Selfie Ring Light Anmeldelse – Skyd skarpe billeder og videoer

0
Selfie ring light

Selfie Ring Light Anmeldelse – Lys betyder ALT for gode billeder

Velkommen til en vaskeægte guide hos Myglamclub endnu engang. Denne gang skal det handle om vores Selfie Ring Light Anmeldelse, som tager dig igennem nogle forskellige modeller, når du skal vælge Selfie Ring.

Et Selfie Ring Light er ganske enkelt en gadget, der er blevet superpopulær de sidste par år i takt med influenser og SoMe-bølgen. Hvis du skal skyde lækre billeder eller videoer, kræver et skarpt resultat nemlig det rette lys. Farverne vil også blive mere intense, billedet/videoen mere levende og resultatet mere like-able. Et Selfie Ring Light er en LED-lampe i en cirkel form, der giver et stabilt lys, der sikrer dig et perfekt resultat. Ring Lights kommer i mange forskellige versioner, og det er ikke helt ligegyldigt, hvilken type du vælger. Lær mere her👇

Vi vil i dette indlæg præsentere dig for to forskellige typer Ring Lights:

 1. En aftagelig to-go Selfie Ring Light (se den her) til din smartphone.
 2. Et Pro Ring Light (se den her) på stativ til din smartphone.

Selfie Ring Light mobil

Den mest populære ringkampe, er den simple ring med klips, der blot sættes direkte fast på din smartphone, også kendt som et Selfie Ring Light. Denne type ringlampe er nemlig både perfekt til billedeentutiaster og influencers/bloggere, der er på udkig efter en nem og transportabel løsning, der samtidig giver både billeder og videoer et smukt finish. Du kan både bruge dit Selfie Ring Light i hjemmet og tage den med dig på farten, så du kan skyde smukke billeder og videoer i alle omgivelser. Denne type ringlampe til mobilen er desuden super-nem at bruge og fylder intet i skuffen eller tasken.

Gilian Jones Ring Light Mobil Selfie Ring: 99,00 kr. hos nicehair.

Du finder en selfie ringlampe på nicehair.dk, som passer til alle smartphones og som kun koster 99 kr. Det bliver leveret til dig inden for 1-2 dage, og du kan opnå fri fragt ved køb samlet over 399 kr. Mon ikke, at du hurtigt forelsker dig i selfielyset. For med denne type Ring Light, kan du tage gode og skarpe billeder samt videoer med mobilen, ligemeget hvor du befinder dig. Denne type selfie lys er til dig, der er på udkig efter en nem løsning, der kan sættes direkte på din mobil, og som kan bruges på farten!

Sådan bruger du et Selfie Ring Light:
 1. Sæt ringlyset fast øverst på din mobil.
 2. Justere lysstyrken på ringlampen.
 3. Peg lyset hen mod dig og skyd dit billede/video.📷

Ring Light Mobil Selfie

Pro Ring Light – Gillian Jones 

Hvis du er på udkig efter en mere professionel løsning, bør du i stedet kaste et blik på et Pro Ring Light stativ. Denne type ringlampe er til dig, der har brug for en mere permanent løsning, hvis du f.eks. optager videoer eller tage billeder det samme sted i hjemmet eller i et studie. Denne type er lidt mere omfattende og lidt mindre handy, men er tilgengæld supersmart, da du blot klikker din telefon fast i et stativ og voila, så kan du tage skarpe billeder eller videoer uden rystelser. Med et Pro Ring Light sikrer du dig, at dine billeder/videoer altid får et professionelt resultat.

Gilian Jones Ring Light Stand Pro: 749 kr. hos nicehair.dk (indimellem på tilbud til 599 kr.)

Du kan købe Gilian Jones Ring Light (Pro) for blot 749 kr. Det profesionelle ringlys er fastsluttet på et regulerbart stativ, som du kan justere i højden som det passer dig. Stativet har en holder til din mobiltelefon, der passer alle typer smartphones. Modellen her kommer med en fjernbetjening, som gør, at du på afstand kan skrue op og ned for lyset. Derudover en Bluetooth fjernbetjening, som faktisk gør, at du kan skyde billeder på afstand også. Det er super nemt at betjene og giver flotte resultater. Når du er færdig med at bruge dit Pro Ring Light, kan du folde det sammen, så det ikke fylder særlig meget. Denne ringlampe er til dig, der ønsker et professionelt setup!

Sådan bruger du et Pro Ring Light:
 1. Fold stativet ud og placer den i den ønskede højde.
 2. Sæt ringlysten til via USB.
 3. Sæt din telefon i holderen på stativet.
 4. Justere lysstyrken på ringlampen (evt. med fjernbetjeneren)
 5. Peg lyset hen mod dig og skyd dit billede/video (brug Bluetooth fjernbetjeneren).

Pro Ring Light

Vi håber du kunne lide denne korte men nemme guide til et bedre selfielys. Her er to modeller til to forskellige behov og i forskellige prisklasser. Personligt kunne vi godt nøjes med den model til mobilen – men man skal jo ikke gå ned på udstyr. Så hvad tænker du?

Australian Bodycare Anmeldelse

3
Australian Bodycare

Australian Bodycare: Min personlige oplevelse

Her hos MyGlamClub tester og anmelder vi forskellige beautybrands. Dog har vi særligt fokus på hudplejeprodukter. Jeg (Mette) blev derfor ellevild, da Direktøren for Salg & Marketing hos Australian Bodycare, hurtigt hoppede med på min idé om, at jeg skulle teste deres produkter.

Lad mig starte med at slå fast; vi har at gøre med en virksomhed, som på Trustpilot har en score på 4,9 med 4.500 anmeldelser. Mine forventninger var altså fra start TÅRNHØJE, tør jeg godt sige.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg skal her også her skrive, at dette er et reklameindlæg. MEN jeg har ikke fået penge for dette. Dog har jeg fået lov at prøve produkterne gratis af Australian Bodycare. Jeg vil dog være helt ærlig i denne anmeldelse, som vi altid er herinde på siden. Nu havde jeg bare hørt så meget om mærket. Derfor er det min tur til at prøve.

Australian bodycare tea tree oil: Hvorfor virker olien?

Australian BodycareInden jeg går i gang med min anmeldelse, så vil jeg lige slå et slag for, hvad det er, som gør Australian Bodycare så godt. Der er nemlig en enkelt ting, som får Australian Bodycare til at skille sig ud fra konkurrenterne. Ligesom der hos Rudolph Care er acai proppet i de mange cremer, så har du også i dette brand en form for superkraft. Nemlig en olie, som er super effektiv.

Produkterne fra Australian Bodycare er bygget op omkring den australske Tea Tree Oil, som i århundreder (helt tilbage fra De australske Aboriginals tid) har været kendt som en superkraft i naturen. Kort fortalt, så har man i mange, mange år vidst, at denne olie har bakteriehæmmende egenskaber og særligt virkningsfuld på hudlidelser.

Fordi så mange oplever gode resultater med Australian Bodycare, er, at dette virkelig er nogle produkter, som går ind og gør en forskel for din hud. Her er serierne baseret på den høje kvalitet af den 100% naturlige og aktive ingrediens, Tea Tree Oil.

Har du problemhud? Bumser? Tør og irriteret hud? Svampeinfektioner? Klør du i dine sår? Insektstik? For at skære det ud i pap: Her har du en ingrediens, som med sine svampe og bakteriedræbende egenskaber, kan gå ind og hjælpe huden med at genoprette sin naturlige bakterieflora og overflade igen.

10 gode grunde: Derfor er Tea Tree Oil effektivt

*Opsummeret fra det amerikanske medie Healthline

 1. God til hånddesinfektion
 2. God mod insekter
 3. Kan bruges som naturlig deodorant
 4. God mod mindre rifter og hudafskrabninger
 5. Booster sårheling
 6. Hjælper mod acne
 7. Hjælper mod neglesvamp
 8. Hjælper mod inflammation
 9. God mod skæl
 10. Afhjælper psoriasis og hård hud på fødder

Test af hudplejeserie: Den ultimative Australian Bodycare Ansigtspakke – 5 produkter mod bumser, uren hud og hudorme

Den første ting, som jeg vil skrive om her, er den ultimative ansigtspakke.

Hvorfor var dette relevant for mig?

Grunden til at jeg tog fat i Australian Bodycare, var, at jeg kort forinden havde gennemgået en stressende periode med flytning, jobskifte og usikkerheder på den front. Derfor sov jeg dårligt om natten, fik spist for meget sukker, og når jeg er stresset, kan jeg også komme til at klø mig for meget i min hud. Det er virkelig en dårlig vane, som jeg er ved at skaffe mig af med. Kender du også til dette? Jeg læste et sted på nettet om, at når man piller sig i huden, så skal det ses som en form for aflastning, hvis man nu er presset.

Så gør du også dette (og det giver nemlig dårlig hud) så skal du måske kigge lidt indad. Få ro på igen og ret op på din hverdagssituation. Med andre ord: Ret op og STOP med at pille dig i ansigtet, hvis dette er tilfældet mod din dårlige hud.

Anyways. Jeg havde i denne periode virkelig brug for at prøve noget nyt til min hud. Trine fra Redaktionen har tidligere testet Danish Skin Care som også bare VIRKER. Men Danish Skin Care er altså i den lidt dyrere ende. Derfor tænkte jeg, at jeg måtte finde et lidt billigere alternativ. Ergo: Australian Bodycare.

Australian Bodycare

SE MERE HER

GUIDE HERUNDER TIL BRUG AF AUSTRALIAN BODYCARE ANSIGTSPAKKE. DU SKAL GØRE DETTE MORGEN & AFTEN. HUSK AT FJERNE MAKEUP FØRST.💦 (VI HAR LÅNT EN VIDEO HERUNDER, SOM VISER RESULTATERNE).

Australian Bodycare Face Wash

Step 1: Vask ansigtet

Hver morgen og aften bruger du Australian Bodycare Face Wash til ansigtet. Allerførst skal du sørge for at vaske dine hænder godt, så du ikke får bakterier på hænderne under processen. En god ting er at have en masse vaskeklude liggende på din toilethylde. Du kan egentligt bare købe en masse hos Jysk og så mærket Øko-Tex. Hvis ikke du gider dette, og at vaske dem jævnligt, så virker almindelige vatrondeller også helt fint.

Jeg tager egentligt bare Face Wash på håndfladerne, og med lunkent vand, så skummer jeg det lige lidt op. Det skummer slet ikke, men den gennemsigtige masse skal gerne lige blive hvid. Så smører du det i cirkler godt rundt i ansigtet. Slut af med at tørre det af med dine vaskeklude eller vatrondeller.

Australian Face Wash går ind og fjerner overskydende fedt fra hudens porer. Den er meget mild og har en ret klinisk duft. Den skal man lige vænne sig til efter min mening.😊

Australian Bodycare Skintonic

Step 2: Brug Face Tonic til at rense effektivt

Lige efter, at du har anvendt din Face Wash, så tager du en vatrondel (her virker vaskeklud ikke) og påfører Tonic. Så renser du ansigtet endeligt. HUSK: Du skal køre bevægelserne OP mod panden. Hvis du altid kører i bevægelser ned, så får du ikke strammet huden op. Du gør denne øvelse hver eneste dag, og derfor, betyder det rent faktisk noget på den lange bane.

Australian Skin Tonic renser huden meget effektivt og går helt ned i porerne, så du får det sidste snavs med.

Australian Bodycare Face Cream

Step 3: Brug den beskyttende creme

Nu har du brugt din Face Wash og din Face Tonic og så skal du slutte af med den fede creme: Australian Bodycare Face Cream. Jeg blev personligt meget overrasket over, hvor fed denne creme er. Det betyder heldigvis ikke, at den går din og fedter din hud til. Men det betyder såmænd bare, at du skal bruge mindre af den hver gang. Det forklarer også hvorfor, at denne tube er noget mindre end både Face Wash og Face Tonic.

Du skal bruge det der svarer til en fingerspids creme. Det dækker faktisk hele ansigtet. Smør det rundt i dejlige, bløde bevægelser. Du kan altid kombinere påførelsen af ansigtscreme med en lille opstrammende ansigtsmassage.

Australian Face Creme vedligeholder hudens naturlige balance og giver en fantastisk antibaktreriel overflade.

Australian Bodycare

SE MERE HER

Australian Bodycare Spot Stick (MEGA GOD)

Brug Spot Stick mod bumser

Med i ansigtspakken, der får du også et par andre produkter med, som ikke nødvendigvis indgår i din daglige pleje. Det der indgår i din daglige rutine er jo: Face Wash, Face Tonic & Face Cream.

Men Australian Bodycare Spot Stick er lavet til, når du har en bums på vej eller skal bekæmpe bumser, rifter og/eller andre urenheder. Jeg kan godt finde på at bruge den, hvis jeg kan mærke en bums på vej, men for mit vedkommende, skulle den bruges til at FJERNE et par bumser og små sår.

Denne brugte jeg faktisk i en periode morgen og aften – og så hvis jeg tilfældigvis var ude på toilettet ved lejlighed. Så i starten tror jeg, at jeg brugte den 4 gange om dagen indtil mine spots var væk. Det svier lidt ved påførelse (især hvis du har presset/pillet ved bumser og lignende); men det giver mig også en fornemmelse af, at det må virke.

Og virke det gør den 100%. Den tog alle mine små urenheder og bumser. Derudover så kæmper jeg stadig med en lidt større urenhed, som egentligt så småt er på vej væk. Men det tror jeg ikke kun skyldtes Spot Stick men snarere hele sættet, som jeg bruger morgen og aften.

Du kan nemt lige have din Spot Stick med i tasken eller på tur.

Australian Bodycare Face Mask

Brug Face Mask 1-2 gange om ugen

Så kommer vi til det sidste produkt i den samlede pakke; nemlig Face masken. Den er totalt genial. Og den virker. MEN den gør også en anelse ondt at påføre og svier lidt ved brug.

Selve Masken har lidt korn i, og derfor, kan du med fordel masere den rundt i ansigtet, så den også eksfolierer ansigtet. Her kan du bruge et par skrubbehandsker, men ellers bruger jeg bare mine hænder, som er vasket godt inden. Denne Face Mask er ret virkningsfuld, så sørg for at massere blidt. Masken går ind og fjerner de døde hudceller, og det er også derfor, at du kun må bruge den maks 1-2 gange om ugen.

Australian Bodycare Face Mask indeholder sandeltræ-nøddeskaller, og det er dem, der nænsomt fjerner døde hudceller og stimulerer huden til at gå ind og lave naturlig fornyelse igen.

Australian Bodycare

SE MERE HER

Mere information om ansigtspakken

Hvordan lugter Australian Bodycare?

Jeg kan egentligt ikke sige meget negativt om dette mærke. Dog er der en lidt sjov duft i produkterne. For mig at se, så er det noget du kan vænne dig til. Det er ikke roser og syntetisk i duften. Omvendt dufter det som noget, der ville blive brugt på et professionelt spa. Jeg tror, at det er olien, som har den kliniske duft. Bare rolig, du vænner dig til den, og jeg føler næsten, at jeg går på hjemmespa, når jeg tager dem i brug morgen og aften.

Se mere på deres hjemmeside her.

Hvor mange ml. er der i flaskerne? 

Der er stort set 100 ml. i dem alle (og det gør, at det virkelig holder i lang tid). Der er dog lidt mindre indhold i cremen. Men det skyldtes også, at den holder i lang tid på grund af konsistensen.

 • Face Mask: 100 ml.
 • Face Wash: 100 ml.
 • Face Tonic: 150 ml.
 • Face Cream: 50 ml.
 • Spot Stick: 9 ml.

Australian bodycare tilbud?

Jeg har desværre ikke set sættet på tilbud endnu på ander webshops. Udvalgte influencers kører indimellem med nogle kampagner. Men det kan være svært at holde styr på. Et godt tip er at ønsker du at få rabat på dit første sæt fra Australian Bodycare, så skal du faktisk bare skrive dig op til deres nyhedsbrev.

Det giver 20% rabat på første bestilling, hvis du gør dette. 

Når du har modtaget mailen med din kode, kan du egentligt bare gå direkte ind på webshoppen igen og foretage dit køb af den virkningsfulde pakke med alle 5 hudplejeprodukter. Prisen er i forvejen fair: 499,00 DKK.

Australian bodycare rabatkode?

Som allerede nævnt, så kan du få en rabatkode med 20% på dit første køb ved at gå til deres nyhedsbrev.

Husk dog på, at når du har lavet første bestilling, så har du brugt din rabatkode allerede. Dog vil jeg sige, at til prisen, så er det ikke noget, som ruinerer budgettet til hverdagsplejeprodukter. Jeg har nu brugt mit sæt i 3 uger, og der er MASSER tilbage. F.eks. hjælper det, at du ikke bruger særlig meget creme, fordi den er så fed i konsistensen (uden at fedte) og så er de andre tuber ret store med op til 100 ml.

Jeg vil tro, at du skal købe et nyt sæt med 2-3 måneders mellemrum. Sættet er ret vanedannende, fordi det virker. Og grunden til, at vi har skrevet om det her på siden, er af den grund. Vi anbefaler KUN produkter, som gør en forskel i hverdagen. Der er nemlig så mange produkter derude, at det bliver forvirrende ellers. God shoppinglyst fra os.

Australian Bodycare Trustpilot

Som allerede nævnt: 

Australian Bodycare har på Trustpilot en score på 4,9 med 4.500 anmeldelser.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Udtalelser lånt fra Trustpilot:

“Fuldt ud tilfredshed ⭐⭐⭐⭐⭐ Overskuelig shop, rigtig gode priser, hurtig levering og SÅ lækre produkter der meget hurtigt hjalp mig og min hud 😍❤️ ja og så var der en lille gave med, det elsker jeg bare 😉🌿🙏”

“Total god oplevelse. Hurtig levering og dejligt med prøver og lille gave med i kassen.”

“Jeg har købt forskellige produkter fra Australien Bodycare og er ikke bare tilfreds men også imponeret over effekten. For en gangs skyld er der tale om produkter der lever op til det de lover og prisen er endda ikke høj. Jeg er fan og vil udvide med flere produkter fra ABC.”

Australian Bodycare

FIND PAKKEN HER

Det var alt fra os i denne omgang. PS. Fik jeg nævnt, at når du bestiller hos dem, så får du et par små prøver & gaver med på andre ting fra deres webshop?

Danish Skin Care Anmeldelse

5
Danish Skin Care

Danish Skin Care anmeldelse (opdateret 2021)

Hej kære læser.

Trine her. Og her kommer min absolut gennemførte Danish Skin Care anmeldelse.

Uren hud er noget, som utroligt mange mennesker lider under. Ja, vi skal elske os selv som vi er. Men det er bare lidt ekstra lækkert at have en hud, der ikke driller og som er flot, lækker og smidig. At have uren hud kan virkelig give dig dårlig selvtillid.

Jeg kender det selv alt for godt. Det der med ikke at gå uden for døren, fordi bumsen på næsen bare ikke vil forsvinde. Men frygt ej! Jeg vil gerne dele MIN hemmelighed med dig. Hudløst ærligt vil jeg fortælle om, hvordan jeg (næsten) blev bumsefri.

Danish Skin Care anmeldelse

Dette er virkelig et brand, som er dedikeret til at give dig bedre, lækrere, smukkere og problemfri hud. Brandet er stormet frem i hudplejebranchen, og bliver rost på alle tænkelige medier. Hele Danmarks beauty-verden er blæst bagover af produkterne, og selv i udlandet er produktet stormet frem.

Du kan nok høre, at jeg uden tvivl er rimeligt imponeret over produktets anmeldelser.

Danish Skin Care er desuden et rimeligt dyrt mærke (som jeg kommer ind på senere), så derfor måtte jeg sikre mig at mine penge ikke ville være spildt. Derfor googlede jeg nettet tyndt efter anmeldelser, og jeg blev virkelig bekræftet i rygterne. Langt de fleste har haft succes med produkterne.

Hovedargumenterne fra firmaets side er:

 • Produkter uden parfume, som ikke bidrager til irritation af din hud
 • Økologiske og naturlige produkter
 • Effektiv behandling af bumser, som også forebygger fremtidige urenheder.
 • De holder selvtilliden og skønheden i tæt kontekst med en problemfri hud og…
 • Så lover de at levere et produkt som bare VIRKER

Du kan altså virkelig mærke selvtilliden i brandingen af dette produkt. Jeg kunne næsten ikke holde begejstringen nede, men jeg må indrømme, at jeg stadig forholdte mig en smule skeptisk. Det er jo næsten for godt til at være sandt, mirakelkuren mod uren hud?

Skal du prøve: KØB DANISH SKINCARE HER.

Produktet kan ikke gøre det alene

Udover, at Danish Skin Care er utroligt gode til at tale deres sag for deres produkter, synes jeg også de er gode til at fortælle at produkterne ikke kan klare sagen alene.

Hvis du signer op til deres nyhedsmails, får du adgang til en masse videoer og tekster fyldt med gode tips. De smider om sig med gode råd om kost, der hjælper, og meget andet du kan gøre for at få en pænere hud. UDOVER selvfølgelig at bruge deres produkter. Min Danish Skin Care anmeldelse er måske god. Men det er intet i forhold til, hvor gode de selv er til at forklare om produkternes effektivitet.

Deres hovedpointer er egentligt:

 • Drik rigeligt med vand. Gerne op til 2 liter om dagen
 • Spis fornuftigt og undgå for meget sukker og fedt
 • Sørg for at få al den søvn, du har brug for
 • Dyrk regelmæssig motion og tag regelmæssige bade

Og alt det er der jo som sådan ikke noget revolutionerende i. Jeg vil nok mere kalde det ren og skær fornuft. Men det er nu meget fint, at du får alt dette med. Danish Skin Care gør bare rigtig meget ud af ikke KUN at være deres produkter. De snakker meget om skønhed, sundhed og livsglæde – og det er super rart.

Der findes desuden adskillige artikler inde på Danish Skin care, hvor du kan læse om deres ingredienser, opstart og meget mere! Desuden har jeg oplevet en utrolig god kundeservice (der er gode anmeldelser af dem på Trustpilot). De vil altid hjælpe, og hvis du har spørgsmål til produkterne, svarer de altid hurtigt og grundigt!

KØB DANISH SKINCARE HER: PRODUKTERNE

Hvilke produkter findes der?

Nu hvor jeg har snakket en del om firmaet bag disse åbenbare geniale produkter, så er det tid til at kigge lidt på produkterne.

Danish Skin Care promoverer et fuldendt hudplejesæt, som findes i normal størrelse, men også i en mindre størrelse. Du kan også købe de forskellige produkter hver for sig, men det kan egentligt pengemæssigt godt betale sig at købe hele sættet på én gang. Det er vigtigt lige at være opmærksom på, at når du køber produkterne, kan du vælge normal til fedtet hud eller normal til tør hud.

Jeg vil nu tage dig igennem hver af produkterne og fortælle lidt om, hvad der gør produktet unikt. Det er i princippet meningen, at produkterne skal bruges sammen, for at have den bedste effekt – men de kan sagtens bruges hver for sig.

Clean Skin Face Wash

KØB DEN HER: Clean Skin Face Wash

Det første produkt, jeg vil snakke lidt om, er deres Clean Skin Face Wash, som er det første produkt i sættes du skal bruge. Det er en sæbe til ansigtet, som effektivt renser og fjerner al makeup. Faktisk er det ofte denne, jeg løber tør for først, netop fordi den er effektiv og bliver brugt ofte. Clean Skin Face Wash skal bruges som det første om aftenen og om morgenen.

Sæben dufter egentligt ikke rigtigt af noget, nok som følge af, at den ikke indeholder noget parfume. Men det sætter jeg nu egentligt rimelig meget pris på, når det er noget, der skal pleje min hud.

Produktet lover:

 • Udtørrer ikke huden
 • Fjerner effektivt makeup
 • Renser dybdegående
 • Efterlader huden fugtet
Sådan bruger du den

Massér langsomt sæben ind i huden med fingrene. Massér gerne ekstra godt i flere sekunder, hvis du har meget makeup på. Vask ansigtet med lunket vand, og dup det med et håndklæde. Nemmere bliver det ikke!

Produktet indeholder

Til effektivt at fjerne skidt, snavs, olie og hudfedt fra huden, bruges den hudvenlige og svanemærkegodkendte “Sodium Laureth Sulfate”, som forkortet hedder SLS – ikke at forveksle med den skadelige Sodium Lauryl Sulfate.

PRIS: 187,00 kr

Danish Skin Care

SE MERE

Perfect Skin Power Treat

KØB DEN HER: Perfect Skin Power Treat

Det næste trin i hudplejeserien er Perfect Skin Power Treat. Dette er en slags serum/toner, som du bruger efter du har vasket ansigtet. Denne serum er super frisk, og har faktisk en smule duft. Den er med til at tone din hud, og virkelig dybderense og arbejder med huden indefra. Det kan virkelig mærkes på huden, når den påføres. Du skal ikke være bange, hvis du oplever den svier lidt eller prikker i huden. Det er egentligt ganske normalt, og er ofte, hvis du har et lille sår eller andet. Det er virkelig dette produkt jeg føler der har ændret min hud!

Produktet lover:

 • Bekæmper effektivt hudproblemer
 • Udtørrer ikke huden
 • Tilstopper ikke hudens porrer
 • Lover problemfri, ensartet hud.
Sådan bruger du den

Egentligt bruger mange den ved at påføre den på en vatrondel og fordele den i ansigtet. Men jeg føler, at på denne måde, taber du en del produkt. Så jeg kan bedst lide at bruge mine fingre og plaske ansigtet ind i denne serum.

Produktet indeholder

Perfect Skin Power Treat er fyldt med både Salisylsyre (BHA), B3-vitamin (Niacinamide), Allantoin, Aloe Vera og Kamille

PRIS: 347,00 kr

Danish Skin Care

FIND DEN HER

Perfect Skin Moisturizer

KØB DEN HER: Perfect Skin Moisturizer

Det næste og sidste trin i hudplejeserien til om aftenen er Perfect Skin Moisturizer, som er en fugtgivende creme. Den sørger for at fugte din hud til hele natten, og går dybdegående ind og arbejder med din hud i samarbejde med alle de andre produkter. Cremen er meget neutral i duften. Jeg føler alligevel, der skal en del produkt til, hvis du har en smule tør hud – og det er ikke den mest fugtgivende creme der findes. Cremen er tyk og du kan virkelig mærke, du har taget den på. Men den virker!

Produktet lover:

 • Reparerer og plejer huden
 • God og effektiv natcreme
 • Fedter ikke huden
 • Styrker din hud til næste dag
Sådan bruger du den

Fordel cremen i hele ansigtet efter brug af Perfect Skin Power Treat. Mængden du skal bruge, svarer nok til lidt under en valnød. Det kommer selvfølgelig an på din hudtype. Massér cremen ind og lad dens magi virke over natten.

Produktet indeholder

Denne beroligende og effektivt behandlende natcreme er fyldt med B3-vitamin (Niacinamide), A-vitamin (Retinyl Palmitate), C-vitamin, E-vitamin, B5-vitamin, Hyaluronsyre, Aloe Vera, Agurk, Havtorn, Kamille, Grøn te og Allantoin.

PRIS: 247,00 kr

Danish Skin Care

KØB HER

Perfect Skin Day Protector

KØB DEN HER: Perfect Skin Day Protector

Sidste produkt i sættet er beregnet til om dagen. Om morgenen vasker du også dit ansigt med Clean Skin Face Wash, hvorefter du bruger Perfect Skin Day Protector. Produktet er lidt ligesom en dagcreme. Cremen er fyldt med plejende ingredienser, som skal hjælpe med at holde din hud frisk og lækker igennem dagen. Den fungerer også super godt under makeup. Lidt ligesom med Perfect Skin Moisturizer er den dog ret tyk i det. Jeg bryder mig egentligt ikke om følelsen af at have den på huden. Jeg føler ikke helt at den fugter min hud mega meget, men jeg elsker dog alt, hvad den gør for min hud. Den indeholder desuden SPF som beskytter din hud mod solens stråler.

Produktet lover:

 • Beskytter din hud mod solens stråler
 • Sørger for at passe på din hud hele dagen
 • Fedter ikke og trænger hurtigt ind
Sådan bruger du den

Fordel et godt lag creme i hele ansigtet og massér det ud, efter du har vasket dit ansigt. Sørg for at lade cremen trænge ind, før du påfører makeup – og så er du klar til dagen!

Produktet indeholder

Denne skønne dagcreme er fyldt med både A-vitamin (Retinyl Palmitate), Aloe Vera, Grøn te, Havtorn, Kamille, Agurk, B5-vitamin, E-vitamin og Allantoin

PRIS: 247,00 kr

Danish Skin Care

KØB HER

Danish Skin Care BIG BOX

Hvis du ønsker at prøve, eller købe, alle produkterne på én gang efter at have læst denne Danish Skin Care anmeldelse, så indeholder denne box alle produkterne samlet for sig.

Her får du både Clean Skin Face Wash, Perfect Skin Moisturizer, Perfect Skin Day Protector, Perfect Skin Power Treat og en Lip Care. Du kan også få sættet i en mini version, som også er billigere – hvis du blot ønsker at prøve det af. Med i sættet får du jo nok som bemærket, også en super god læbepomade.

Derudover er der med alle produkterne en vejledning til, hvordan du bruger produkterne korrekt, og meget mere information om dem.

Danish Skin Care BIG BOX koster 1.166,00 kr (på tilbud jævnligt til 978 kr.) og købes her: BIG BOX

Danish Skin Care MINI sæt koster 495 kr og købes her: MINI sæt

Gaveæske

Min oplevelse med Danish Skin Care

Til slut vil jeg lige snakke lidt om min personlige oplevelse med Danish Skin Care. Jeg har før brugt virkelig mange penge på alle mulige forskellige renseprodukter. Ansigtsmasker. Peeling masker. Og alt muligt andet mærkeligt. Min hud har aldrig været MEGA slem, men jeg har stadig synes, at de urenheder jeg fik var irriterende.

Ved et P-pille skifte slog min hud dog helt ud. Og her mærkede jeg virkelig, at min selvtillid fuldstændig faldt. Selvom jeg er glad for makeup, så er makeup ikke noget jeg gider gå med hver dag. Det føler jeg kun er en belastning. Derfor længdes jeg efter ikke nødvendigvis at dække mit ansigt med en “Full-coverage-foundation”.

I min søgen på en løsning, fandt jeg Danish Skin Care. Sammen med endnu et P-pille skifte og produkterne endte jeg med at få en pænere hud. Med i denne anmeldelse vil jeg sige, at du skal ikke forvente en mirakelkur. Produkterne virker VIRKELIG, men det tager tid, og de skal have lov til at virke. Jeg får stadig bumser i ansigtet, men min livsstil og kost giver heller ikke min hud de bedste forudsætninger, og det er ikke altid, at jeg er mega god til at bruge produkterne hele tiden.

Men de har virket. Og det er jeg overbevist om, at de også vil for dig! Tak fordi du læser med og tak fordi du læste denne Danish Skin Care anmeldelse.

De bedste hilsner

Trine

Psst… tænker du at prøve noget ligende dette brand og det, som det kan, så kan du også se efter Australian Bodycare. Læs vores fyldestgørende guide og test her: Australian Bodycare Anmeldelse.

Hudorme: Denne pincet er et MUST-HAVE

0
Hudorme

Dette indlæg skal handle om noget så irriterende og alligevel almindeligt som hudorme. Det er et evigt tilbagevendende problem, og det er som om, du aldrig helt slipper af med dem. Men når du får en hudorm, hvad er det så egentligt, der sker? Hvad er det smarteste at gøre? Og hvordan slipper du af med dem på en hygiejnisk måde?

Følg med i hele artiklen, da vi har et super godt produktforslag nederst.

Hvorfor får vi hudorme?

Navnet i sig selv lyder slet ikke tiltrækkende. Og at have hudorme, og bumser, er heller ikke en tiltrækkende sag. Årsagen til at vi får de små fætre, er faktisk, at vores hud tilstoppes. Det er vores talgkirtel, som stopper til på grund af en for stor produktion af talg, der opstår på grund af forøget hormonproduktion. Og derfor, er det faktisk ofte hos det unge segment, at man ser mest uren hud. Dog kan faktorer som p-pillestop, graviditet og stress også påvirke hormonbalancen og dermed talgproduktionen.

En anden årsag er hygiejne. Hvis du ikke er god nok til at rense huden eller rense den ofte nok, bliver dine porrer nemmere stoppet til. Det kan være døde hudceller, som stopper porrerne, og dermed danner talg. Det kan også være, at du ikke er god nok til at fjerne din foundation, makeup, solcreme eller bruger for meget fugtighedscreme?

Det er godt med en god renserutine morgen og aften. Du kan evt. læse vores anmeldelse af Australian Bodycare. Produktet i dag er også fra selvsamme brand, da de bare har specialiseret sig i problemhud.

TIP: Du må heller ikke rense FOR meget, da det helt kan ødelægge talgproduktionen. Og du er nødt til at have noget talg, da det gør huden smidig og lækker. Find derfor en mellemvej, hvor du har en renserutine, men heller ikke scrubber huden helt ned og overrenser.

Må du fjerne dine hudorme?

Jf. en artikel hos Samvirke, så må du faktisk godt. Som Jørgen Esmann siger (speciallæge i hudsygdomme): “Hvis de popper ud uden problemer (må du godt). Men sidder de godt fast, så må man ikke trykke hårdt, for så er der risiko for at danne arvæv i ansigtshuden”.

Det du kan gøre, når du synes din hudorm er “moden” er jf. artiklen at forberede huden på, at nu skal de fjernes. Her damper du huden først, for det vil blødgøre talgen og åbne porrerne, og så bliver processen nemmere. Du kommer simpelthen kogende vand i et kar, holder ansigtet henover, og dækker med håndklæde. Efter 5-10 minutter på denne måde, så er du klar.

Hudorme

Hvilket værktøj skal du bruge? Vi tester en hudorme pincet. Og YES. Den er dælme effektiv.

Vi har været så heldige at få lov at teste en såkaldt Blakhead Remover – en hudorme pincet. Går også under navnet Komedonspyd.

Den som vi har testet er lavet i rustfrit stål. Den er super nem at håndtere og det yderste led på den, den lille “hage”, er super fin og meget skarp. Du bruger den ved, at din hudorm er moden – vi har testet den på de helt små urenheder, og der kan den ikke helt få fat. Der hvor den derimod er super GOD, er ved de hudorme, som er klar til at blive “poppet”.

Fordelen ved din hudorme pincet er, at du kan desinficere den før, under og efter brug, og på den måde, ved du, at du fjerner dine urenheder på en hygiejnisk måde. Det der kan få en hudorm til at udvikle sig til en bums er netop, hvis du begynder selv at prikke med egne fingre og på den måde tilfører endnu mere snavs og skidt. Faktisk bør du gør det til en rutine ALTID At bruge dette spyd, når du fjerner bumser.

PRAKSIS: Det er ikke særlig svært at bruge spyddet. Du holder den lige på din hudorm, og presser til udenom. Når den popper, kan du så presse til tættere på midten, og så får du det hele med ud.

 1. Sørg for lige at have en vatrondel eller vatpind klar til at fjerne urenhederne.
 2. Og tør så dit spyd af hver gang med desinfektion, så du er klar til at poppe den næste.
 3. Du skal ikke flytte bakterier rundt i dit ansigt. Så gå til “projektet” som en lille kemiker, som skal udføre sin mission med yderste forsigtighed 💉

Prisen er til at overkomme; Denne ligger på 99,95 kr. så du kan evt. købe den til beautysamlingen sammen med en række andre skønhedsprodukter fra Australian Bodycare.

Tjek prisen her

Sidste tip – kan du helt undgå at få hudorme?

Som vi kan læse os frem til på redaktionen, så er hudorme hormonelt betinget. Derfor kan du ikke styre det i særlig høj grad. Dog kan det hjælpe på situationen, hvis du er god til at få lys og luft til huden. Kender du ikke det der med, at alle dine bumser på mystisk vis forsvinder på ferien i sydens sol? Og så kan du minimere dit stressniveau og spise sundt samt være aktiv. Ligesom så meget andet, gør din livsstil altid et eller andet – så du kan ligeså godt være god mod dig selv og din hud.

MGC Redaktionen

Goodiebox julekalender & adventskalender

0
Goodiebox Julekalender

Er du på udkig efter informationer om den populære Goodiebox Julekalender og Goodiebox adventskalender? Så læs med her.👇🏻 Se også den store guide om Goodiebox her.

Goodiebox julekalender 2020 ❄️

Goodiebox lancerede sidste år deres første eksklusive Goodiebox Julekalender, som en del af deres Limited Editions. Den blev udsolgt inden for kort tid og med god grund: Goodiebox Julekalender havde rigtig meget værdi for pengene og er den perfekte gave til dig – fra dig! Men hvis du skal have fingrene i ”Christmas by Goodiebox” kalenderen i år, skal du være hurtig på tasterne. Goodiebox har lanceret deres Goodiebox julekalender 2020, og den er meldt udsolgt. MEN mon ikke Goodiebox lancere flere, nu da den røg så hurtigt? Vi må håbe. Hold øje med deres hjemmeside og sociale medier for flere updates!

Det får du i Goodiebox Julekalender

Goodiebox kæler virkelig for detaljerne på deres svar på en beauty kalender, som virkelig er blevet populære de sidste par år. Sidste år var kalenderen babyblå med hvid skrift, hvilket virkeligt var lækkert at kigge på (se billede ovenover). Er du også mega spændt på designet i år? Goodiebox Julekalender var sidste år en de største julekalendere, der var på markedet (den var KÆMPE). Det var den selvfølgelig fordi, at den indeholdte 24 luksuriøse produkter inden for makeup, hudpleje, hårpleje og negle produkter. Sidste år indeholdte julekalenderen lækkerier fra blandt andet: Sui Ava, The Body Shop, Urtekram, Vichy, Dr. Botanicals, Æther og mange flere. Det bliver spændende at finde ud af, hvilke brands vi finder i Goodiebox Julekalender 2020!

Goodiebox julekalender pris

Sidder du ned? For ellers skulle du nok lige tage og sætte dig. Sidste år (2019) havde julekalenderen produkter for hele 2.445 kr. (!) og kostede kun 699 kr.! Du fik altså 3 gange så meget værdi, som du betalte for. Det er jo vanvittigt! Hvis du i forvejen har nogle goodiepoints liggende, har du endda mulighed for at få god rabat på kalenderen. Men hvis du ikke har, retfærdiggør værdien altså stadigvæk prisen. Alle beauty-lovers fortjener en Goodiebox Julekalender.😍

Goodiebox adventskalender ❄️

Hvis du lige synes, at det er meget nok med en kalender med hele 24 nye produkter, kan du i stedet kaste et blik på Goodiebox adventskalender, som har tradition for at udkomme hvert år. Ligesom med Goodiebox julekalender, ryger adventskalenderen som varm brød – og igen af god grund: Adventskalenderen er naturligvis også af superhøj kvalitet – både designmæssigt og indholdsmæssigt. Med kalenderen får du 4 fantastiske fullsize produkter, som du kan hygge dig med hver søndag i advent.

Goodiebox adventskalender pris

Sidste år kom adventskalenderen i hele to forskellige versioner. Den ene var en Gold Edition med produkter fra Beauté Pacifique, Elizabeth Arden, Rituals og Sebastian Professional. Den anden var en Silver Edition med produkter fra Niré, Gosh, Xellence og Revlon – som kostede 229 kr. og havde værdi for 493 kr. (vi kan ikke finde informationer om, hvad Gold Edition kostede, men den var i hvert fald dyrere og havde højere værdi). De var begge lige så smukke at kigge på, som Goodiebox julekalenderen var! Silver Edition var baby lyseblå og hvid ligesom kalenderen. Hvorimod Gold Edition var holdt i en dyb rød med guld skrift (se billede ovenover).😍

Sådan får du fingrene i Goodiebox julekalender og adventskalender

Er du også spændt på, hvad Goodiebox finder på til julen 2020? Så hold øje med Goodiebox’s hjemmeside, Facebook, Instagram og din indbakke, hvis du i forvejen er medlem af deres skønne beauty-univers.

Zentabox: Personlig vitaminbox

0
Zentabox
Den store Zentabox guide

I denne guide gennemgår vi Zentabox, som er et spændende koncept til dig, der er interesseret i at booste din sundhed. Zentabox tilbyder nemlig en personlig tilpasset vitaminbox, som passer til netop DIT behov. Læs her hvordan.👇

Hvad er Zentabox?

Koncept: Vitaminpiller og kosttilskud (tilpasset dine behov) på abonnement.

Indhold: Mellem 1-28 forskellige vitaminer (de fleste får 3-6 slags pr. box).

Hyppighed: Hver 4. uge.

Pris: Intropris første måned 149 kr. (uanset hvor mange piller du vælger).

Hvordan foregår Zentabox?

Din rejse med Zentabox starter med en gratis og uforpligtende sundhedstest på deres hjemmeside, hvor du skal svare på spørgsmål om dine vaner inden for mad, søvn, stress og motion. Din sundhedsscore bliver udregnet i et procenttal, og du vil endda få nogle tilpassede råd til, hvordan du kan forbedre dit helbred. Herefter har du automatisk oprettet din egen sundhedsprofil, hvor Zentabox ud fra dine testsvar kommer med deres bud på, hvilke vitaminpiller og kosttilskud, der passer lige netop din livsstil og dine behov. Inden du bestiller din box, kan du læse om de forskellige piller og vurdere, om du ønsker alle forslagene fra Zentabox og/eller eventuelt nogle af de andre, som de ligger inde med. Det er heldigvis helt op til dig.

Med Zentabox får du altså:
 • En personlig sundhedstest og sundhedsprofil.
 • Gode råd til at styrke dit helbred.
 • En anbefaling på daglige vitaminpiller/kosttilskud.
 • En månedlig box med dine piller.
 • Danskproducerede kvalitets vitaminpiller og kosttilskud.
 • Gratis levering og ingen binding.

Hvad får du ud af Zentabox?

At sætte sig ind i vitaminer og kosttilskud er en større opgave. Ikke nok med at Zentabox har gjort forarbejdet for dig, gør de det også ultranemt og overskueligt for dig at finde frem til de piller, der passer til lige netop dig. Det eneste du skal gøre, er at tage deres sundhedstest, vurdere resultaterne og klikke boxen hjem. Herefter vil du inden for kort tid modtage din box med dine piller, som er individuelt pakket ind i små poser. Udover at boxen er meget pænere til at have til at stå fremme end normale pilleglas, er det også meget mere handy at tage pillerne, fordi de er samlet i individuelle poser. Når du skal have dit daglige tilskud, river du blot en af de små poser af og sluger dem med det samme eller tager dem med på farten. Hvis du stiller din box et sted, hvor du kan se den, for eksempel i køkkenet eller ved siden af tandbørsten, er det supernemt for dig at huske at tage dine piller. Så bliver det ikke nemmere at booste din sundhed!

