine, So Glam, Cat Eye, Exposed, Granite og Muse.

Morphe 39A Palette

Med dette farveskema har jeg skabt dette look:

Morphe 39A Palette

Jeg har brugt farverne: Fickle, Pine, Cat Eye, So Glam, Granite og Inspire.

Læs også: MGCBook #6: Anna Eriksen

Pris

Paletten kommer med 39 øjenskygger til en lille pris på £34 (ca. 283 kr.). 283kr. er selvfølgelig ikke små penge, men hvis du regner lidt på det, betyder dét, at hver øjenskygge koster under 8kr! Til det siger jeg: ‘JAHUUU’. Når du så får fingrene i paletten, vil du næsten ærgrer dig over, ikke at have købt den noget før.

Indpakning

Udover at prisen på denne fantastiske palette er suveræn, så er jeg også helt vild med selve palettens look. For det første er den lavet af pap frem for plastik. Morphe har for nyligt lavet alt deres indpakning om til et mere dyrt og chikt udseende. Alle deres produkter ser nu dyrere og bedre ud. Ja, det kan indpakning gøre i mine øjne. For det andet så elsker jeg, at det er magneter der lukker paletten. Jeg ved ikke hvorfor, men det er meget mere tilfredsstillende at åbne og lukke magneter, end med en mere fysisk lukning, you know. For min skyld måtte de gerne have printet navnene på selve paletten, og ikke lagt en plastikside med. Det ville have været perfekt. Men jeg kan ikke få alt i verden, og jeg overlever jo nok alligevel.

Pigmentering og kvalitet

Alle farverne er så, så, så lækre at arbejde med. De er super pigmenterede, og samtidig er de nemme at blende ud. Du kan få et meget intenst look, men du kan også børste lidt af farven af på din børste, og ende med et mindre intenst look. Men du skal slet ikke arbejde for at få farverne til at sige BANG! Den sidder lige i skabet første gang. Jeg vil dog sige at, Morphe 39A palette, ikke er designet til et neutralt look. Det kan sikkert ses. Jeg vil helt klart anbefale den her palette. Specielt til dig, der godt kan lide at lege med farver, men ikke har råd til en Huda Beauty Palette, eller Natasha Denona palette.

Der er også en god variation af glimmer og matte farver. Det er faktisk kun det blå farveskema, der kun har en blå mat farve. Jeg kunne godt have tænkt mig, at den havde en lysere mat blå, men jeg er så vild med de andre blå øjenskygger, at det ikke går mig så meget på. Hos alle de andre farveskeamer, er der både glimmer og matte, så der er masser af frihed, til at skabe lge det look du vil.

Jeg anbefaler Morphe 39A Palette til alle, og jeg vil blive ved med det, indtil den udgår fra sortiment.

Hvad synes du om denne palette?

Tak for denne gang.

Anna.

Forrige indlægVIDEO: Perfekt og nem hverdagsmakeup
Næste indlægSpis dig til smukkere hud
Mit navn er Anna, og jeg er en 20-årig pige, med en en stærk make-up passion. Til daglig arbejder jeg med børn, hvilket er en stor glæde. På længere sigt, er det en drøm at tage en uddannelse inden for Make-up, hår og hudpleje. Siden jeg var en lille pige, har make-up atid interesseret mig, og jeg har brugt endeløse timer på, at lægge min egen make-up. Da jeg som 11-årig, fik min første røde læbestift, var der ingen vej tilbage. Udover make-up er hudpleje også en vigtig ting for mig og jeg går derfor aldrig efter mindre end det bedste. Huden er altid det bedste sted at starte, hvis man vil have en god make-up. Mine anmeldelser kan du altid forvente er ærlige og fra egne erfaringer.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR