Okay, her kommer et lidt anderledes indlæg, som egentlig ikke har noget med skønhed at gøre, også alligevel…
Jeg tror nemlig de fleste gør det jævnligt. Du ved, taler eller tænker grimt om sin egen krop. Jeg ved godt det ikke hjælper, men for satan, hvor ville alting bare være lidt bedre, hvis min bryster var lidt fastere, min mave lidt fladere og mine ben lidt pænere.

Selvbevidsthed

Jeg har altid været meget selvbevidst og følt en kæmpe usikkerhed over min krop. Jeg fik hurtigt store bryster, men var ranglet og akavet som teenager. Jeg hadede dem og gjorde alt for at skjule dem, gik meget krumrygget, trak altid i store sweaters og undgik stramtsiddende tøj. Og hvordan stopper man så alle de negative tanker, man har om sig selv?

Accept

Er du et dårligt menneske fordi du bruger XL i bukser? Er du mindre værd, fordi du har en muffintop? Er du mindre elskværdig, fordi du har appelsinhud på lårene?
NEJ!
Jeg kan sagtens forstå ønsket om at tabe sig og føle sig lækker, men gør det, fordi du vil gøre noget godt for dig selv og din sundhed. Ikke fordi du føler dig presset til det af skøndhedsidealer, der dikterer det.
Accepter at din krop ser ud, som den gør, og at den er smuk som den er. Hvis du begynder at træne eller spise sundere, så nyd processen i stedet for at føle, at du har fejlet, hvis du ikke lige får tabt de der 10 kg.

Og btw, hvis du ligesom mig hader at gå i fitness, så prøv en masse andre sportsgrene af. Man kan finde masser af sjove tutorials på youtube til alverdens mærkværdige sportsdiscipliner, og mange sportsforeninger har prøvetimer til en lille sum penge. Jeg prøvede selv polefitness og blev totalt hooked, og jeg har ikke sat min fod i et fitnesscenter siden da.

Jeg gik fra at være en pige, der ikke kunne tage 1 armbøjning på knæene, til at hænge lige her. Det har ikke været let, men jeg har elsket hvert skridt på vejen og haft det sjovt imens!

3 hurtige

Okay, jeg ved godt at alt det her zen-‘jeg-er-totalt-in-peace-med-mig-selv’ ikke lige kommer fra den ene dag til den anden. Så hvis du har en virkelig l**** dag, hvor du virkelig ikke føler dig som en snack, så får du lige 3 hurtige ting, du kan gøre for at øge din lækkerheds-følelse!

1) Tag et lækkert bad – hvad enten det er i kar eller bruser, så gør noget ud af det. Brug din yndlingssæbe, giv dine krop en tur med en lækker skrubbecreme, smør dig selv ind i en velduftende bodylotion bagefter, mens du masserer din skønne krop, den fortjener det!

2) Dyrk yoga – man behøver hverken være smidig, yogi eller noget specielt for at lave lidt yoga. Yoga er for alle, og der findes en masse gode begynder-tutorials på youtube. Man har fokus på vejrtrækning og at føle sig godt tilpas. Man får virkelig slappet af, og man kan komme helt ned i gear. Bagefter føler man virkelig, man har gjort noget godt for sig selv.

3) Tag din yndlingslæbestift på – og hvis du ikke går med læbestift, så tag yndlingskjolen på. Også selvom den er alt for fin til bare at rende rundt i casual. Det er ligemeget. Pynt dig selv, tag det outfit på du føler dig mest lækker i, prøv en øjenskyggefarve eller læbestift, du aldrig ville turde! Det er fuldstændig ligemeget om du ikke føler den, det kan nemt vaskes af igen. Men det er sjovt at lege og eksperimentere.

Jeg håber du vil sætte pris på din fantastiske krop – den arbejder hårdt for din skyld hver dag, og den fortjener en masse gode tanker af den grund!

Ciao bellas
Laura

DEL
Forrige indlægFå sommerklare fødder: De 3 BEDSTE råd og produkter
Næste indlæg#MGCbook: Sådan deltager du i vores #MGCbook
Mit navn er Laura, og jeg er en 23-årig selvlært makeup-artist. Min daglige gang har jeg dog på Odense Universitetshospital, hvor jeg læser til læge. Jeg har en kæmpe passion for makeup og skønhed, og en enorm stor viden indenfor området, både applikationsteknikker og æstestik, men også viden om ingredienser og produktion af makeup og hudpleje. I kan derfor forvente grundige anmeldelser fra min side. Udover skønhed går jeg meget op i træning og sundhed, og træner polefitness og poledance 5-6 gange i ugen. Min første prioritet er klart make-up. Dog er jeg samtidig en kæmpe hudplejenørd, hvilket mest kommer sig af den viden jeg har fået igennem min uddannelse - det har i hvert fald gjort, at jeg har fokus på effektiv og simpel hudpleje med virksomme ingredienser.

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/myglamclub.dk/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 352

EFTERLAD EN KOMMENTAR