Prisen på Zentabox

Introprisen ligger på 149 kr. den første måned – uanset hvor mange piller du vælger. Men totalprisen herefter afhænger af, hvilke piller du har valgt og hvor mange. Pillerne koster generelt mellem 50kr. og 60 kr. stykket – MEN du får faktisk 50 % på alle piller du vælger, efter de første 3. Så en box med 4 piller vil efter introtilbuddet koste dig cirka 185 kr. Den nemmeste måde at se din pris på er ved at tage sundhedstesten og se de anbefalede piller til lige netop dig. Herefter er du velkommen til at vælge nogle fra, hvis det bliver for dyrt for dig.

Værd at vide om virksomheden

Zentabox har eksisteret siden 2016 og er sat i verden for at gøre det nemmere for alle at finde ud af, hvilke kosttilskud der passer til ens individuelle behov. De går meget op i at råvarerne er naturlige samt af god kvalitet. Derfor er deres vitaminer også produceret i Norden. Deres resultater er tilmed videnskabelige dokumenteret. Derudover er virksomheden miljøbevidst: Al pappen, der benyttes til box og udsending, er genbrugspap – og selvom din daglige dosering er pakket ind i små plasticposer, så svarer det altså til 60 % mindre plastic, end det der normalt bliver brugt på 1 pilleglas. Det er god stil!

Vitaminpiller på abonnement 💊

Der er over 10.000 forskellige slags vitaminpiller og kosttilskud på markedet i dag. Men hvilke passer overhovedet til dig og din livsstil? Og for at det ikke skal være løgn, er der også rigtig mange forskellige udbydere på markedet. Som forbruger kan det virkelig være svært at finde ud af, hvem der overhovedet leverer vitaminpiller af høj kvalitet. Zentabox garantere gode råvare, naturlige ingredienser og generelt god kvalitet på hele deres sortiment. Og så leveret i en smart box lige til din dør – nemmere bliver det altså bare ikke.

Boxens indhold

Du kan vælge mellem hele 26 forskellige slags vitaminpiller og kosttilskud – og der kommer løbende nye til. Herunder finder du de ”almindelige” kendte vitaminpiller som: Omega 3, C vitamin, D vitamin og Calsium. Men du kan også vælge mellem piller speciallavet til for eksempel veganere, gravide og nybagte mødre. Du kan endda finde piller mod stress, dårlig fordøjelse, dårlig søvn og dårligt hjerte. Derudover kan du også vælge kosttilskud, som indeholde en ordentlig cocktail af sunde næringsstoffer til at styrke hud, hår og negle. Du finder altså vitaminpiller og kosttilskud til stort set alle livssituationer, der kan dække de flestes behov.

10 grunde til at tage vitaminer og kosttilskud:
 1. Du føler dig ofte træt og udmattet.
 2. Du føler dig ofte oppustet eller har dårlig mave.
 3. Du indtager ikke nok frugt og grønt.
 4. Du spiser ikke nok fisk.
 5. Du indtager ikke nok mejeriprodukter.
 6. Du er ikke nok ude i solen.
 7. Du er veganer.
 8. Du prøver at blive gravid/er gravid/har lige født.
 9. Du føler dig stresset.
 10. Du har ondt i muskler og/eller led.

Zentabox trustpilot

Zentabox har scoret 4,6 stjerner på Trustpilot og har fået 100+ anmeldelser. 79% procent har givet dem 5 stjerner, 16% har givet 4 og de resterende 5 % procent er fordelt over 1, 2 og 3 stjerner. Flere af de dårligere anmeldelser handler faktisk om, et problem med forsinkelsen på fragten sidste sommer, som jo er en ærlig sag, der kan ske for alle virksomheder. Noget der går igen i de gode anmeldelser er kommentere om, hvor smart konceptet er, hvor nemt det er at overskue og hvor god en kundeservice, der er. Respekt!

Afmeld Zentabox

Zentabox har gjort det nemt for dig: Du kan opsige dit abonnement optil 7 dage før afsendelse. Hvis du blot har glemt at tage dine piller flere gange og derfor har mange til at ligge, kan du også gå ind på din profil og udsætte næste udsending. Det er da smart.

5 grunde til at prøve Zentabox

 1. Introprisen den første måned ligger på 149 kr., uanset hvor mange piller du vælger, og der er ingen binding på dit abonnement (du skal blot melde dig ud senest 7 dage inden næste afsendelse).
 2. Med Zentabox’s sundhedstest får du både råd til at styrke din sundhed og en anbefaling på, hvilke vitaminpiller og kosttilskud, der passer til dig.
 3. Du kan regne med, at du får vitaminpiller og kosttilskud i topkvalitet, som er produceret i Norden.
 4. Med en Zentabox er det meget mere handy og overskueligt at tage din daglige dosering af vitaminpiller.
 5. Virksomheden er miljøbevidst og boxen er lavet af genbrugspap og består af 60 % mindre plastic end almindelige pilleglas.

Goodiebox anmeldelse – Selvforkælelse på abonnement

1
Goodiebox anmeldelse
Den store Goodiebox guide

Er du bekendt med Goodiebox og deres fantastiske beauty-univers? Du kan vælge mellem en månedlig box med overraskelser  inden for hudpleje, makeup og hårpleje eller en Crush box udelukkende med makeup, som du modtager hver pr. kvartal. Bliv meget klogere på begge koncepter her! 

Hvad er Goodiebox?💄

Koncept: Makeup, hudpleje, hårpleje og velvære på abonnement. Indhold: 5-7 beautyprodukter. Hyppighed: Du får tilsendt en ny Goodiebox hver måned. Pris: 169 kr. pr. måned inkl. fragt. Værdi: Minimum 550 kr. (og ofte mere).

Hvordan foregår Goodiebox?

Med et Goodiebox abonnement får du langt mere end en beautybox fyldt med lækre produkter. Du bliver en del af et interaktivt beauty-univers, hvor du:
 • Får din egen beautyprofil, så din box er tilpasset dig.
 • Modtager en månedlig goodiebox fyldt med hudpleje, makeup og hårpleje.
 • Får en video produktguide, hvor du lære at bruge dine nye produkter.
 • Kan anmelde produkter og optjene goodiepoints.
 • Får eksklusive rabatter på Goodiebox’s webshop, Limited Editions, Goodiebox Julekalender mv.
Når du tilmelder dig Goodiebox trækker de 169 kr. fra dit kort. Herefter vil du inden for cirka en uge modtage din første Goodiebox. Du er nu tilmeldt et abonnement, og der vil fortsat blive trukket 169 kr. hver måned fra din konto den sidste dag i måneden. Hvis du melder dig ind i starten af en måned, får du den aktuelle månedes Goodiebox. Dette er virkelig lækkert, for hvis du for eksempel har fulgt med på deres Instagram og har forelsket dig i denne måneds Goodiebox, har du mulighed for selv at få fingrene i den, så længe lager haves. Herefter modtager du automatisk din Goodiebox hver måned.🤩

Hvad får du ud af Goodiebox?

OVERRASKELSER: Goodiebox er din månedlige gave med nye spændende overraskelser hver gang.
DIG I CENTRUM: Din Goodiebox er ofte tilpasset din alder, hudtype, øjenfarve og hårfarve. SELVFORKÆLELSE: Din Goodiebox er din månedlige reminder om at tage tid til dig selv. NYHEDER: Du får mulighed for at prøve nye, spændende produkter inden for skønhed og velvære. LÆRING: Du bliver medlem af et skønt univers, hvor du lære at bruge de produkter, som du modtager. RABATTER: Du optjener point ved at anmelde produkterne i din boks, som du kan bruge i Goodiebox’s webshop. VIP: Du er en af de første til at få nyheder om Limitled Editions, Goodiebox julekalender og nyheder på shoppen. VENINDERABAT: Giv din veninde 50 % rabat på hende føste box og optjen selv 338 point (svarende til 169 kr).

Hvad er Goodiebox Crush?💄

Koncept: Makeup på abonnement (det samme som Goodiebox, bare kun med makeup). Indhold: 3-5 makeup produkter (sammensat så du kan lave et helt look). Hyppighed: Du får en ny Crush box hvert kvartal (Marts – juni – september – december). Pris: 99kr. pr. kvartal for medlemmer af Goodiebox (129 kr. for ikke-medlemmer). Værdi: Minimum 350 kr. (og ofte mere).

Hvordan foregår et Crush medlemskab?

Hvis du er en af dem, der har nok hudpleje i skabet og i stedet interesserer dig for makeup, er Crush boxen lige noget for dig. Også med et Crush abonnement, får du meget mere end end beautybox – du:
 • Får din egen beautyprofil, så din box er tilpasset dig.
 • Modtager en Crush box pr. kvartal, som er sammensat, så du hver gang kan lave et helt nyt look.
 • Får en video produktguide, hvor du lære at bruge dine nye produkter.
 • Kan anmelde produkter og optjene goodiepoints.
 • Får eksklusive rabatter på hudpleje, makeup, Limited Editions, Goodiebox Julekalender mv.
Når du bestiller en Crush box trækker de 99 kr. hvis du i forvejen er medlem af Goodiebox (129 kr. hvis du ikke er), og du vil modtage den aktuelle box inden for cirka en uge. Alle Crush boxene er tilgengælige i tre måneder (for eksempel er juni-boksen er tilgængelig i juni, juli og august). Så hvis du for eksempel har fulgt med på Goodiebox’s Instagram og forelsket dig i den nuværende Crush box, kan du nå at bestille den med, så længe lager haves. Herefter køre dit abonnement automastisk og du vil modtage din Crush box i marts, juni, september og december. Hvis du i forvejen er medlem af Goodiebox, kommer din Crush box sammen med din normale box i de gældende måneder. Goodiebox

Værd at vide om virksomheden

Virksomheden startede i 2012 og er faktisk en de første udbydere i Danmark til at lave månedskasser på abonnement. I dag har Goodiebox over 100.000 aktive medlemmer. Du kan følge deres beauty-univers på både Facebook og Instagram og derved selv være vidne til, hvilket fedt og positivt community de har skabt. Så har du endnu ikke prøvet deres koncept, er det måske på tide?
Goodiebox kontaktoplysninger:
Telefon: +45 89 88 04 21 (man-fre kl. 14-17) Mail: hello@goodiebox.dk Chat: Du kan også chatte med dem på deres hjemmeside. 

Makeup og hudpleje på abonnement😍

Ja, du læste helt rigtigt. Goodiebox er en abonnementstjeneste, og det vil sige, at du køber et abonnement hos Goodiebox for at få adgang til deres beautyboxe. Dog betyder det ikke, at du er bundet for livstid. Det er nemlig sådan, at mange abonnementstjenester i dag er blevet rigtig godt til at give dig friheden til at være medlem. Men også at kunne melde dig ud igen. Som medlem kan du derfor få en box en enkelt måned, og derefter melde dig ud igen, men du kan også fortsætte i så lang tid, du ønsker, eller med mellemrum sætte dit abonnement på pause.
Det får du i boxene:
Når du køber et medlemskab, får du ofte en blanding af både fullsize og mediumsize produkter. Det er minimalt, hvor mange prøver du får med, som du alligevel kan få gratis i Matas. Engang i mellem kan der være eksempelvis prøver på parfumer. Det giver blot en helt unik mulighed for at få prøvet nye dufte og aromaer, hvilket er ret lækkert. Men du kan altså forvente, at de fleste af produkterne er fullsize eller i speciel-lavede mellem størrelser. Dette er faktisk også en fordel, for så kan du nå at få brugt produkterne op, så de ikke bare står og samler støv i skabet. En stor del af konceptet er jo også, at du får mulighed for at prøve nye produkter for billige penge og på den måde kan finde nye favoritter. Så tænk på det sådan: Hvis alle produkterne var fullsize, ville du også få færre produkter med. Så at nogle af produkterne er mediumsize er klart en fordel! Hvis du får produkter, som ikke er noget for dig, kan du altid vidergive dem til dine veninder/familie medlemmer, eller bytte dem med andre medlemmer i “Goodiebox – salg og bytte” gruppen på Facebook. Derudover har du mulighed for at optjene goodiepoints, som du kan bruge på din goodiebox eller i deres webshop.

Hvad er goodiepoints?

Hver gang du modtager en box (hvad enten det er den almindelige eller Crush boxen), har du mulighed for at anmelde produkterne inde på deres hjemmeside. Hver gang du anmelder et produkt, får du 6 goodiepoints. 1 point svare til 0,50 kr. Det vil sige at du får 3 kr. pr. produkt, du anmelder. I hver almindelig box får du 5-7 produkter, (og ca. 5 i Crush boxen) så det svare til, at du kan tjene op til 21 kr. pr. box, du anmelder. Disse point kan du bruge til at købe lækre produkter i shoppen eller til at betale for din goodiebox. Når du har 320 goodiepoints, svarer det til 160kr. og med dem kan du altså betale for en hel månedes box. Når du anmelder et produkt skal du give produktet stjerner inden for forskellige kriterier – bl.a. inden for: Kvalitet, pris og anvendelse. Derudover skal du skrive et par linjer om din holdning til produktet. Det er supernemt, enkelt og tager ikke meget tid. Det kan i hvert fald godt betale sig at bruge tid på at anmelde produkterne, du får nemlig en masse værdi, som du kan bruge på andre lækre sager i beauty-universet. Det er også supernemt at betale med dine goodiepoints: Når du har 338 point, får du mulighed for st trykke på “betal næste måneds box med goodiepoints.” Du kan også anvende dine goodiepoints, når du handler i webshoppen (enten på hele din ordre eller noget af den). Dette vælger du blot at gøre ved checkout.

Goodiebox shop

Goodiebox har deres egen webshop, som består af 3 kategorier:
1. Limited Edtions:
Limited Editions er extra “engangs” goodieboxe, som udkommer løbende. Det fede ved disse boxe er, at de ofte er lavet ud fra et tema (fx mommylove eller Rødekors) eller et specifikt brand (fx Benefit eller Sansai). Priserne fra disse boxe ligger mellem 189-399 kr. (men kan også købes for dine optjente goodiepoints). Limited Editions er vildt lækre boxe med 5-12 produkter alt efter tema og pris. Disse boxe er til dig, som ønsker endnu mere selvforkælelse og god værdi for pengene. Eller til dig, der er på udkig efter den perfekte gave til en af dine kære.
2. Kvalitetsprodukter fra andre brands:
I shoppen har du mulighed for at købe mange af dine favoritter fra din goodiebox. Produkterne i shoppen er nøje udvalgt og indeholder alt fra makeup og hudpleje til neglelak og beauty redskaber. Du finder blandt andet mærker som Comme Deux, James Read og Mesauda Milano. Du kan også vælge at købe produkter fra shoppen med dine optjente goodiepoints (enten på hele ordren eller blot noget af den).
3. Essentials by Goodiebox:
I shoppen finder du også Goodiebox’s egen produktlinje, som pt. består af en række klassikere til din skønhedsrutine: Bodyscrub, bodywash, bodylotion, micellar water, facemist og facecream. Denne serie er lavet til at pleje og fugte kroppen og ansigtet og indeholder igredienser som: E-vitamin, antioxidanter samt olier og ekstrakter, der plejer, fugter og nærer huden. Derudover kommer Essentials-serien i en superfin og elegant emballage, der vil pynte smukt på makeup-bordet eller på badeværelset.

Goodiebox

Prisen på Goodiebox

Hvis du ønsker at prøve beauty-boxene af, så skal du af med 169 kr. per måned. Hvis du ovenikøbet – eller i stedet for – ønsker at prøve Crush boxen udelukkende med makeup, koster det 99 kr. pr. kvartal som medlem af Goodiebox (eller 129 kr. hvis du ikke er medlem). Det er ikke så slemt igen, da du skal huske, at porto er inkluderet i prisen. Goodiebox lover dig, at du får meget mere værdi for pengene, end hvis du havde du selv havde købe tilsvarende produkter ude i butikkerne som f.eks. Matas. En normal box har normalt en værdi på omkring 750 kr. og en makeup box har for minimum 350 kr. Du sparer derfor rundt regnet 500 kr. per boks. Disse boxe er til dig, som ønsker at være en del af et skønt beauty-univers, hvor selvforkælse og lækre produkter til fornuftige penge er i centrum.

Goodiebox trustpilot

Er du klar til at blive blown away? Goodiebox har over 2300 anmeldelser på Trustpilot og har scoret hele 4,8 stjerner! Det vil sige, at hele 90 % af alle amelderne har giver 5 stjerner. Det er virkelig flot! Især når der tænkes på, at virksomheden har eksisteret siden 2012. Et tema der går igen er kommentare om deres fantastiske kundeservice og deres generelle fremragnede kundeoplevelser. Hvis ikke vi var fuldstændig begejstrede for konceptet og virksomheden i forvejen, er vi det i hvert fald nu!

Afmeld Goodiebox

En kæmpe fordel ved Goodiebox er, at hvis du ikke kan lide din box, kan du altid gøre brug af din fortrydelsesret og sende boksen tilbage. En anden fordel er, at der ingen binding er på dit abonnement. Det vil sige, at du kan melde dig ud, når som helst – uanset hvilket af de to abonemmenter du har. Du kan altså frit prøve konceptet, og hvis det ikke er noget for dig, kan du altid sende boxen tilbage og opsige dit abonnement. Nemt! Dette er altså en abonnementsforretning uden mærkelige regler med småt.

10 grunde til at prøve Goodiebox😍

 1. Du bliver en del af et fedt og lærerigt beauty-univers.
 2. Goodiebox har nemme og overskuelige priser (som er inkl. fragt).
 3. Du får din egen beauty-profil, så produkterne er tilpassede dig.
 4. Du lærer at bruge alle dine nye produkter i lærerige videoer.
 5. Du får en masse værdi for pengene (du får mere, end du betaler for).
 6. Du optjener goodiepoints på at anmelde produkter (som du kan bruge i webshoppen).
 7. Du får eksklusive rabatter på Goodiebox Julekalender, Limited Editions og shoppen.
 8. Goodiebox har 4,5 stjerner på Trustpilot og god kundeservice.
 9. Du har mulighed for at sende boxen tilbage, hvis indholdet ikke er noget for dig.
 10. Der er ingen binding – hvilket vil sige, at du kan melde dig ud fra den ene dag til den anden.

Goodiebox rabatkode

Ladybox – Alt det skønne til os kvinder

1
Ladybox
Den store Ladybox guide + anmeldelse
*Personligt testet – indeholder derfor reklamelinks*

Har du hørt om Ladybox konceptet før? Måske ikke. Ladybox er nemlig forholdsvis nye på det danske marked sammenlignet med Goodiebox. Men det gør ikke virksomheden mindre spændende. Ladybox er en livsstilsbox, der indholder alt fra makeup og velvære til nips-ting og snacks. Konceptet lever op til sit navn ved netop at henvende sig til kvinder. Bliv klogere på konceptet, virksomheden og boxens indhold her.

Hvad er Ladybox?

Koncept: Medlemskab på livsstilsprodukter (makeup, hudpleje, hårpleje, nips-ting og spiselige lækkerier).

Indhold: 5-7 livsstilsprodukter i hver boks.

Hyppighed: Din Ladybox bliver sendt den 15-17. hver måned.

Pris: 199 kr. pr. måned inkl. fragt.

Binding: Ingen binding

Værdi: Minimum 550 kr. (og ofte mere).

That extra thing: Der følger altid en velkomstgave med.😍

Det kan du forvente af en Ladybox

Ladybox er et koncept, der tilbyder en abonnementsboks med masser af spændende overraskelser til dig. Ladyboxabonnementet sælges for 199 kr. om måneden inkl. fragt og er en skøn reminder om at tage et lille hverdagsbreak. Indholdet varierer meget fra gang til gang, men en ting er sikkert: Du får en masse lækkerier til at forkæle dig selv med.

Dette finder ud i boksens indhold🎁

Livsstilsboxen indeholder 5-7 produkter inden for 4-5 produktkategorier, herunder: Hud- og hårpleje, makeup, nips-ting (ofte ingeniør) og lækre snacks. Du kan altid regne med, at boxens indhold har en minimumsværdi af 550 kr. Dvs. over det dobbelte af det du betaler. Ladybox samarbejder med anerkendte mærker som for eksempel: Zenz Organics, Madara Organic Skincare, Ilse Jakobsen, Gosh, ECOOKING, Cloetta, BIODERMA, Derma, Pudderdåserne m.fl.

Virksomhedens motto er “selvforkælelse er for alle,” og indholdet af boksen er derfor til kvinder i alle aldre. Når du opretter dig på deres hjemmeside, udfylder du en ’Lady profil,’ hvor du bliver bedt om at udfylde felter om din alder, øjenfarve, hudtype mv., som bliver brugt til at tilpasse boxens indhold til lige netop dig så vidt muligt.

Prisen på Ladybox: Du får sindssygt meget for pengene!

Prisen er 199 kr. pr. måned inkl. fragt for 5-7 fullsize produkter, og det er i vores optik overhovedet ikke galt. Hvis du selv var ude og købe de produkter, som du får i din box, ville du ofte betale det dobbelte eller mere. Du får altså langt mere værdi i din Ladybox end du betaler for! Ovenikøbet får du overraskelsesmomentet, som kun gør oplevelsen bedre. Det er jo lidt ligesom at have fødselsdag en gang om måneden.

Se videoen herunder for at se en af de seneste boks. Kom dernæst i gang med bestillingen selv >> HER STARTER DU.

Club Ladybox: Du får ekstra fordele som medlem

Club Ladybox er blevet opdateret for ikke længe siden. Nu er det sådan, at du efter 30 dage helt automatisk bliver opgraderet til Plus Medlem hos dem. Det betyder, at du får gratis fragt på alle tilkøb, adgang til medlemspriser og rabatter hos bonus partnere. Så du kan altså shoppe løse indenfor kategorierne: Makeup, hudpleje, home stuff, hårpleje og snacks. Det du shopper i Ladyshoppen, vil du modtage i din næste Ladybox. Lækkert og nemt på leveringssiden også.

LÆS MERE OM CLUB LADYBOX

Club Ladybox

Værd at vide om virksomheden bag Ladybox

Ladybox er en virksomhed, der tager ansvar for miljøet. Det gør de blandt andet ved at samarbejde med brands, der tilbyder miljøvenlige og økologiske produkter. Du vil ADRIG modtage produkter, der er testet på dyr. Der er altså tale om en virksomhed, der har værdierne i orden. Et kæmpe win. Derudover kender du måske Ladybox fra Løvens Hule, hvor de tre stiftere bag virksomheden stod frem med en kæmpe glæde over at fortælle om deres produkt. Løverne investerede dog ikke i Ladybox. Det har Medina så sidenhen gjort i 2022. Så nu sættes der nok endnu mere fart på den hurtigtvoksende beautyvirksomhed.

I dag har Ladybox tusindvis af medlemmer og udvikler sig hele tiden til et bedre og bedre produkt.

Kontakt virksomheden:

 • Telefon: +45 69 16 69 73 (mandag, onsdag og torsdag fra kl. 10-12)
 • Mail: kontakt@theladybox.dk

Ladybox: Vores personlige anmeldelser

Her på redaktionen har vi været så heldige at få lov at prøve konceptet af. Du får her vores anmeldelser af september og oktober Ladyboxen.

Anmeldelse af: Augustboksen 2020

Af: Maria fra Myglamclub.dk

Min første begejstring opstod på det tidspunkt, hvor postbuddet afleverede min Ladybox. Boksen er nemlig meget større, end jeg regnede med! Glæden fortsatte, da jeg begyndte at pakke boksen op. For findes der egentligt noget skønnere end at pakke en gave med ukendt indhold op? I think not.

Det er ikke kun fordi, at jeg var dopet på mine egne endorfiner, at jeg med det samme var begejstret over boksens indhold: Jeg hev det ene produkt op efter det andet – og der blev sørme ved med at være produkter. Boksen indeholdte hele 7 FULLSIZE produkter. Det vil sige; ingen små prøver eller halve størrelses produkter – det giver et KÆMPE plus i min bog!

Det giver mig følelsen af, at produkterne er nøje udvalgt for at forkæle mig, uden at der er sparret på noget. En ting er sikkert: Der er MASSER af VÆRDI for pengene i boksen. Indholdet er en god blanding af makeup, kropspleje, en fin lille nipsting og noget godt til ganen. Jeg kan bruge alle produkterne, hvilket er superskønt. Så blev der ingen små venindegaver i denne omgang, for jeg beholder med glæde hele molevitten selv.

Indholdet i augustboksen 2020:
 • Make-up remover vibes fra Seacret
 • Mascare fra Sandstone Scandanavis
 • Lip balm fra Cossy
 • Fodcreme fra Cossy
 • Fodmaske fra Pure & Care
 • Lakerol pastiller med salt caramel (mums!)
 • Sovemaske fra Vintage Cosmetics
Dvs. 7 lækre FULLSIZE produkter (!!!)

Jeg kan ikke få mine hænder ned over både konceptet og boksens indhold. Der er skønne nye produkter til hverdags makeuppen, lækkerier til spa-dagen, lidt snolder og den sødeste sovemaske, som jeg har tænkt mig at tage med mig på min næste lange tog, bus eller flyvtur. Jeg er fan af Ladybox. Og hvis du er en sucker for makeup, velvære produkter, nips-ting og spiselige lækkerier ligesom mig, vil du helt sikkert elske at være medlem af Ladybox.

Anmeldelse af: Septemberboksen 2020

Af: Mette fra Surprisebox.dk

Så blev det også min tur til at anmelde en Ladybox. Det søde team hos Ladybox har nemlig givet Maria og jeg lov til at anmelde to forskellige bokse. Maria har anmeldt augustboksen og jeg har anmeldt og prøvet septemberboksen 2020.

Som det allerførste, er jeg ligesom Maria, blown away over det indhold, som er i boksen. Jeg har tidligere prøvet Goodiebox, og der fik jeg en følelse af, at boksen slet ikke var fyldt ud. Da jeg åbnede min Ladybox, så var boksen virkelig fyldt til randen med lækre produkter. Du får hurtigt en følelse af, at dine 179 kr. (inkl. fragt) er godt givet ud. I den boks, som jeg modtog, fik jeg også hurtigt øje på det nye boksdesign. Boksen har ændret design – og nu kan du også nemmere bruge boksen fra Ladybox til opbevaring af andre ting.

Lige nu bruger jeg min Ladybox til at opbevare tamponer og bind i. Så er de lidt lækkert skjult væk fra nysgerrige sjæle og min kæreste, som ikke gider se på, at det ligger frit fremme. Det jo fair nok, hehe.

Skønne produkter – og nyheder fra ECOOKING

Min boks indeholdte også hele 7 PRODUKTER – og jeg mener også, at de er fullsize eller store prøver. De produkter, som jeg har været gladest for er: De 2 lækre produkter fra ECOOKING: 1 peel maske og dernæst 1 moisturising maske. Det giver virkelig den BLØDESTE hud. Jeg har længe haft øjnene på udkig efter ECOOKING, men der har ikke været en anledning til at prøve deres produkter. Derfor er Ladybox super fedt, fordi du prøver produkter, du ikke kendte – eller har haft øjnene på længe. Jeg har også brugt bodyshoweren fra Ziaja en del. Den har en virkelig fin duft: Fyldt med acai bær, sheasmør, vitamin-D og hyaluronsyre.

Indholdet i septemberboksen 2020:
 • Lumi drops fra GOSH (flydende highlighter – lysner din hud op)
 • Peel mask fra ECOOKING
 • Moisturising mask fra ECOOKING
 • Bodyshower fra Ziaja (ret stor i størrelsen og skøn duft)
 • Energibar fra RATION (overraskende god smag)
 • Mask remover fra GLOV
 • Facegel fra Dermaxir (uden parfume, parabener – giver masser fugt)

Ladybox Trustpilot: Hvad siger kunderne?

Det er ikke kun os hos Myglamclub, der er fan af Ladyboxkonceptet. De har nemlig scoret 4,5 stjerner på Trustpilot ud af 334 anmeldelser (opdateret juli, 2022). Det er virkelig flot! Kommentarerne bærer præg af Ladybox gode kundeservice og et varierende indhold i boksen fra gang til gang. Could you ask for more?

Afmeld Ladybox: Sådan opsiger du dit medlemskab igen

Du har mulighed for at sende din Ladybox tilbage inden for 14 dage efter, du har modtaget den, hvis du fortryder dit køb. Herefter kan du vælge at fortsætte dit abonnement eller stoppe det. Du afmelder dit abonnement ved at sende en e-mail til deres kontaktmail: kontakt@theladybox.dk med dit fuldenavn, din adresse og din mailadresse. Herefter vil du modtage en bekræftelse fra Ladybox og derfra ordner de resten.

Ladybox rabatkode

For at komme i gang med Ladybox kan du være heldig at opsnappe en skøn rabatkode på den første box. Hvis du følger med hos brandet eller hos kendte influencers vil du være heldig og støde på en rabatkode, som du kan bruge. Hvis vi får mulighed for at lave en rabatkode til dig, så kommer vi til at annoncere det her på siden – så hold øje.

Derfor skal du prøve Ladybox

 1. Du får en månedlig box fyldt med spændene livsstilsprodukter.
 2. Du får mulighed for at afprøve nye produkter/mærker og finde nye favoritter.
 3. Du får høj værdi for pengene – ofte over det dobbelte af prisen.
 4. Du bliver medlem af et koncept, der kun arbejder med brands, der tilbyder miljøvenlige og økologiske produkter.
 5. Du modtager produkter fra lækre mærker som Zenz Organics, Madara Organic Skincare, Ilse Jakobsen og Cloetta.
 6. Du får din egen Lady-profil, så indholdet er så vidt muligt er tilpasset dig.
 7. Du modtager en box udelukkende fyldt med lækre fullsize produkter.
 8. Du bliver en del af et spændende Lady-univers, hvor du optjener point, der omdannes til rabatter.
 9. Du har 14 dage efter du har modtaget din box til at fortryde dit køb og sende den tilbage. Der er altså ingen risiko ved at prøve konceptet.
 10. Du bliver med din Ladybox mindet om at tage et lille hverdagsbreak og tage tid til selvforkælelse.
*Personligt testet – indeholder derfor reklamelinks*

Beautybokse på abonnement: 6 gode grunde til at prøve det

0
Beautybokse

Beautybokse er den helt store trend på abonnementsmarkedet. Du kender måske allerede koncepter som: Ladybox og Goodiebox? Det er beautybokse, som du modtager med nyt indhold hver måned. Disse bokse er fyldt med lækre skønhedsprodukter inden for blandt andet hudpleje, makeup og hår styling. Læs her nærmere om beautyboksene på abonnement, og hvorfor det er ren selvforkælelse til dig.

Vi ser nærmere på beautybokse og andre abonnementstendenser

Tip: Find personlig guide til beautybokse: Ladybox anmeldelse

Fordi der er så mange spændende udgaver af beautybokse på abonnementsmarkedet, har vi valgt at sætte lidt mere fokus på et udvalgt koncept, som vi tror meget på og synes godt om. Faktisk har Medina lige investeret i virksomheden og dens seje team – så her er altså et koncept, der er kommet for at blive og hvor du får noget for pengene.

Du kan også hoppe direkte til >> Ladybox egen hjemmeside og se nærmere på deres lækre bokse.

Hvorfor er beautybokse på abonnement blevet så populære?

Det startede tilbage i 2012, da Goodiebox lancerede den første beautyboks på abonnement i Danmark. I dag er der kommet mange flere virksomheder til med hver deres udgaver af de populære bokse. Men hvorfor er beautyboksene blevet så populære? Jo ser du. Mange af de forskellige fraser, som virksomhederne bruger i deres marketing, er faktisk også nogle af grundene til, at selvforkælelse på abonnement er blevet så populært.

1. Månedlig selvforkælelse

Vi har alle sammen en masse, vi skal nå. I mellem skole/arbejde, fritidsinteresser, sociale begivenheder, motion og pligter, er det nemt at komme til at glemme sig selv. Men når du hver måned automatisk modtager en box fyldt med lækre produkter, bliver du mindet om at tage en lille pause fra hverdagen og huske selvforkælelsen. Boksene er nemlig fyldt med lækre produkter til at forkæle dig og din hud indefra og ud og shine dit ydre.

2. Nye produkter og brands

Når du selv er ude og shoppe, har du højt sandsynligt en tendens til at vælge de produkter og mærker, som du kender i forvejen. For findes der noget værre, end t betale dyre domme for et produkt, som ender med ikke at fungere for dig. Men med en beautyboks på abonnement får du mulighed for at prøve en masse nye og ukendte produkter for billige penge. På denne måde finder du nye favoritter til badeværelsesskabet og makeupskuffen.

3. Store besparelser

Fælles for alle beautyboks udbyderne er, at du sparer rigtig mange penge ved at tilmelde dig et abonnement. Fordi virksomhederne køber produkterne til indkøbspris og får en solid mængderabat, har de nemlig mulighed for at give dig ekstra værdi for pengene. Hvis du selv gik ud og shoppede det samme indhold, som du modtager i din box, ville du hurtigt komme til at betale det dobbelte eller mere. What’s not to love!

4. Nye tips & tricks

Hvis du er lidt af en beauty-nørd, vil du højst sandsyndligt synes, at det er en spændende mulighed at være en del af et beauty-fællesskab, hvor kosmetik, hudpleje og velvære er i centrum. Du får nye tips og tricks til dine hudpleje- og makeup rutine og vil altid været opdateret på de nyeste trends og tendenser. Desuden giver mange af udbyderne dig instrukser til, hvordan du bruger produkterne enten via en brochure eller videoer online.

5. Happiness in a box

De fleste af os ELSKER at modtage gaver. Fødselsdagsgaver. Julegaver. Bare-fordi-gaver. En beautyboks er din gave til dig selv – fra dig til dig. Prøv at forestille dig hvor fedt det ville være hver måned at modtage en gave fyldt med spændende og ukendt indhold! Når du er en af de heldige modtager på de populære beautybokse, vil det hver måned føles som om, at du får en velfortjent fødselsdagsgave. Ja tak.

6. Forkæl en en holder af 

Har du også svært ved at finde ud af, hvad du skal give din veninde eller mor i gave? Så har vi en et godt forslag til dig. Hos flere af beautyboks udbyderne er det faktisk muligt at give et beauty-abonnement som gave. Der kan oftes vælge mellem at give 3, 6, 9 eller 12 måneders abonnement væk til fordelagtige priser. På den måde kan du give forkælelsen videre. Det er da kærlighed.

Hvad gør jeg, hvis jeg får produkter, som ikke fungerer for mig i min beautyboks?

Der er ingen garanti for, at alt indholdet i din beautyboks hver måned er noget for dig. I det tilfælde at du får et eller flere produkter, som ikke er noget for dig, har du primært tre muligheder:

Giv produkterne væk i gave 

Du kan enten vælge at give de produkter, som du ikke vil have væk i bare-fordi-gaver. Eller du kan vælge at samle flere produkter sammen over tid og give dem væk i fødselsdags/julegave. På den måde har du altid en hurtigt og nem værtindegave, fødselsdagsgave eller julegave liggende. One woman’s trash is another woman’s treasure!

Sælg produktet på Facebook Market Place

Sæt produktet til salg på Facebook til produktets oprindelige pris. Hvis ikke prisen står oplyst, kan du Google dig frem til salgsprisen på andre sider og sætte din pris derefter. Derudover har nogle virksomheder, f.eks. Goodiebox en Facebook gruppe, hvor det er muligt for medlemmer at bytte produkterne internt.

Send din beautyboks tilbage

Hvis din boks udelukkende er fyldt med produkter, som ikke er noget for dig, kan du også vælge at sende boksen tilbage op til 14 dage efter, at du har modtaget den. Herefter vælger du selv, om du ønsker at stoppe dit abonnement for good eller stadig ønsker at modtage en ny boks måneden efter.

Der er med andre ord ingen risiko, når du prøver de populære beautybokse.

Test en beautyboks

De fleste udbydere har “ingen binding” på et medlemskab, hvilket giver dig mulighed for at teste konceptet af, inden du beslutter dig for, om du skal være fast medlem. Dette vil sige, at selvom beautyboksene er en abonnementstjeneste, kan du sagtens bare bestille en boks og melde dig ud igen, når du har modtaget din boks. (OBS: Læs medlemsbetingelserne hos den enkelte virksomhed for at være sikker på, at de ingen binding har for at gøre dette). På den måde kan du prøve de forskellige koncepter og finde din favorit, før du bliver fast medlem.

Det var alt for denne gang. Kærlighed fra Redaktionen her hos Myglamclub.

Hairlust anmeldelse

0
Hairlust anmeldelse

Hairlust anmeldelse: Hvorfor skal du prøve det?

På redaktionen her hos #myglamclub har vi fået en af vores søde testere, Anne, til at prøve Hairlust og dermed lave en Hairlust anmeldelse til dig. Vi har nemlig længe holdt øje med dette brand, da de nærmest dukker op over det hele på Instagram. Og det er jo et godt tegn. Hairlust skriver selv på deres forside: Innovative hårplejeprodukter der giver effektiv indre og ydre pleje af håret, som komplementerer hinanden på effektiv vis”. 

Det ord, som går igen, er effektivitet.

HairLust lover altså effektive resultater. Skal du prøve HairLust, så er det altså helt okay at forvente, at de her produkter kan noget. Har du også problemer med tyndt hår? Hår som ikke gror hurtigt nok? Hår som er slidt og mærket af en travl hverdag? Ja, så kan du roligt læse med og lade dig inspirere til at prøve nogle nye, skønne produkter. Derudover er mange af produkterne fra mærket certificeret økologiske og veganske. Der er derfor super mange naturlige ingredienser i produkterne. Og så er mantraet at alle skal have det godt. I en verden, hvor vi konstant skal præstere og yde vores bedste, ska hårrutinen være nem og enkel. Er du med på den? Så lad os sammen dykke ned i produkterne fra Hairlust.

OBS: Er det første gang, at du skal prøve HairLust, så anbefaler vi, at du starter med de produkter, som vi har testet. Der er nemlig rigtig mange produkter at vælge mellem efterhånden. Og derfor er et godt sted at starte med: Gummies, shampoo og balsam samt en god hårkur. Hvis du skal prøve alle produkter eller selv surfer rundt på deres webshop, kan man godt blive forvirret over det store udvalg.

TIP: Begynd med gummies, shampoo, balsam og hårkuren.

De mest populære produkter ifølge HairLust🌸💕

Nogle af de mest populære produkter, som du nok også støder ind i på Instagram og på webshoppen, er:

 1. Hair Growth Formula Gummies
 2. Hair Growth Formula Capsules Men
 3. Hair Growth & Repair Shampoo
 4. Hair Growth & Repair Shampoo Men
 5. Hair Growth & Protection Hair Mask
 6. Protein Reconstructor Hair Mask
 7. Hair & Scalp Detox Scrub
 8. Scalp Follicle Treatment & Volumizer

HAIRLUST ANMELDELSE: I dette indlæg har vi testet >> GUMMIES, SHAMPOO, BALSAM & HÅRKUR✅

 • Hair Growth Formula Gummies
 • Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner
 • Hair Growth & Protection Hair Mask

Find produkter


 

Hairlust

Køb GUMMIES


 

Hairlust

Se mere her


 

Hairlust

Find hårkuren


Personlig Hairlust anmeldelse: Sådan er produkterne

Skrevet af: Anne (frivillig tester og bekendt af redaktionen)😊

Jeg er en af de heldige, som er forbandet velsignet med krøller. Mit forhold til mit hår har altid været et had/kærligheds forhold. Vi har nogle gode dage, og nogle mindre gode dage – men ingen dage er ens! Derfor har jeg altid holdt det kort for at definere og kontrollere de eftertragtet krøller. Men i 2019 satte jeg et mål. Nu skulle der altså længde på – og det kunne ikke gå stærkt nok. Jeg ændrede mine hårvaner, og klippevaner. Meeeen, jagten på de perfekte produkter var lang og fortvivlende. Så smilede hårguderne til mig, og jeg fik muligheden for at prøve de fantastiske HairLust produkter. Og sikke en glædelig oplevelse.

1. Hairlust hair gummies

 • En lækker måde at få vitaminer på
 • God til at tage sukkertrangen – man får et lille sødt kick (du kan også købe dem sukkerfri)
 • Lækker snack
 • Flotte at se på og passer perfekt på toilethylden

2. Hairlust shampoo

 • Skøn duft og flot udseende.
 • Meget tynd: Følte jeg skulle bruge ret meget, og at det flød utrolig hurtigt ud af beholderen (vær OBS på dette).
 • Skummer fint. Kræver nogle gange lige en ekstra sjat mere.
 • Bør helt klart bruges med balsamen, for ligesom de fleste shampooer, så efterlader det håret en smule ”tørt”. Balsamen og hårkuren giver det bløde kick.

“Balsamen og hårkuren giver det bløde kick”.

3. Hairlust balsam

 • Har en pumpe. God måde at styre mængden på. Personligt kunne jeg godt lide, at der var mere kontrol over mængden, men nogle gange lidt besværligt at styre i badet.
 • Igen, rigtig skøn duft. Både Shampoo og Balsam dufter som de ser ud. Lyserøde og søde.
 • En rigtig god balsam. Efterlader håret blødt.

4. Hairlust hårkur

 • Rigtig god hårkur. Var meget tilfreds. Følte en forskel, når jeg både bruger shampoo, balsam og hårkur.
 • Jeg lærte efter at have læst om HairLust, at man bør bruge produkterne i denne rækkefølge:
  • Shampoo
  • Hårkur
  • Balsam

OBS: Har altid brugt hårkur efter balsam. Men lært den ”rigtige” metode nu.

HairLust før og efter: Hvad opnåede jeg?

 • Mit hår blev længere. Men det er svært med krøller at vurdere, hvor meget længere, og om det skyldes produktet eller ikke?
 • MEN kunne mærke en tydelig forskel i kvaliteten af mit hår. Meget sundere og stærkere.
 • OG især mine negle kunne mærke forskel. Jeg bider desværre negle, og så går der ofte et stykke tid før de bliver pæne og lange igen. Men de voksede utrolig hurtigt mens jeg spiste vitaminerne. De var også stærkere efterfølgende.
 • Tror det er meget individuelt, hvordan produkterne virker. Vær derfor tålmodig.
 • Jeg var MEGET tilfreds med produktet, og vil helt klart købe det igen.

Tak fordi, at du læste min HairLust anmeldelse her på siden. Hvis du holder øje løbende, kan det være, at du kan finde produkterne med rabat. Hop ind på deres webshop ved at trykke på knappen herunder. God fornøjelse.💗

Prøv også: Danish Skin Care – som også er produkter, der lover effektive resultater.